επειδή η ελληνική αγορά έχει πάρα πολλά μοντέλα παραεισαγωγής απο αλλές ηπείρους, ψαξε το μοντέλο απο τις πλατφόρμες αλλά επιβεβαιωσε οτι υπάρχει στο lineup της εισαγωγικής εταιρείας (π.χ. lg.gr) στην ελλάδα.
επειδή η ελληνική αγορά έχει πάρα πολλά μοντέλα παραεισαγωγής απο αλλές ηπείρους, ψαξε το μοντέλο απο τις πλατφόρμες αλλά επιβεβαιωσε οτι υπάρχει στο lineup της εισαγωγικής εταιρείας (π.χ. lg.gr) στην ελλάδα.
you rise you fall you're down then you rise again
Με την ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ (χάλασε η τηλεόραση της μάνας μου): Ποιά 32άρα στα 150€ (άντε το πολύ 200€) Smart TV που να παίρνει ertflix θα προτείνατε;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος για τις πολύ πολύ φθηνές αν έχουν πιο πρόσφατο Android TV. Η Xiaomi η 32αρα που έρχεται με Google TV σίγουρα θα είναι εντάξει.
Ντάξ, στη χειρότερη βάζω κάνα Android TV box, αλλά περισσότερο μπλέξιμο θα είναι για την τεχνολογικά αναλφάβητη μάνα μου, παρά βοήθεια.
Είμαι με ότι πιο τελευταίο έχει βγάλει η Philips (την έχω 7+ χρόνια τώρα). Δεν είναι και τίποτα τρομερό, απλώς τότε ως Android TV 48" την είχα βρει σε καλά λεφτά (αγορασμένη στο ΗΒ που ζούσα μέχρι πριν 2,5 χρόνια). Κάποια στιγμή μπορεί και να την αναβαθμίσω, αλλά δεν είναι προτεραιότητα, οπότε όσο παίζει είμαστε καλά.
Καλησπέρα.
Τελικά πήρα την
TV LG 55UR781C 55'' LED 4K HDR ULTRA HD SMART WIFI
MODEL 2023
Στα 369.90 από το eshop.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι η καλύτερη,αλλά για ταινίες και καμμιά κορεατική σειρα είναι ότι πρέπει.
Ευχαριστώ όσους ασχοληθηκαν και βοηθησαν.
Μια χαρά τηλεόραση είναι, με γεια σου!
Πάνω που θα ανέβαζα ένα ενημερωτικό βιντεάκι!
Anyway. Καλορίζικη η νέα σου TV.
Εύχομαι να την ευχαριστηθείς.
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Λοιπόν, σε μια πρώτη θέαση, αυτό που βλέπεις με την μια είναι η πολύ μεγάλη διαφορά (υπέρ της lg) είναι πως δείχνει το μαύρο χρώμα.
Καμία σχέση.
Στην Samsung τα βραδυνα πλανα τα έβλεπες σχεδόν γκρι ενώ με την lg το μαύρο απλά το βλέπεις...μαύρο.
Να φταίει η διαφορά ότι η μία ήταν μοντέλο 18 και η άλλη 23 ;
Ποιος ξέρει.