Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Facebook ban

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Facebook ban

Είχα facebook και ινσταγκραμ.Το ινστα το ειχα φτιαξει με τους κωδικους του facebook αφου σου εδινε αυτη την επιλογη.

Το στορυ: μου χακαρουν το ινστα πριν μερικες μερες.Δεν μπορουσα να το παρω πισω.Στελνω σε μερικους φιλους να κανουν ρεπορτ και δεν ξανασχοληθηκα εφτιαξα καινουργιο.Παραλληλα για να μην χακαρουν και το facebook προλαβα και αλλαξα τους κωδικους.

Μετα απο λιγες μερες το facebook ενω εμπαινα κανονικα,μπαναρει τον λογαριασμο μου.Μου ελεγε κατι για διαφημισεις αλλα εγω καμια σχεση με τετοια.Σκεφτηκα οτι επειδη ηταν συνδεδεμενο με το παλιο ινστα που χακαραν,εκαναν μπαν τον λογαριασμο.

Χεστηκα λεω θα κανω καινουργιο οπως εκανα με το ινστα.Αλλα τελικα δεν μ αφηνει με τιποτα.Ειτε βαζω διαφορετικα email ειτε αλλο ονομα.Διαβασα οτι μπαναρουν την ip οποτε πρεπει να κανεις εγγραφη με vpn αλλα δεν ξερω ζηταει και ταυτοτητες τωρα και τετοια.Περα το οτι το ειχα συνηθισει σαν μεσο κυριως να βλεπω γεγονοτα/ειδησεις κτλ μιλαγα κα ιμε καποιους φιλους απο εκει,ημουν σε καποια γκρουπ κτλ.Μου τη σπαει που σε πεταει εξω χωρις να φταις σε κατι,οποτε του ριχνω ban.Ζάκερμπεργκ σκουπίδι ερχεται η ωρα σου,θα σε γλεντησει καλα ο τραμπ.

Παλαιό μέλος
    Χάρη σου έκαναν. Απόλαυσε το.

Από ένα φιλόδοξο πείραμα διασύνδεσης ανθρώπων, το φμπ, κατέληξε σε εργαλείο μαύρης προπαγάνδας και συλλογής προσωπικών δεδομένων για κάθε χρήση.

Το δε instant gram, από σελίδα καλλιτεχνικής φωτογραφίας, εξελίχθηκε σε μέσο προβολής ανθυποσελέμπριτι και τιμοκατάλογο "επισκέψεων".

Σκουπίδια και τα δύο.

Υγ. Τώρα πρόσεξα την τελευταία σου πρόταση. Μια χαρά τα βρήκαν, έκανε και δωρεά στο κόμμα η ΜΕΤΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    τιποτα μονο China...τικ-τοκ και CFMoto....Ban The West

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Είχα facebook και ινσταγκραμ.Το ινστα το ειχα φτιαξει με τους κωδικους του facebook αφου σου εδινε αυτη την επιλογη.

Το στορυ: μου χακαρουν το ινστα πριν μερικες μερες.Δεν μπορουσα να το παρω πισω.Στελνω σε μερικους φιλους να κανουν ρεπορτ και δεν ξανασχοληθηκα εφτιαξα καινουργιο.Παραλληλα για να μην χακαρουν και το facebook προλαβα και αλλαξα τους κωδικους.

Μετα απο λιγες μερες το facebook ενω εμπαινα κανονικα,μπαναρει τον λογαριασμο μου.Μου ελεγε κατι για διαφημισεις αλλα εγω καμια σχεση με τετοια.Σκεφτηκα οτι επειδη ηταν συνδεδεμενο με το παλιο ινστα που χακαραν,εκαναν μπαν τον λογαριασμο.

Χεστηκα λεω θα κανω καινουργιο οπως εκανα με το ινστα.Αλλα τελικα δεν μ αφηνει με τιποτα.Ειτε βαζω διαφορετικα email ειτε αλλο ονομα.Διαβασα οτι μπαναρουν την ip οποτε πρεπει να κανεις εγγραφη με vpn αλλα δεν ξερω ζηταει και ταυτοτητες τωρα και τετοια.Περα το οτι το ειχα συνηθισει σαν μεσο κυριως να βλεπω γεγονοτα/ειδησεις κτλ μιλαγα κα ιμε καποιους φιλους απο εκει,ημουν σε καποια γκρουπ κτλ.Μου τη σπαει που σε πεταει εξω χωρις να φταις σε κατι,οποτε του ριχνω ban.Ζάκερμπεργκ σκουπίδι ερχεται η ωρα σου,θα σε γλεντησει καλα ο τραμπ.
    Μπορείς πάντα να φτιάξεις λογαριασμό σε ένα ΑΛΛΟ υπολογιστή, σε ένα ΑΛΛΟ σπίτι, και εννοείται με μια ΑΛΛΗ διεύθυνση email.

Σε αυτήν την περίπτωση, είτε παρακολουθεί cookies, είτε ip σύνδεσής σου στο ιντερνετ, είτε πρόγραμμα (chrome-firefox-brave κ.ο.κ.), είτε διαβάζει κωδικούς hardware του υπολογιστή π.χ. σειριακό επεξεργαστή (υποτίθεται αυτό δεν γίνεται), είναι ΟΛΑ άλλα, και δεν μπορεί να σε καταλάβει.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    εγώ λέω θα ησυχάσεις, αν περάσεις μερικές μέρες εκτός θα αντιληφθείς ποσο αχρείαστη επικοινωνία είναι
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Γιατι ομως να χακαρουν λογαριασμους ινσταγκραμ απλων ανθρωπων?

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Γιατι ομως να χακαρουν λογαριασμους ινσταγκραμ απλων ανθρωπων?
    Στέλνουν spam και malware στις επαφές τους. Οι φίλοι εμπιστεύονται τα link και πέφτουν στην παγίδα. Σταδιακά φτιάχνουν botnet, ενώ έχουν έτοιμους λογαριασμούς για μαζική προώθηση τρίτων.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παρόμοια θέματα

1. Να μπει το Ban στη ζωη μας λιγο πιο ευκολα?
    από zephyr1 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 23:03
  2. afrotwin simera efaga ban
    από goodboy στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2007, 20:00
  3. ΓΙΑ ΤΑ Ban,spam ΚΛΠ
    από motomaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 19:34

Κανόνες δημοσιεύσεων