Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 190

Θέμα: Στη διηθηση κουμάντο κάνει ο πρώτος. Οι υπόλοιποι νπνγ.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Άρα ρε παίδες το +20χ.α.ω. σε διήθηση από την ταχύτητα των αυτοκινήτων δίπλα σου, που έλεγε το βιβλιαράκι του Χούντρα είναι παπάτζα;

Αν είμαι δηλαδή στον x y Κηφισό/Μεσογείων κλπ σε διήθηση, και κινούμαι με 50χαω ενώ τα αυτοκίνητα δίπλα μου πάνε με 30χαω, είμαι αργός και εκνευρίζω τους γρήγορους;

Στηρίζεται η θεωρία του +20χαω σε κάτι αντικειμενικό ή όχι; Έχει να κάνει με τον χρόνο αντίδρασης ή όχι; Είναι ειλικρινής ή απορία μου.

Στην διήθηση αν κάποιος θέλει να πάει γρήγορα, με την πρώτη ευκαιρία κάνω χώρο και τον αφήνω να περάσει. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει μετά.

Απλά λίγο να καταλάβω, παίζει ο νόμος της ζούγκλας; Όποιος πάει πιο πολύ μαλλιοκούβαρα έχει και δίκιο; Μάλλον ναι, απλά να μην ασχολούμαστε μαζί του. Και ότι λένε τα σχολεία περί αμυντικής οδήγησης και πρόληψης, ντάξει κλάιν, δεν ισχύει στην καθημερινότητα.

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σας βλέπω εκτός του θέματος του νήματος! για να επέλθει η τάξη! και οταν βλέπεται ασπρο ΝC κηφισσό ή κηφισίας να πηγαίνει μαλλιοκούβαρα με εναν ταρζάν απάνω, να κάνετε στην άκρη, βιάζομαι!
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Άρα ρε παίδες το +20χ.α.ω. σε διήθηση από την ταχύτητα των αυτοκινήτων δίπλα σου, που έλεγε το βιβλιαράκι του Χούντρα είναι παπάτζα;

Αν είμαι δηλαδή στον x y Κηφισό/Μεσογείων κλπ σε διήθηση, και κινούμαι με 50χαω ενώ τα αυτοκίνητα δίπλα μου πάνε με 30χαω, είμαι αργός και εκνευρίζω τους γρήγορους;

Στηρίζεται η θεωρία του +20χαω σε κάτι αντικειμενικό ή όχι; Έχει να κάνει με τον χρόνο αντίδρασης ή όχι; Είναι ειλικρινής ή απορία μου.

Στην διήθηση αν κάποιος θέλει να πάει γρήγορα, με την πρώτη ευκαιρία κάνω χώρο και τον αφήνω να περάσει. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει μετά.

Απλά λίγο να καταλάβω, παίζει ο νόμος της ζούγκλας; Όποιος πάει πιο πολύ μαλλιοκούβαρα έχει και δίκιο; Μάλλον ναι, απλά να μην ασχολούμαστε μαζί του. Και ότι λένε τα σχολεία περί αμυντικής οδήγησης και πρόληψης, ντάξει κλάιν, δεν ισχύει στην καθημερινότητα.
    Αν ισχυει το bold ειμαστε ΟΚ και δε χρειαζεται να συζητησουμε τπτ αλλο. Τα υπολοιπα αφορουν οσους μανουριαζουν που καποιοι αλλοι θελουν & μπορουν να πανε πιο γρηγορα και αρνουνται να κανουν για ενα δευτερολεπτο στην ακρη.

Το επιχειρημα "¨το λεει ο ΧοΥντΡας" δε νομιζω πως χρειαζεται να το αναλυσουμε πολυ. Ο κυριος Χουντρας ειναι ενας ιδιωτης που κανει καποια σεμιναρια επι πληρωμη, κανενας δεν τον εβαλε υπευθυνο για το τι συμβαινει στο δρομο και ουτε νομοθετει. Ξερω πως εχει μια παραπανω αξια -ειδικα στο συγκεκριμενο φορουμ- αλλα δεν παυει να ειναι ενα argumentum ad verecundiam σε τετοιες συζητησεις.

Για να παμε στην ουσια του πραγματος, σε δρομο με τρεις λωριδες και οριο ταχυτητας τα 90 χαω, αν πηγαινεις με 90 καθεσαι τερμα αριστερα; Φανταζομαι πως οχι. Και αν ναι, κανε λιγο ακρη να περασουμε κι εμεις οι αλητες.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Αν ισχυει το bold ειμαστε ΟΚ και δε χρειαζεται να συζητησουμε τπτ αλλο.
    Να σαι καλά, περνάω δηλαδή την έγκριση..

Τα υπολοιπα αφορουν οσους μανουριαζουν που καποιοι αλλοι θελουν & μπορουν να πανε πιο γρηγορα και αρνουνται να κανουν για ενα δευτερολεπτο στην ακρη.
    Όσοι θέλουν, ξεκινάνε νωρίτερα απ το σπίτι. Όσοι μπορούν, πάνε σε πίστα να ξεκαυλώσουν. Δεν βγάζουν τις καταπιεσμένες τους ανάγκες σε δημόσιο δρόμο με χιλιάδες άλλους χρήστες.

Το επιχειρημα "¨το λεει ο ΧοΥντΡας" δε νομιζω πως χρειαζεται να το αναλυσουμε πολυ. Ο κυριος Χουντρας ειναι ενας ιδιωτης που κανει καποια σεμιναρια επι πληρωμη, κανενας δεν τον εβαλε υπευθυνο για το τι συμβαινει στο δρομο και ουτε νομοθετει.
    Δεν ήταν επιχείρημα, ήταν απορία. Τι στο καλό υποστήριζε όταν τα έλεγε, βασιζόταν κάπου ή όχι;
    Τελευταία τροποποίηση από giorgosb; 29/12/2024 στις 02:12.
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Παράλογο είναι και το οτι επειδή πιστεύεις ότι εσύ πας καλα, να καθυστερείς κάποιον που μπορεί πραγματικά να βιάζεται.

Αφήστε τις "παράλογες απαιτήσεις" να τις κρίνουν αυτοι που πρέπει, όχι ο καθένας που "νομίζει" ότι κάνει το σωστό.
    Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει;;

Ναι, ακριβώς αυτό είναι (κυρίως στις μεγαλουπόλεις όπως η Αθήνα). Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο επιθετικότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα; Όποιος θέλει να πάει γρήγορα και μπορεί μπράβο του. Προσπερνάει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΑΝ μπορέσει και πάει στο καλό. Όποιος δε μπορεί κάνει στην άκρη ΌΤΑΝ κι αυτός μπορέσει και τελειώνει το ζήτημα (αν δεν το κάνει είναι κι αυτός σαχλαμάρας).

Αυτή την ανταγωνιστικότητα στους δρόμους ποτέ μου δεν την κατάλαβα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα με το που ανάβει πράσινο πάει ο άλλος να με προσπεράσει πάνω στη στροφή από την εσωτερική που πραγματικά δεν είχε χώρο στο φανάρι της γέφυρας στα Σίδερα Χαλανδρίου προς Χαλάνδρι για να σταματήσει στο επόμενο φανάρι 200-300μ πιο πάνω (και οι δύο με μηχανή). Ε, δεν είναι μαλάκας με πατέντα; Τί κέρδισε; Πέντε δευτερόλεπτα; Δε μπορούσε να περιμένει να στρίψουμε και μετά να με προσπεράσει; Πού τον καθυστέρησα; Αφού ήταν πίσω μου ανάμεσα σε αυτοκίνητα περιμένοντας να ανάψει πράσινο (τον είχα ήδη δει από τους καθρέφτες). Αλλά όχι εγώ ο μάγκας πρέπει να περάσω πρώτος. Επιθετική οδήγηση για πιο λόγο;

Γι' αυτό κάπως μου χτυπάει άσχημα όταν με απόλυτο τρόπο εκφράζεται η άποψη σχετικά με τη διήθηση και τους πιο γρήγορους που ετσιθελικά πρέπει όλοι οι άλλοι να κάνουν στην άκρη. Και αυτό δεν έχει να κάνει με οδηγικές ικανότητες ή οτιδήποτε άλλο. Στο τέλος της ημέρας το ζητούμενο είναι μόνο ένα: Να γυρίσουμε όλοι σπίτια μας. ΟΛΟΙ όμως!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

ρε συ φίλε, αυτό το μελενεριζοκιοπωςθελωταγυριζω είναι ενοχλητικό. Ξαναδες λίγο τι γράφεις στην τελευταία σου παράγραφο και ίσως καταλάβεις ότι μας ψιλοχεζεις όλους.
    Μίλησε κανείς για μαλλιοκουβαρα; μίλησε κανείς για τον γουαναμπη γρήγορο;
    Ή απλά για να βολεψουμε το αφήγημα;
    εγώ ο μαύρος με ένα παπί κυκλοφορώ, εντελώς μαμά, τι και πόσο μαλλιοκουβαρα να πάω;
    Χάνεις το νόημα των όσων γράφτηκαν απλά και μόνο γιατί κλειδώνεις τη σκέψη στο όποιος θέλει να ΜΗΝ καθυστερεί, είναι sony και ντε γκαζιαρης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει;;

Ναι, ακριβώς αυτό είναι (κυρίως στις μεγαλουπόλεις όπως η Αθήνα). Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο επιθετικότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα; Όποιος θέλει να πάει γρήγορα και μπορεί μπράβο του. Προσπερνάει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΑΝ μπορέσει και πάει στο καλό. Όποιος δε μπορεί κάνει στην άκρη ΌΤΑΝ κι αυτός μπορέσει και τελειώνει το ζήτημα (αν δεν το κάνει είναι κι αυτός σαχλαμάρας).

Γι' αυτό κάπως μου χτυπάει άσχημα όταν με απόλυτο τρόπο εκφράζεται η άποψη σχετικά με τη διήθηση και τους πιο γρήγορους που ετσιθελικά πρέπει όλοι οι άλλοι να κάνουν στην άκρη. Και αυτό δεν έχει να κάνει με οδηγικές ικανότητες ή οτιδήποτε άλλο. Στο τέλος της ημέρας το ζητούμενο είναι μόνο ένα: Να γυρίσουμε όλοι σπίτια μας. ΟΛΟΙ όμως!
    παραδέχεσαι λοιπόν ότι δεν απαντάς επί της ουσίας στο τι γράφεται εδώ, αλλά στο τι σκέφτεσαι εσύ προβολικά για το ζήτημα. Μόνο που έτσι διάλογος δεν γίνεται.
    αυτό που σου έκανα bold στην παρένθεση, ΕΙΝΑΙ η συνήθης συμπεριφορά,αυτό λέμε με χίλιους δυο τρόπους.
    από εμένα κάπου εδώ φτάνει, είπα,μου είπαν, καλή δύναμη σε όλους μας.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Μ'αρεσει που συζητάτε τόσες σελίδες...

Λες και δεν υπάρχουν αυτοί με το αμάξι που πάνε με 100 στην αριστερή και δεν αλλάζουν λωρίδα ούτε με σφαίρες....

Και να σας πω κάτι ρε παιδιά? Δεν είναι ότι δεν σε έχουν δει.
    Όταν είμαι με το matiz, δεν κάνει στην άκρη κάνεις να περάσω. Κανένας όμως.
    Όταν είμαι με την μερσεντες, ελάχιστοι δεν με αφήνουν να περάσω.

Άρα με έχουν δει και με το ματιζ, και απλά είναι γάιδαροι...

Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και με τις μοτοσυκλέτες?
    Και ξέρετε ποιοι είναι οι χειρότεροι? Αυτοί που πηγαίνουν με την ταχύτητα των αυτοκινήτων, δεν σε αφήνουν να περάσεις ποτέ, βρίσκεις εσύ ένα άνοιγμα κάποια στιγμή και τους περνάς, και στο επόμενο φανάρι, χωνονται μπροστά σου ξανά, πάνω στη διάβαση των πεζών (γιατί στα @@ μας οι πεζοι) και τους έχεις ξανά μπροστά σου μετά...

Μια μέρα θα ακούσετε στις ειδήσεις "οδηγός μηχανής μικρού κυβισμού, κλώτσησε εν κίνηση μοτοσυκλετα στο Χαλάνδρι."

Εγώ θα είμαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    ... ΝC ... πηγαίνει μαλλιοκούβαρα ... ταρζάν ...

Κάποιος πρέπει να σοβαρευτεί Νίκο, είτε εσύ είτε το μηχανάκι σου!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Το +20 ισχύει μια χαρά και για να είναι κάποιος ασφαλής θα πρέπει να το τηρεί.
    Αν τωρα είσαι σε διήθηση και πηγαίνεις όπως γράφεις παραπάνω, άσε όποιον βρεθεί πίσω σου να πάει όπως θέλει.

Κάνε άκρη.

Βέβαια αν βρεθώ εγώ πίσω σου, δε θα καταλάβεις καν απο πού και πότε σε πέρασα

Administrator
    Εντωμεταξύ όλοι σας χαρακτηρίζετε με διαφορά επίθετα κάποιον που κινείται ή θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα από εσάς.
    Κάγκουρας, γΛήγορος κ.λπ. μήπως απλά εσείς είστε σαύρες;

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Δεν υπάρχει αργός και γρήγορος.

Υπάρχει σύννομος και παράνομος.

Αυτά.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rex4539 Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει αργός και γρήγορος.

Υπάρχει σύννομος και παράνομος.

Αυτά.
    Σωστό.

Όταν εγώ που είμαι παράνομος βρεθώ πίσω απο τον σύννομο και βιάζομαι ή θέλω να πάω πιο γρήγορα, τι πρέπει να κάνει ο σύννομος;

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Σωστό.

Όταν εγώ που είμαι παράνομος βρεθώ πίσω απο τον σύννομο και βιάζομαι ή θέλω να πάω πιο γρήγορα, τι πρέπει να κάνει ο σύννομος;
    Θα σου απαντήσω τι πρέπει να κάνει ο παράνομος.

Να συμμορφωθεί με το νόμο

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rex4539 Προβολή μηνύματος
    Θα σου απαντήσω τι πρέπει να κάνει ο παράνομος.

Να συμμορφωθεί με το νόμο
    Δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω.

Επιπλέον, δεν είναι ο συννομος αυτός που θα το επιβάλει αυτό.

Θα απαντήσεις;

Νέο μέλος
    Απλά
    Κάντε
    Στην,άκρη.
    Δεν είναι ντροπή ,είναι το ποιο ασφαλές πράγμα που μπορείτε να κάνετε , αυτός που θέλει να σε περάσει δεν είναι διατεθειμένος να τον διδάξεις εσύ με την στρεβλωμενη αίσθηση ορθότητας ,κανεις ήδη διήθηση είσαι ήδη παράνομος ή τουλάχιστον σε γκρίζα κατάσταση του νόμου,οι μαλιοκουβαρα τόσο καιρό στον Κηφισό άντε να ήταν -3-5 .άκρη κάνε μην προσπαθείς να πας πιο γρήγορα αν δεν το νιώθεις ασφαλές και όχι η δικαιολογία "θα με κάνουν σάντουιτς" ήδη πάει στα σκουπίδια ,κάνεις ήδη διήθηση είσαι ήδη σάντουιτς
    Κάποιες φορές με καθυστερούν,άλλες καθηστερω εγώ,το αναγνωρίζω και κάνω στην μπάντα,όλοι ευχαριστημένοι όλοι χωρίς άγχος χωρίς θυμό.
    Κάντε σα.περαααααααα

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυθεντικοί Μοτοσυκλετιστές.....όλοι οι υπόλοιποι γτπτσο
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2014, 19:41
  2. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί
    από panagiotispapa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 17:55
  3. Απαντήσεις: 3