Καλοτάξιδο και από δω, αρρώστια ρε φίλος το μηχανάκι που πήρες, καψώσαμε βραδιάτικο!
Καλοτάξιδο και από δω, αρρώστια ρε φίλος το μηχανάκι που πήρες, καψώσαμε βραδιάτικο!
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Αυτό το τεπόζιτο η αλήθεια είναι ξυπνά μνήμες FZR exup
Ποιο από τα δυο μπιστάει καλύτερα;
ο γατούλης![]()
Ένα σύντομο update
Στην πρώτη βόλτα που κατάφερα να πάω μέχρι τον ναό στο Σούνιο διαπίστωσα πόσο καλύτερο οδηγό μπορούν να σε κάνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στις σύγχρονες μηχανές
Σε σχέση με το hornet αλλά και το F4 που είχα πριν ο τρόπος με τον οποίο στρίβει η μηχανη ειναι πολυ πιο εύκολο, καθώς επίσης με εντυπωσίασε και ο τροπος με τον οποίο ανοίγει το γκάζι
Κατά τα άλλα στα αρνητικά του το πολύ σκληρό σασμάν ειδικά στα κατεβάσματα όπου η yamaha σε ερώτηση μου μου ανέφεραν πως οι αλλαγές θα πρπει να γίνονται στις 4 Χιλ στροφές για να είναι ομαλες (πρώτη φορά το ακούω αυτό) ενώ και το τιμόνι δεν κόβει καθόλου σε επιτοπιες μανούβρες
Οι καθρέπτες είναι όμορφοι και με καλή ορατότητα αλλά στην κίνηση δεν βοηθούν να περνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα καθώς εξεχουν πολύ. Σήμερα παρέλαβα και την μάσκα αλλά θέλει δίπλωμα μηχανικού για να την τοποθετήσω οπότε μάλλον θα την πάω σε συνεργείο για να την τοποθετήσουν.
Ακριβώς τα ίδια θετικά και αρνητικά βρήκα και εγώ!!!
Η σέλα πως σου φαίνεται;
Η θέση οδήγησης;
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Δημήτρη ,έτσι όπως τα λες είναι με τα ηλεκτρονικά , αν και να σου πω την αλήθεια εγώ καμιά φορά τα βγάζω στο Triumph.
Τώρα ,μιας και έχουν περάσει αρκετά Yamaha από τα χέρια μου θα σου πω ότι ποτέ αυτός ο κατασκευαστής μοτοσυκλετών δεν έμαθε να φτιάχνει κιβώτια, το μόνο μαλακό που θυμάμαι ήταν το TDR250.
Μιας και φίλος είχε το MT09 και του άλλαζα εγώ λάδια του είχα βάλει AMSOIL 10W40 100% SYNTHETIC METRIC MOTORCYCLE και το Fuchs Silkolene Pro 4 XP Συνθετικό και με τα δυο δούλευε το κιβώτιο πολύ καλύτερα από τα υπόλοιπα λάδια.
Πιθανά , το έχω κάνει στο παρελθών να δίνεις κάτι στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να του πηγαίνεις εσύ τα λάδια που θες.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Θέση οδήγησης τρομερή για τα γούστα μου, τι τεποζιτο έχει τέτοιο σχεδιασμό που μου επιτρέπει να το αγκαλιάζω πολύ καλά με τα πόδια μου, η σέλα κούτσουρο αλλά προσωπικά μου αρέσει, το μόνο που με δυσκολεύει είναι πως με τις μπότες που έχω δεν μπορώ εύκολα να αλλάζω ταχύτητα στα ανέβασματα διότι η απόσταση του μαρσπιε από τον επιλογέα ειναι μικρή και δεν χωράει η μπότα να μπει εύκολα, οπότε λογικά θα αλλάξω μπότες,
Καλημέρα Δημήτρη, αν αλλάξεις λίγο τη γωνία του ποδιού σου μπορείς να κρατήσεις τις μπότες σου, με τις βαριές μπότες μπορείς να ανεβάζεις ακουμπώντας τον λεβιέ μόνο με την άκρη τους και στρίβοντας τον αστράγαλο χωρίς να χρειάζεται να βάζεις όλο το πόδι από κάτω, κάνε λίγη εξάσκηση μέχρι να το συνηθίσεις και να δεις αν αισθάνεσαι ασφαλής![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan