Δεν είναι αξία για όλους αυτό που περιγράφεις. Πολλοί την θέλουν όσο πιο απλή και κοντά στην αρχική γίνεται.
Στο 900 βλέπω περισσότερους έτσι. Είναι οι ίδιοι που αγοράζουν V7, ροπή παντού, καθημερινή χρήση, easy living..
Η δαγκάνα είναι ξενέρωμα οκ, είναι ίδια όμως χωρίς την υστεροφημία των brembo..
Με ενοχλεί πολύ περισσότερο το μονό δισκόφρενο.
Εμένα με ''ενοχλεί'' το ανάποδο πιρούνι,ωραίο ήταν με τις μαύρες φυσούνες αλλά οκ περί ορέξεως![]()
when life gets complicated... i ride.
Ναι το ακούω αυτό που λες, για μενα ίσως χτυπάει λίγο περίεργα ειδικά τη στιγμή που ακόμα και στα πιο φθηνά κινέζικα βασικά μοντέλα όπως και στα πιο premium αντίστοιχων budget θα βρεις 2-3 riding modes.
Αφού υπάρχει στο RS είναι δεν είναι λίγο φθηνό tease?
Δεν είναι νομίζω τόσο μεγάλο έξοδο, αν δεν είναι σχεδόν μηδενικό, να κανεις εισγωρή έναν ακόμα χάρτη στο ηλεκτρονικό υπολογιστικό συστημα του μηχανακίου όταν μιλάμε για μαζική παραγωγή.
Kοίτα, αν η διαφορά με το rs είναι χάρτες μόνο, θα το δίνουν εύκολα οι αντιπροσωπείες και θα μοιραστεί σχετικά γρήγορα.
Αν έχει και hardware διαφορές είναι λογικό να το θεωρούν μέρος του RS εξοπλισμού.
Εφόσον έχουν διαφορά στην τιμή οι δύο εκδόσεις, όσο περισσότερο μοιάζουν τόσο πιο συμφέρον είναι και για τις δύο πλευρές.
Εννοείται οτι έχουν διαφορές hardware, απλά επειδή την περίοδο που διάβαζα τα δελτία τύπου αν θυμάμαι καλά οι αλλαγές των περιφερειακών στο βασικό μοντέλο ήταν όλες downgrade σε σχέση με προηγούμενες γενιές, για αυτό είπα ότι κάπου σε μένα δεν χτυπάει καλά.
Αν είχα το μπικικίνι και ήμουν λάτρης της κατηγορίας θα ήταν δυνατή επιλογή; Η απάντηση είναι μάλλον ναι.
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 08/12/2024 στις 14:39.