Άρα ρε παίδες το +20χ.α.ω. σε διήθηση από την ταχύτητα των αυτοκινήτων δίπλα σου, που έλεγε το βιβλιαράκι του Χούντρα είναι παπάτζα;
Αν είμαι δηλαδή στον x y Κηφισό/Μεσογείων κλπ σε διήθηση, και κινούμαι με 50χαω ενώ τα αυτοκίνητα δίπλα μου πάνε με 30χαω, είμαι αργός και εκνευρίζω τους γρήγορους;
Στηρίζεται η θεωρία του +20χαω σε κάτι αντικειμενικό ή όχι; Έχει να κάνει με τον χρόνο αντίδρασης ή όχι; Είναι ειλικρινής ή απορία μου.
Στην διήθηση αν κάποιος θέλει να πάει γρήγορα, με την πρώτη ευκαιρία κάνω χώρο και τον αφήνω να περάσει. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει μετά.
Απλά λίγο να καταλάβω, παίζει ο νόμος της ζούγκλας; Όποιος πάει πιο πολύ μαλλιοκούβαρα έχει και δίκιο; Μάλλον ναι, απλά να μην ασχολούμαστε μαζί του. Και ότι λένε τα σχολεία περί αμυντικής οδήγησης και πρόληψης, ντάξει κλάιν, δεν ισχύει στην καθημερινότητα.