Είχα facebook και ινσταγκραμ.Το ινστα το ειχα φτιαξει με τους κωδικους του facebook αφου σου εδινε αυτη την επιλογη.
Το στορυ: μου χακαρουν το ινστα πριν μερικες μερες.Δεν μπορουσα να το παρω πισω.Στελνω σε μερικους φιλους να κανουν ρεπορτ και δεν ξανασχοληθηκα εφτιαξα καινουργιο.Παραλληλα για να μην χακαρουν και το facebook προλαβα και αλλαξα τους κωδικους.
Μετα απο λιγες μερες το facebook ενω εμπαινα κανονικα,μπαναρει τον λογαριασμο μου.Μου ελεγε κατι για διαφημισεις αλλα εγω καμια σχεση με τετοια.Σκεφτηκα οτι επειδη ηταν συνδεδεμενο με το παλιο ινστα που χακαραν,εκαναν μπαν τον λογαριασμο.
Χεστηκα λεω θα κανω καινουργιο οπως εκανα με το ινστα.Αλλα τελικα δεν μ αφηνει με τιποτα.Ειτε βαζω διαφορετικα email ειτε αλλο ονομα.Διαβασα οτι μπαναρουν την ip οποτε πρεπει να κανεις εγγραφη με vpn αλλα δεν ξερω ζηταει και ταυτοτητες τωρα και τετοια.Περα το οτι το ειχα συνηθισει σαν μεσο κυριως να βλεπω γεγονοτα/ειδησεις κτλ μιλαγα κα ιμε καποιους φιλους απο εκει,ημουν σε καποια γκρουπ κτλ.Μου τη σπαει που σε πεταει εξω χωρις να φταις σε κατι,οποτε του ριχνω ban.Ζάκερμπεργκ σκουπίδι ερχεται η ωρα σου,θα σε γλεντησει καλα ο τραμπ.![]()