Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 190

Θέμα: Στη διηθηση κουμάντο κάνει ο πρώτος. Οι υπόλοιποι νπνγ.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Μπροστά σε κάτι σαύρες σαν και σένα ,μάλλον με τον Ροσσι μοιάζω.
    αυτοσ πρεπει να εισαι εεεεεεε γρηγορε????πότε θα φασ το κεφαλι σου σκεψου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Άντε να τύχει κανένας τέτοιος από πίσω...
    HOME ALONE

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά απαντάω. Είναι όμως η κλασική περίπτωση του παρακάτω:

Συνημμένο 459047

Για να τελειώνουμε, η όλη συζήτηση ξεκίνησε από αυτό το μήνυμα:

Δεν είπε κανείς μας (κανείς όμως) να μην κάνουν στην άκρη οι πιο αργοί. Αλλά σε περιπτώσεις όπως οι παραπάνω, πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; Όταν το σύμπαν όλο είναι μποτιλιαρισμένο μαγικά θα γίνουν; Τις προάλλες που ανέφερα την Κηφισίας πήγε ο άλλος ο κάφρος (και ναι χαρακτηρίζω Χάρη, γιατί ακριβώς τέτοιος ήταν) που θεώρησε ότι επειδή έχει τη BMW την 7αρα πρέπει να παρακάμψει όλη την ουρά που είχε δημιουργηθεί στο φανάρι και με τη μαούνα του να με κόψει κι εμένα κι όσους έρχονταν με τα δίκυκλα από πίσω. Ήταν ο άλλος από πίσω με το σκούτερ και τον πιτσιρικά γιο του και τον άρχισε στα μπινελίκια. Καλός κάφρος κι ο ένας, καλός κάφρος κι ο άλλος

Αντίστοιχα σε δρόμους όπως η Αττική Οδός με το αυτοκίνητο, πας στην αριστερή λωρίδα με 100-120km/h γιατί τόσο επιτρέπουν οι συνθήκες κι έρχεται ο άλλος ο Βατάνεν με 160-200 ξέρω γω από 10χλμ πίσω να παίζει φώτα για να κάνεις στην άκρη. Πού ρε μάνα μου;; Όταν οι μπροστά κινούνται με συγκεκριμένο ρυθμό και στη μεσαία λωρίδα κινούνται με ακόμα αργότερο και έχει πυκνή ροή;; Δηλαδή για να περάσεις εσύ θα πρέπει να μπω σφήνα στους δεξιά μου και να διακινδυνέψουμε όλοι;

Όπως έχει ειπωθεί και από άλλους είναι θέμα συνεργασίας που πολλοί λίγοι δείχνουν ανεξαρτήτως οχήματος. Όσο κάφρος είναι αυτός που ενώ μπορεί δεν κάνει άκρη να περάσουν οι πιο γρήγοροι, τόσο κάφρος είναι και ο ανυπόμονος που πάει επιθετικά, μανουριάζει, κορνάρει, κάνει χειρονομίες και γενικά δεν έχει υπομονή, αλλά ούτε διάθεση για συνεργασία στο δρόμο.

Τέλος συμφωνώ ότι τα ξερά νούμερα από μόνα τους δε λένε κάτι. Ξαναλέω πάμε όσο μας επιτρέπουν οι συνθήκες. Αν μπορείς να κάνεις διήθηση με 20, θα πας με τόσο, αν μπορείς με 50, θα πας με τόσο. Από ένα σημείο κι έπειτα εκμηδενίζεται οποιαδήποτε έννοια ασφάλειας. Ένας με αυτοκίνητο να κάνει μια απότομη κίνηση και το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Κι αντίστοιχα σε γειτονιες με μικρούς δρόμους που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει η σαχλαμάρα είτε από πεζό, είτε από οδηγό άλλου οχήματος.

Επειδή τα έχω και πρόσφατα τα μαθήματα οδήγησης της μοτοσυκλέτας, μου αρέσει αυτό που μου έλεγε ο δάσκαλος: «Επιβιώνει όποιος οδηγά σα να πρόκειται να γίνει ατύχημα στο επόμενο μέτρο το επόμενο δευτερόλεπτο». Υπομονή παιδιά, υπομονή και συνεργασία για να φτάνουμε πάντα όλοι σπίτια μας σώοι και αβλαβείς.

ΥΓ Προβοκατόρικος ο τίτλος του νήματος παιδιά και δε χρειάζεται
    σε ευχαριστω..τα ειπεσ ολα,κ καλυτερα ,αποτι το εθεσα εγω

οι τύποι που περιεγραψα στο πρωτο μνμα μου,ειναι οι ιδιοι που περιγραφεισ στην αττικη οδο
    να φυγουν ολοι απο μπροστα τουσ,να εξαφανιστουν,για να περασουν αυτοι..

να ξυπνατε η να ξεκινατε νωριτερα ολοι οι γρηγοροι κ οι βιαστικουληδεσ
    HOME ALONE

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος

Και αυτό που ζητάμε είναι να μη το παίζετε τροχονόμοι και υπερασπιστές του ορίου ταχύτητας και του νόμου, αλλά απλώς να αφησετε στην ακρη τους εγωισμούς και να κάνετε άκρη με την πρώτη ευκαιρία.
    εννοειται οτι πρεπει να παμε στην ακρη με την πρωτη ευκαιρια

αλλα μιλαμε για μποτιλιαρισμα

που στον κορακα να παω οταν σκασει πισω μου ο thunder ace ,κ εχει την απαιτηση να διακτινιστω να εξαφανιστω???
    αυτο λεω απο την αρχη
    HOME ALONE

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SNORLAX2 Προβολή μηνύματος
    εννοειται οτι πρεπει να παμε στην ακρη με την πρωτη ευκαιρια

αλλα μιλαμε για μποτιλιαρισμα

που στον κορακα να παω οταν σκασει πισω μου ο thunder ace ,κ εχει την απαιτηση να διακτινιστω να εξαφανιστω???
    αυτο λεω απο την αρχη
    Πρέπει να υπάρχει και λίγη λογική εκατέρωθεν.
    Αν δεν υπάρχει χώρος, απλά τον αφήνεις να κορναρει.

Ο πραγματικά γρήγορος πάντως, δε θα κορναρει.
    Για την ακρίβεια δε θα ασχοληθεί καν, θα βρει τρόπο και θα περάσει χωρίς καν να ενοχλήσει.

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, αυτοι που ενοχλούν, ειναι οι μικροτσουτσουνοι

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Παιδιά να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία επαφή με τα μποτιλιαρίσματα στην πρωτεύουσα, έχω οδηγήσει καμιά 10αρια φορές ως περαστικός στο κέντρο αλλά δεν πέτυχα τρελή κίνηση, μάλλον λόγω ώρας ή/και συγκυριών. Στην Θεσσαλονίκη που κατοικώ, τις λίγες φορές που θα κινηθώ στην πόλη με το μηχανάκι δεν έχω παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα. Όμως διάβασα κάποια πράγματα που προσωπικά δεν μου "κάθονται" καλά. Για να μην παρεξηγηθώ, ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα με το να παρακωλύει κάποιος την κίνηση λόγω εγωισμού με το σκεπτικό "δεν θα με περάσεις εσύ εμένα" κοκ. Όμως (θα προσπαθήσω να μην πλατειάσω):

Σε αρκετά σχόλια χρησιμοποιήθηκε το ρήμα "βιάζομαι". Να με συμπαθάτε αλλά όποιος δεν θέλει να αργήσει ξεκινάει εγκαίρως/νωρίτερα και δεν ριψοκινδυνεύει στον δρόμο, κάτι που ανέφεραν λίγα μέλη στα σχόλια τους. Δεν πιστεύω ότι προέκυψε κάτι επείγον σε όλους αυτούς που κάνουν τα διάφορα που θίγουμε. Όπως επίσης δεν πιστεύω ότι η μεγαλύτερη μερίδα των αναβατών που κινείται αργά (αλήθεια, πώς ορίζεται το αργά; ) στη διήθηση δεν αφήνει επίτηδες τους πιο γρήγορους/βιαστικούς να περάσουν μπροστά. Σίγουρα υπάρχουν, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι πολλοί.

Κατ' εμέ δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον που δεν οδηγεί όσο γρήγορα θα θέλαμε ή όσο γρήγορα μπορούμε να οδηγήσουμε εμείς. Μπορεί όντως να είναι μαλάκας και να οδηγεί επίτηδες με αυτόν τον τρόπο (απαράδεκτο), μπορεί όμως να είναι νέος οδηγός, αγχωμένος, να μην θέλει να περάσει από κενό που χωράει τσίμα τσίμα, ή απλά να μην αισθάνεται ασφαλής -δικαίως- όταν οδηγεί με 40-50 χλμ/ώρα μεταξύ σταματημένων ή σχεδόν σταματημένων αυτοκινήτων. Ακόμα και το θέμα αντίληψης του "κάνω στην άκρη για να φύγουν οι πιο γρήγοροι και να μην παρακωλύω την κυκλοφορία" πολλές φορές έρχεται με την εμπειρία. Η βέλτιστη λύση θαρρώ πως είναι η ψυχραιμία, υπομονή και προσπέρασμα με ασφάλεια στην πρώτη ευκαιρία, χωρίς χειρονομίες/σφήνες/άλλα τέτοια όμορφα. Εκνευρισμός και τιμόνι είναι κακός συνδυασμός.

Αυτά από εμένα! Καλή χρονιά να έχουμε με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Τί μου θυμήσατε τώρα με τη διήθηση, πρέπει να το είχα γράψει κι εδώ. Πριν πολλά χρόνια ένα όμορφο πρωινό κατέβαινα την εθνική οδό προς Περιστέρι. Είχα μια ρομαντική διάθεση βλέποντας τον λαμπρό ήλιο, ακούγοντας τις μελωδικές εξατμίσεις και βλέποντας τη γραφική θάλασσα από λαμαρίνες γύρω μου. Τα αυτοκίνητα στο ύψος της Φιλαδέλφειας ακινητοποιοιημένα, ρούπι λέμε. Μπαριέρες αριστερά δεξιά, χωρίς φανάρια και διασταυρώσεις. Ήμουν στην κλασική διήθηση αριστερά, τα αμάξια στοιχισμένα, χώρος υπεραρκετός ανάμεσα, ευθεία με μεγάλη ορατότητα.

Εκείνη τη στιγμή μόνο εγώ κι ένας με σκούτερ μπροστά μου. Πηγαίναμε νορμάλ προς ψιλογρήγορα, υπήρχε παντού ορατότητα, χώρος και αμάξια που δεν αλλάζαν λωρίδες. Την ονειροπόλησή μου διέκοψε μια πόρτα που άνοιξε κάπου μπροστά μας. Πόρτα οδηγού από τη μεσαία λωρίδα. Στη μέση της εθνικής. Ο μπροστινός μου θύμισε το σπάσιμο μέσης του Γκάλη μέσα στη ρακέτα (μόνο για γνώστες). Κάπως απέφυγε την πόρτα χωρίς εγώ να καταλάβω πώς, παρόλο που τα έβλεπα όλα μπροστά μου. Σταμάτησε ενστικτωδώς ο άνθρωπος και γύρισε να δει από τί είχε γλυτώσει. Αν έβλεπε προσγείωση από UFO θα ήταν λιγότερο έκπληκτος. Πάνω από το κεφάλι του έβλεπα προβολή με στιγμές από τη ζωή του, τον είδα να πηγαίνει με το ποδήλατο στο δημοτικό σχολείο και να σουβλίζει αρνί στο χωριό του. Εγώ είχα χρόνο, είμαι και απίστευτος οδηγός και σταμάτησα σχετικά άνετα.

Από την πόρτα ξεπρόβαλλε το κεφάλι ενός συμπαθούς ηλικιωμένου που με τη διαύγεια ενός κατατονικού στα αστραποβόλα μάτια του έριξε μια ροχάλα, με κοίταξε σαν να έβλεπε από μέσα μου και έκλεισε ευγενικά την πόρτα. Δεν ήξερα τί να του πω, κοιταχτήκαμε με τον μπροστινό μέσα από το κράνη και φύγαμε να αλλάξουμε σώβρακο.

Άσχετα με τις ευγένειες, τους εγωισμούς και τους νόμους, προσέχτε ρε!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris19 Προβολή μηνύματος
    Στην Θεσσαλονίκη που κατοικώ, τις λίγες φορές που θα κινηθώ στην πόλη με το μηχανάκι δεν έχω παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα.
    Άρη εμείς εδω πάνω τέτοια θέματα με μηχανάκια δεν έχουμε, γιατί είναι μικρές αποστάσεις και όχι τόσα πολλα δίκυκλα όσο κάτω

Τέτοια θέματα έχουμε με τα κουτιά που όλοι ξέρουμε αν θες στη Θεσσαλονίκη να πας σε κανονικό τέμπο θα πρέπει να κίνησε στην τέρμα δεξιά λωρίδα, όπως στην Αγγλία.
    Η αριστερή είναι για τους:
    αργόσχολους,τους ψάχνω για πάρκινγκ, τους κάποια στιγμή θα στρίψω αριστερά και καβάτζωνω την αριστερή για πάντα μη τυχών και την χάσω, αυτούς που ψάχνονται για κάποιο από τα μαγαζιά της αγοράς αλλά δεν είναι σίγουροι ποιο από όλα και σε ποια περιοχή..και πολλά άλλα

Παλικάρια υπομονή και θελει να το ρίξεις λίγο στο σορολόπ
    Ειδικά αυτές τις μέρες που είναι του αγίου μαλεα.
    Γιορτάζουν όλοι και έτοιμοι για την υπέρπάντων μαλ@κια

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    [QUOTE=harris_x;3235718]
    Για την ακρίβεια δε θα ασχοληθεί καν, θα βρει τρόπο και θα περάσει χωρίς καν να ενοχλήσει.

ΑΥΤΟ
    Συνεχίζουμε
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος
    Ξερουμε ολοι ποιο Pokemon ειναι ο Snorlax;

Λογικο θα ελεγα.

Ρε τι περνατε και 'σεις εκει στο χαος !!!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Οποίος φοβάται πέφτει και κοιμάται...έχει πολύ πλάκα να γλεντάς με 300αρι σκουτερ busa,1000ss και βαρκες bmw1200 ανάμεσα σε αυτοκίνητα..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SNORLAX2 Προβολή μηνύματος
    αυτοσ πρεπει να εισαι εεεεεεε γρηγορε????πότε θα φασ το κεφαλι σου σκεψου
    Μάλλον αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ,γιατί για μένα το θέμα που συζητάμε έχει τελειώσει για πάντα:
    Μένω επαρχία πλέον αδερφέ.
    Δεν ξέρω τι είναι το μποτιλιάρισμα πλέον.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Ξερουμε ολοι ποιο Pokemon ειναι ο Snorlax;

Λογικο θα ελεγα.
    χαχα λογικοτατο
    HOME ALONE

το ζουμί του θέματος είναι το εξής:
    "νιώστε" (ειδικά οι σαύρες ) και μη γίνεστε μαλάκες, εκατέρωθεν.

όχι ότι με αφορά ,για εσάς το λέω
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Πρέπει να υπάρχει και λίγη λογική εκατέρωθεν.
    Αν δεν υπάρχει χώρος, απλά τον αφήνεις να κορναρει.

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, αυτοι που ενοχλούν, ειναι οι μικροτσουτσουνοι

Ωπα! Με λες αργό ή μικροτσουτσουνο? Γιατί αν είναι είναι τελείως ανιωθος ο άλλος ενίοτε κορνάρω

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυθεντικοί Μοτοσυκλετιστές.....όλοι οι υπόλοιποι γτπτσο
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2014, 19:41
  2. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί
    από panagiotispapa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 17:55
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 23:15