Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: κλισε τιτλος Νεο Εντουρο...

κλισε τιτλος Νεο Εντουρο...

Χαιρετω τα φιλαρακια, πανε χρονια που χουμε να τα πουμε, αλλα περιοδικα σας παρακολουθω,
    και μπαινω στο ψητο.
    Ψαχνω να μπω χωμα και ειμαι αναμεσα σε 3 μηχανακια,
    CRF300L απο τις πιο ακριβες επιλογες αλλα μοιαζει ως την πιο ακιολοφη, το εχει φιλος και ειναι 100% ευχαριστημενος.
    cfmoto450 εχει γινει χαμος εχει γεμισει ο τοπος και παρα ορισμενα παρατραγουδα στα 6Κ φαινεται πολυ καλη επιλογη.
    Voge 300 rally αλλη μια επιλογη που ορισμενοι μου το παρουσιαζουν ως ψωφιο...
    και ξαφνικα μου λεει ενας KOVE 450 και το ειδα και επαθα πλακα, το μηχανακι ειναι πιστολι και παρα πολυ ομορφο βεβαια παμε στα 8Κ...

η χρηση ειναι εντουροβολτες με τον χελιωτη και γενικα βολτες εδω τριγυρω αττικη για αρχη και μετα οτι προκυψει...
    παω τα παιδια σχολειο και επιστρεφω
    τις καλημερες μου!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Καλημέρα.
    Ένα CRF300L πουλάει ο Βαγγέλης.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα.
    Ένα CRF300L πουλάει ο Βαγγέλης.
    το σημειωνω, σε ευχαριστω πολυ
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    To kove είναι άλλη κατηγορία και άλλη χρήση. Πολύ πιο μάχιμο.

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Περίμενε 3 μήνες.
    Θα έρθει dr400
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    KTM 390ADV
    KOVE 450

To voge έχει όριο τα 100κμ
    Το honda δεν είναι για σκληρά
    Το cf έχει θέμα με την απόκριση στο γκάζι
    και υπολόγισε 1500- 2000€ για έξτρα
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    με το crf συγκριτικά με τα υπολοιπα που έβαλες εκτός απο φλαταδούρες και εκδρομικό εντουρο, μπορείς να κάνεις και μονοπατάδα, χαλαρά μεν αλλά ικανότερα απο τα υπολοιπα που έβαλες.

επίσης το crf δεν αποτελεί ρίσκο ούτε είναι ακριβό έχει και μεταπώληση αν αλλάξουν οι προτιμήσεις σου και θες να προχωρήσεις αλλού

η άλλη μεριά είναι κινέζικα, φθηνά θα το αγοράζεις φθηνά θα το πουλήσεις όμως και με ότι λόξυγκα δημιουργηθεί που σε αναγκάσει να περνάς από αντιπροσωπεία, προσωπικά και εναλλακτικά θα προτιμούσα να τα πετάξω σε κανα sherco ή beta

το 390adv δεν είναι χωμάτινο, αλλά allround με κάποιες δυνατότητες

για μένα ακούγεται ως πρώτη επιλογη crf300 μεταχειρισμένο (βρίσκεις μηχανάκια σε τέλεια κατάσταση χωρις χλμ όπως του βαγγέλη).
    ή αν κινείστε μονο περιξ αττικής (και έχεις άνθρωπο που γνωρίζει απο την αγορά αγωνιάρικων μεταχειρισμένων) να βρεις κάτι μεταξύ yamaha wr250f, ktm exc250/exc350f, beta xtrainer 250 στην καλύτερη κατάσταση που μπορείς να βρεις με βάση το μπατζετ
    you rise you fall you're down then you rise again

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Αν πήγαινες σε κάτι πιο καθαρά εντουραδικο; πχ κάτι τέτοιο: https://betamotor.gr/bikes/rr-4t-125-r/

Δεν είναι για πολλές βόλτες στον δρόμο αλλά για βουνό νομίζω είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα. Αλλιώς και εγώ θα έλεγα crf. Νεο DRZ επισης καλη περιπτωση

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Νομίζω στο kove 450 θα πήγαινα το οποίο είναι το πιο "focused" από όλα. Το είδα της προάλλες και μαρεσε παρά πολύ εμφανισιακά αλλά και τα σπεκς του είναι υποσχόμενα, πχ 30λιτρα ρεζερβουάρ χωρισμένο στα 3 άρα τεράστια αυτονομία, ρυθμίσεις αναρτήσεων σύμφωνα με δοκιμές αλλά και εργονομικά. Το crf επίσης τίμια επιλογή αλλά για τον σκοπό που είναι φτιαγμένο διάβασα από αρκετούς ότι οι αναρτήσεις του πέφτουν λίγες για αυτή την χρήση. Από την άλλη το κοβε δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά για να έχουμε μακροχρόνια άποψη αλλά το βάπτισμα του πυρός στο Ντακάρ νομίζω είναι μια καλή ένδειξη.
    V2 Mόνον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vassilis Προβολή μηνύματος
    Αν πήγαινες σε κάτι πιο καθαρά εντουραδικο; πχ κάτι τέτοιο: https://betamotor.gr/bikes/rr-4t-125-r/

Δεν είναι για πολλές βόλτες στον δρόμο αλλά για βουνό νομίζω είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα. Αλλιώς και εγώ θα έλεγα crf. Νεο DRZ επισης καλη περιπτωση
    Για λόγο κόστους δεν θα ήθελα κάτι που να είναι με ώρες, να χρειάζεται πολύ Φροντιδα και γενικά ευαίσθητα μηχανάκια. Θέλω κάτι να μην σπάει να μην Χάλαει κτλ κτλ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThatSlowMF Προβολή μηνύματος
    Νομίζω στο kove 450 θα πήγαινα το οποίο είναι το πιο "focused" από όλα. Το είδα της προάλλες και μαρεσε παρά πολύ εμφανισιακά αλλά και τα σπεκς του είναι υποσχόμενα, πχ 30λιτρα ρεζερβουάρ χωρισμένο στα 3 άρα τεράστια αυτονομία, ρυθμίσεις αναρτήσεων σύμφωνα με δοκιμές αλλά και εργονομικά. Το crf επίσης τίμια επιλογή αλλά για τον σκοπό που είναι φτιαγμένο διάβασα από αρκετούς ότι οι αναρτήσεις του πέφτουν λίγες για αυτή την χρήση. Από την άλλη το κοβε δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά για να έχουμε μακροχρόνια άποψη αλλά το βάπτισμα του πυρός στο Ντακάρ νομίζω είναι μια καλή ένδειξη.
    Τον επίπεδο μου στο χώμα είναι αρχάριο οπότε και οι απαιτήσεις μου περισμενες , το κοβε είναι πανέμορφο και σε βάζει μέσα στο Ντακάρ, αλλά εγώ θα χρειαστω το 40% των δυνατοτήτων του, μέχρι να μάθω και να μπορώ να του πίνω το αίμα ίσως να περασει πολύ καιρός και τα χιλιάρικα είναι αρκετά, άσε που λένε ότι προς το τέλος του χρόνου θα πάρει ένα χιλιάρικο επάνω... Το drz το.400αρι που περιμένουμε να έρθει, είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά θα βγει καπου στα 6 νομίζω.... Πολύ καλή ευκαιρία βρίσκω το crf του παιδιού από την Πάτρα και θα κάνω μια κουβέντα μαζί του...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Τον επίπεδο μου στο χώμα είναι αρχάριο οπότε και οι απαιτήσεις μου περισμενες , το κοβε είναι πανέμορφο και σε βάζει μέσα στο Ντακάρ, αλλά εγώ θα χρειαστω το 40% των δυνατοτήτων του, μέχρι να μάθω και να μπορώ να του πίνω το αίμα ίσως να περασει πολύ καιρός και τα χιλιάρικα είναι αρκετά, άσε που λένε ότι προς το τέλος του χρόνου θα πάρει ένα χιλιάρικο επάνω... Το drz το.400αρι που περιμένουμε να έρθει, είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά θα βγει καπου στα 6 νομίζω.... Πολύ καλή ευκαιρία βρίσκω το crf του παιδιού από την Πάτρα και θα κάνω μια κουβέντα μαζί του...
    Αποφάσισε τι θες να κάνεις στο χώμα γιατί αν θες πχ εντούρο δεν χρειάζονται τα 30 λίτρα βενζίνης που έχει το kove.

Εγώ το crf 300 θα αγόραζα και θα του έβαζα ένα after ρυθμιζόμενο αμορτισέρ και πιο σκληρά ελατήρια μπροστά.

Τα αλλά δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα και είναι και σε άλλη κατηγορία.

Χρειάζεται κάτι κοντά σε Enduro χωρίς Φέρινγκ, οδό γίνεται πιο ελαφρύ και με εκδοτικές αναρτήσεις αλλά με όχι ώρες λειτουργίας οπότε το 300l, το νέο drz400 και το καλύτερο όλων το wr250r είναι οι επιλογές σού.

Από τα 3 παραπάνω θα προτιμούσα το Yamaha αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στην αγορά μεταχειρισμένων σε λόγ κη τιμή. Μη σου πω ότι και με ένα XR400R που είναι και έρωτας μεγάλος θα ήμουν μια χαρά αλλά δυστυχώς παλιωσαν και τα καλά τα πουλάνε πολύ ακριβά.

Βλέποντας το service του kove λέει λάδια ανά 2000χλμ Άνα 100 ώρες αλλαγές λάδια στις μπρος και πίσω αναρτήσεις και γενικά βλέπω ότι είναι πολύ μακρυά από αυτό που ψάχνω,
    Ίσως θα περιμένω αυτό το ισπανικό rieju να δω τι ρόλο βαράει και βλέπουμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Αποφάσισε τι θες να κάνεις στο χώμα γιατί αν θες πχ εντούρο δεν χρειάζονται τα 30 λίτρα βενζίνης που έχει το kove.
    Έχω έναν φίλο με crf και πάει στις βόλτες του Χελιώτη που κάνει στην Αττική και δειλά δειλά κάνα μονοπάτι κτλ κτλ. Γενικά αυτή θα είναι η χρήση, εδώ γύρω άντε και καμιά Θήβα στο Μοσχοπόδι που το έχω κάνει με το ποδήλατο και μου άρεσε....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Έχω έναν φίλο με crf και πάει στις βόλτες του Χελιώτη που κάνει στην Αττική και δειλά δειλά κάνα μονοπάτι κτλ κτλ. Γενικά αυτή θα είναι η χρήση, εδώ γύρω άντε και καμιά Θήβα στο Μοσχοπόδι που το έχω κάνει με το ποδήλατο και μου άρεσε....
    Το Rieju έχει το ίδιο μοτέρ με το voge rally. Eιναι ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες και οι δύο.

Για τη χρήση που θες είναι μια χαρά. Έχουν και ένα μικρό φεριγκακι να σου κόβουν τον αέρα από το στήθος. Το voge έχει κάποια χρόνια στην αγορά και έχει πουλήσει πολύ οπότε θα βρεις πληροφορίες.

Ακόμα και το MT450 καλύπτει την χρήση που θες να κάνεις αλλά αυτό θα στο πρότεινα σαν all-around μοτοσυκλέτα να έχεις μόνο αυτό και να κάνεις λίγο απ' όλα. Αν έχεις άλλη μοτοσυκλέτα πάρε κάτι πιο ελαφρύ όπως τα 300ρια που σε σύγκριση με τα παλιότερα ον οφ δεν είναι ελαφριά αλλά απ'.ότι παίζει πλέον στην αγόρασε δε νέο μοντέλο είναι τα πιο μανιτζέβελα. Το voge και το Rieju έχουν και πλούσιο εξοπλισμό .

Γύρω από την Θήβα έχει πολύ ωραίες χωμάτινες διαδρομές. Με τα 300ρια θα μπορέσεις να μπεις αργότερα και σε κάνα μονοπάτι.

Με όλες τις μοτοσυκλέτες που σου έχουν προτείνει θα μπορείς να πηγαίνεις και στις πιο μακρινές χωματάδες του Χελιώτη από επαρχιακούς και παλιά εθνική.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το νεο μου εντουρο κρανακι!
    από 675 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 15:42
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2007, 09:49
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03
  4. Νέο forum
    από takiskan στο forum Off topic