Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 179

Θέμα: Honda GB350S

GB500, δικύλινδρο αερόψυκτο, long stroke, sohc, 2 βαλβίδες/κύλινδρο, με καμιά 30ριά αλογάκια
    και αναλογικά όργανα - βελόνες ...
    ... ξύπνα, φτάσαμε !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Το ένα είναι cruiser και το άλλο μπλιαξ (κυρίως λόγω της απαράδεκτης σχεδιαστικά εξάτμισης)
    Το cl500, είναι ένα πολύ καλό "μηχανάκι" που κάνει τα πάντα και από λίγο... σχετικά οικονομικά.
    Πέρα από την εξάτμιση, που έχει ιδιαίτερη αισθητική αλλά μπορεί και να συνηθίζεται, εκείνο το ψηφιακό όργανο είναι ...
    Εκτός από αυτό, αν το δει κανείς από κοντά, θα διαπιστώσει ότι η εξάτμιση και το κάρτερ, είναι ανατριχιαστικά εκτεθειμένα κάτω από
    το μηχανάκι.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kosmas_xlv600 Προβολή μηνύματος
    GB500, δικύλινδρο αερόψυκτο, long stroke, sohc, 2 βαλβίδες/κύλινδρο, με καμιά 30ριά αλογάκια
    και αναλογικά όργανα - βελόνες ...
    ... ξύπνα, φτάσαμε !!!
    Μαζί σου και εμενα με ενδιαφέρει αυτή αρχιτεκτονική, όμως σε τόσα μοντέλα από το ‘70 ουτε ένα δεν ξέρω ανάλογο, να πεις ότι θα πάνε σε μια σύγχρονη αναβίωση (και ας είναι υδρόψυκτο για να περνάει τα euro).
    Αντιθετως όλα τα ιαπωνικά μοτερ του τότε ήταν υπερτετραγωνα, με συμπιεσεις στο 9, ανεξάρτητου ψύξης, εκκεντροφόρων και βαλβίδων

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κουκλί πραγματικά.

Όσο και όμορφο να φαίνεται στα μάτια μου, δεν καταλαβαίνω τι είδους εξέλιξη αποτελεί το συγκεκριμένο. Θύρες usb, σαμάρια για RtW φάση, και traction control.

Για ποιον λόγο χρειάζεται το traction ακριβώς; Μην ανοίξεις το γκάζι και έρθει κανένα highside;

Όσο retro και νοσταλγικό να είναι το ροπατο μοτέρ, όταν βγεις να προσπεράσεις νταλίκα και ο αέρας σε ξαναβάζει πισω, τα usb, τα σαμαρια και τα tc έχουν λόγο ύπαρξης στο να συμπληρώνουν κείμενο στις μπροσούρες.

20 άλογα λέει, 178 κιλά.
    Όσα έβγαζε το XL 250 S του 1980 ζυγιζοντας 40 κιλά λιγότερο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Το Ρό25 έπαιρνε καλάθι,το ΣιΜπί250 αρ ες όχι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Η επιτυχία μιας μοτοσυκλέτας είναι συνδεδεμένη με τα χαρακτηριστικά της. Το εμφανισιακό μπορεί να είναι μια πετυχημένη αρχική προσέγγιση αλλά στην εποχή της πληροφορίας τα τεχνικά χαρακτηριστικά έρχονται να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν ή να αποδυναμώσουν την πετυχημένη ή όχι πορεία της.

Επομένως, ότι και να λέμε εδώ για εμφάνιση, ιπποδύναμη κτλ οι πωλήσεις -όπως πάντα, όπως για όλες- είναι αυτές που επικυρώνουν την επιτυχία ή όχι. Κατά τη γνώμη μου όλα έχουν την θέση τους και για όλα υπάρχει κοινό. Οι εποχές αλλάζουν και οι ανάγκες αλλάζουν. Σήμερα η μοτοσυκλέτα δεν αποτελεί βασικό μέσο μεταφοράς με τον τρόπο και τις διαστάσεις που είχε κάποτε. Σήμερα όλα εξειδικεύονται ώστε η πίτα των πωλήσεων να διευρύνεται σε επιμέρους κατηγορίες. Κάποτε με την ίδια μοτοσυκλέτα πήγαινες στη δουλειά σου, στο σούπερ μάρκετ και ταξίδευες και αυτή η μοτοσυκλέτα έχουμε δει πως μπορούσε να είναι κι ένα SS. Μη σας κουράζω -τα ξέρουμε όλοι- σήμερα είτε αποφασίζουμε τι έχουμε ανάγκη πιο πολύ (κι έχουμε αυτό), είτε όσοι μπορούν έχουν 2 οι περισσότερες μοτοσυκλέτες για να καλύψουν διαφορετικά πεδία χρήσης.

Υπάρχει και ένα κοινό που βλέπει πέρα από το οφθαλμοφανές, που μπορεί να εστιάζει σε ένα και μόνο χαρακτηριστικό μιας μοτοσυκλέτας που δεν βρίσκει αλλού και για αυτό έχουμε θιασώτες παλιότερων μοντέλων τα οποία μπορεί και να μην "περπάτησαν" τόσο παρ' όλα αυτά στο πέρασμα των ετών καταγράφησαν ως ιδιαίτερες.

Προσωπική μου άποψη, όταν κατεβαίνω από μεγάλους κυβισμούς με τεράστιες ροπές και πολλά άλογα και καβαλάω μικρές μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού και περιορισμένης ιπποδύναμης ανακαλύπτω ξανά και ξανά την χαρά που μπορεί να σου δώσει η απλότητα και το "λίγο" και ξαναθυμάμαι γιατί αγάπησα τα δίτροχα, τόσο απλά.

Καλωσορίζω το GB350S περισσότερο από οτιδήποτε άλλο από όσα μας παρουσίασε η EICMA 2024.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Προσωπική μου άποψη, όταν κατεβαίνω από μεγάλους κυβισμούς με τεράστιες ροπές και πολλά άλογα και καβαλάω μικρές μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού και περιορισμένης ιπποδύναμης ανακαλύπτω ξανά και ξανά την χαρά που μπορεί να σου δώσει η απλότητα και το "λίγο" και ξαναθυμάμαι γιατί αγάπησα τα δίτροχα, τόσο απλά.
    Αυτή είναι μια άλλη οπτική, η οποία προϋποθέτει τη δυνατότητα να αλλάζω (για λίγο) την Κυριακή μου οδηγώντας κάτι που δεν έχω καμία απαίτηση, πέραν του ξεσκονισματος αναμνήσεων και του those were the days.

Κάτι αντίστοιχο με το πάω ΣΚ διακοπές με σκηνή, για να θυμηθώ πως ήταν οι διακοπές στα 18 μου και ότι όμορφα μου λένε ότι πέρναγα οι επιλεκτικές αναμνήσεις μου.
    Τη Δευτέρα και για το υπόλοιπο της βδομάδας θα γύρναγα στο "μεγάλο" γιατί δεν υπάρχει χρηστικότητα με 20 άλογα. Κάνεις ένα "πράγμα" , το οποίο είναι σεβαστό.
    Το πρόβλημα είναι πως αυτό το ένα "πράγμα", πρέπει να το πληρώσεις σε χειρότερο περιτύλιγμα απ ότι πριν 50 χρόνια.

Αυτό κριτικαρω και μόνο. Αδιάφορο μου είναι αν κάνει πωλήσεις, εκτός και είμαι ο project manager του σχεδίου.

Αλλά δεν ειμαι/μαστε. Μοτοσυκλέτες καβαλαμε και καλό είναι να κρίνουμε ένα όχημα αντικειμενικά. Προσωπικά, ένα 350 των 5.000+ € και 20 ονομαστικών ίππων από τη Honda, μου φαίνεται κωμικό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αυτή είναι μια άλλη οπτική, η οποία προϋποθέτει τη δυνατότητα να αλλάζω (για λίγο) την Κυριακή μου οδηγώντας κάτι που δεν έχω καμία απαίτηση, πέραν του ξεσκονισματος αναμνήσεων και του those were the days.

Κάτι αντίστοιχο με το πάω ΣΚ διακοπές με σκηνή, για να θυμηθώ πως ήταν οι διακοπές στα 18 μου και ότι όμορφα μου λένε ότι πέρναγα οι επιλεκτικές αναμνήσεις μου.
    Τη Δευτέρα και για το υπόλοιπο της βδομάδας θα γύρναγα στο "μεγάλο" γιατί δεν υπάρχει χρηστικότητα με 20 άλογα. Κάνεις ένα "πράγμα" , το οποίο είναι σεβαστό.
    Το πρόβλημα είναι πως αυτό το ένα "πράγμα", πρέπει να το πληρώσεις σε χειρότερο περιτύλιγμα απ ότι πριν 50 χρόνια.

Αυτό κριτικαρω και μόνο. Αδιάφορο μου είναι αν κάνει πωλήσεις, εκτός και είμαι ο project manager του σχεδίου.

Αλλά δεν ειμαι/μαστε. Μοτοσυκλέτες καβαλαμε και καλό είναι να κρίνουμε ένα όχημα αντικειμενικά. Προσωπικά, ένα 350 των 5.000+ € και 20 ονομαστικών ίππων από τη Honda, μου φαίνεται κωμικό.
    αν ειχε 30 τροχο θα ηταν μια χαρα. τα 20 ειναι οντως λιγα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η honda με αυτο το μηχανακι πουλαει κατι πολυ συγκεκριμενο κι οποιος ενδιαφερεται αγοραζει
    δεν ειναι δηθενια δεν ταζει πραγματα που δεν μπορει να κανει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Και εδώ να πω πως συνεχίζω να πηγαίνω διακοπές με σκηνή.... και ΣΚ και πολυήμερες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    η honda με αυτο το μηχανακι πουλαει κατι πολυ συγκεκριμενο κι οποιος ενδιαφερεται αγοραζει
    δεν ειναι δηθενια δεν ταζει πραγματα που δεν μπορει να κανει
    Αυτό ακριβώς. Παρά το εύπεπτο, ποιοτικό κ όμορφο περιτύλιγμα, είναι μια μοτοσικλέτα για συνειδητοποιημένους αναβάτες που ξέρουν επακριβώς τι παίρνουν εξ αρχής

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    35 κιλά κάτω πάντως το W230..
    Τελευταία τροποποίηση από giorgosb; 08/12/2024 στις 21:26.
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skritikos Προβολή μηνύματος
    178 γεμάτο είναι!
    Αυτό..

Το ελληνικό σάιτ έχει κάνει λάθος στα Tεχνικά Χαρακτηριστικά. Ισχύει η τιμή που δίνει στην Περιγραφή.

178kg γράφει και η Honda αγγλίας και Ιταλίας επίσης..
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Με ένα γρήγορο γούγλισμα που έκανα αναφέρουν πως η Honda σκέφτεται να βάλει το δικύλινδρο που έχουν τα CB500, NX500, κτλ. Μακάρι να το κάνουν.

Honda δικύλινδρο 500αρι νεορετρό και με ανταγωνιστική τιμή; Θα είναι σούπερ επιλογή για τους θιασώτες του είδους!
    Όχι, το πλάνο είναι για υπερκυβισμένο το ίδιο μοτέρ, 2 βαλβίδες δηλαδή, αερόψυκτο και με μακριά διαδρομή πιστονιού. Κάπου στα 470cc μάλλον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skritikos Προβολή μηνύματος
    Όχι, το πλάνο είναι για υπερκυβισμένο το ίδιο μοτέρ, 2 βαλβίδες δηλαδή, αερόψυκτο και με μακριά διαδρομή πιστονιού. Κάπου στα 470cc μάλλον.
    Πςςςςς!!!!
    Ίσαμε 25 άλογα θα πάει έτσι.

Μοβόρικο μηχάνημα. Κάτι Royal Enflind του 73 και κάτι Varadero 125, θα τα πατάει στο λαρύγγι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μονοπωλειο Ανταλλακτικων Honda
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 22:39
  2. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!
    από skor-billys στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 18:29
  3. H Repsol Honda
    από dimi750 στο forum Αγωνιστικά νέα