Αφου χαλάνε τα ΚΤΜ, τα απούλητα θα γινουν ανταλλακτικά και θα βγει η χασουρα ανεβάζοντας το κύρος της εταιρείας και το customer care.
Problem solved.
(και δεν ειμαι καν επιχειρηματιας!)![]()
Αφου χαλάνε τα ΚΤΜ, τα απούλητα θα γινουν ανταλλακτικά και θα βγει η χασουρα ανεβάζοντας το κύρος της εταιρείας και το customer care.
Problem solved.
(και δεν ειμαι καν επιχειρηματιας!)![]()
Μα ξεκινάς το επιχείρημα από την βάση του ότι η ΚΤΜ πτώχευσε λόγω κακού προιόντος/αναξιοπιστίας ενώ η όλη κουβέντα είναι η διαφωνία εκατέρωθεν ως προς αυτό.
Π.χ. εσύ πιστευεις αυτό εγώ πιστεύω ότι δεν του βγήκε το ρίσκο με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες, ανεξάρτητα του προιόντος/αξιοπιστίας.
The Dirty Harry
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ' ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!@!!!!!!112
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ναι το πήρα.
Μερικά χιλιάρικα όχι, αλλά άλλης χρονολογίας μηχανή, αν θυμάμαι καλά γύρο στο 400ρι έκανε ο στρόφαλος και και σίγουρα 550 η αντλία ως ανταλλακτικό, αντίστοιχα σήμερα ναι θεωρώ ότι θα ήταν ακριβή η επισκευή.
Τι σημαίνει η Χόνδα μπορεί να κάνει αυτά τα λάθη , η ΚΤΜ δεν είναι χονδα?
The Dirty Harry
Συμφωνούμε στο ότι για χ,ψ λόγο τα golden boys που δεν παίζανε με τα δικά τους λεφτακια κάνανε λάθος κινήσεις που για διάφορους παράγοντες φέρανε το φαλιρισμα.οπως γραφεις παιξανε και χασανε.για μένα περα από τους πολιτικοοικονομικους λόγους που λέτε σημαντικότατο ρόλο έπαιξε το γύρισμα της πλάτης σε αποδοχή των προβλημάτων που εκαναν τον κόσμο να το σκεφτεί 2 και 3 φορές να αγορασει κτμ.ειδικα για την κτμ που έχει και ένα κακο όνομα(κάθε τριτη μάστορα και άλλα τετοια γραφικά) να διασκεδασει.
και κουβέντα να γίνεται στο τι θα μπορούσαν να έχουν προβλέψει ή να έχουν κάνει διαφορετικά ώστε να αποφευχθεί αυτό.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
οι εκπτωσεις ειναι παγια τακτικη της κτμ δεν ειναι κατι νεο. καθε χρονο το κανει απλα στην ελλαδα ειμαστε τοπος χλοερος και δεν ξερουμε τι σημαινει εκπτωση, βαφτιζουμε εκπτωσεις το 10%. Στην usa εχουν πουληθει κτμ με 30% εκπτωση ΠΡΙΝ τα προβληματα. Κλασσικα τελος του χρονου αρχες του νεου κανει δυνατες προσφορες. Οι μοτουσυκλέτες θα φυγουν με τον ενα η τον αλλο τροπο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εμεις εδω θα δουμε τις χαμηλες τιμες. αλλωστε ειμαστε μικρη αγορα.
Δεν εχει πλεον σημασια αν ειναι υπερτιμολογιμένες, σημασια εχει οτι αυτο πιστευει ο κοσμος ηδη. αν συνεχισουν να ζητανε premium τιμες δεν εχουν κανενα μελλον. το 2020-2022 το χαψανε με τις τιμες, τωρα δεν γινετε.