Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 100 από 100

Θέμα: Triumph Speed Twin 900 και 1200

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    τιμουλα ξερουμε? για κανα 14αρι το βλεπω τουλαχιστον.
    Η τιμή ακόμα αναμένεται. Δεν νομίζω όμως για 14.. Τόσο σχεδόν είχε το 1200. Για 11αρι το κόβω το 900.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Η τιμή ακόμα αναμένεται. Δεν νομίζω όμως για 14.. Τόσο σχεδόν είχε το 1200. Για 11αρι το κόβω το 900.
    9200 λιρες αγγλιας επι 1,20 ειναι 11040 ευρω χωρις δασμους φπα,κερδος αντιπροσωπου κλπ φορους,οποτε 11αρι το βλεπω αδυνατον.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    9200 λιρες αγγλιας επι 1,20 ειναι 11040 ευρω χωρις δασμους φπα,κερδος αντιπροσωπου κλπ φορους,οποτε 11αρι το βλεπω αδυνατον.
    Μόνο οι δασμοί.... Τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Μόνο οι δασμοί.... Τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται.
    ΙΔΩΜΕΝ.Καποιο πουλακι μας ειπε οτι θα ειναι το επομενο σου μηχανακι.Οποτε συντομα θα το μαθουμε.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    ΙΔΩΜΕΝ.Καποιο πουλακι μας ειπε οτι θα ειναι το επομενο σου μηχανακι.Οποτε συντομα θα το μαθουμε.
    Θα δείξει...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Πέφτοντας πάνω σε άρθρο του εξωτερικού, μου ξίνισε πολύ που διάβασα οτι το απλό μοντέλο δεν έρχεται με sport mode. Αλήθεια τώρα; Εκεί βρήκαν να πατήσουν τον άμοιρο καταναλωτή να σκάσει 3 χιλιάρικα πανω;Τέλος πάντων, όπως και οτι τα φρένα στο βασικό από brembo που ήταν στο προηγούμενο μοντέλο τώρα είναι J.juan rebranded Triumph και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να σκάσεις κάποια κατοστάρικα πάνω σαν optional για αυτά.

Γενικά μου δίνει την εντύπωση οτι πατάει σε κακούς "κάλλους" για να στείλει τους καταναλωτές στο RS, κάτι το οποίο μου φαίνεται εκνευριστικό..
    Δεν είναι αξία για όλους αυτό που περιγράφεις. Πολλοί την θέλουν όσο πιο απλή και κοντά στην αρχική γίνεται.
    Στο 900 βλέπω περισσότερους έτσι. Είναι οι ίδιοι που αγοράζουν V7, ροπή παντού, καθημερινή χρήση, easy living..

Η δαγκάνα είναι ξενέρωμα οκ, είναι ίδια όμως χωρίς την υστεροφημία των brembo..
    Με ενοχλεί πολύ περισσότερο το μονό δισκόφρενο.

270° firing order
    Εμένα με ''ενοχλεί'' το ανάποδο πιρούνι,ωραίο ήταν με τις μαύρες φυσούνες αλλά οκ περί ορέξεως
    when life gets complicated... i ride.

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι αξία για όλους αυτό που περιγράφεις. Πολλοί την θέλουν όσο πιο απλή και κοντά στην αρχική γίνεται.
    Στο 900 βλέπω περισσότερους έτσι. Είναι οι ίδιοι που αγοράζουν V7, ροπή παντού, καθημερινή χρήση, easy living..

Η δαγκάνα είναι ξενέρωμα οκ, είναι ίδια όμως χωρίς την υστεροφημία των brembo..
    Με ενοχλεί πολύ περισσότερο το μονό δισκόφρενο.
    Ναι το ακούω αυτό που λες, για μενα ίσως χτυπάει λίγο περίεργα ειδικά τη στιγμή που ακόμα και στα πιο φθηνά κινέζικα βασικά μοντέλα όπως και στα πιο premium αντίστοιχων budget θα βρεις 2-3 riding modes.
    Αφού υπάρχει στο RS είναι δεν είναι λίγο φθηνό tease?
    Δεν είναι νομίζω τόσο μεγάλο έξοδο, αν δεν είναι σχεδόν μηδενικό, να κανεις εισγωρή έναν ακόμα χάρτη στο ηλεκτρονικό υπολογιστικό συστημα του μηχανακίου όταν μιλάμε για μαζική παραγωγή.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Kοίτα, αν η διαφορά με το rs είναι χάρτες μόνο, θα το δίνουν εύκολα οι αντιπροσωπείες και θα μοιραστεί σχετικά γρήγορα.
    Αν έχει και hardware διαφορές είναι λογικό να το θεωρούν μέρος του RS εξοπλισμού.

Εφόσον έχουν διαφορά στην τιμή οι δύο εκδόσεις, όσο περισσότερο μοιάζουν τόσο πιο συμφέρον είναι και για τις δύο πλευρές.

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Kοίτα, αν η διαφορά με το rs είναι χάρτες μόνο, θα το δίνουν εύκολα οι αντιπροσωπείες και θα μοιραστεί σχετικά γρήγορα.
    Αν έχει και hardware διαφορές είναι λογικό να το θεωρούν μέρος του RS εξοπλισμού.

Εφόσον έχουν διαφορά στην τιμή οι δύο εκδόσεις, όσο περισσότερο μοιάζουν τόσο πιο συμφέρον είναι και για τις δύο πλευρές.
    Εννοείται οτι έχουν διαφορές hardware, απλά επειδή την περίοδο που διάβαζα τα δελτία τύπου αν θυμάμαι καλά οι αλλαγές των περιφερειακών στο βασικό μοντέλο ήταν όλες downgrade σε σχέση με προηγούμενες γενιές, για αυτό είπα ότι κάπου σε μένα δεν χτυπάει καλά.
    Αν είχα το μπικικίνι και ήμουν λάτρης της κατηγορίας θα ήταν δυνατή επιλογή; Η απάντηση είναι μάλλον ναι.
    Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 08/12/2024 στις 14:39.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Triumph speed triple
    από DionK στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2024, 15:07
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2022, 18:16
  3. Triumph Speed Triple και XMAX - Καμίνια, Πειραιάς
    από macdeath_s στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2017, 12:54