Σελίδα 74 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 1833

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

RobiXT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν ένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να μείνει μπροστά από ένα ΧΤ σε στροφές, μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα.
    κανονικά θα ήταν όπως τα λες,αλλά εδώ και 18 χρόνια βελτιώνω το ΧΤ μου μοτερικα το έχω φτάσει στα 60 άλογα τροχό και σε στήσιμο φοράει μπροστινά και ψαλίδι από ΥΖ 450F με αμορτισέρ hagon πίσω σεταρισμενο για τα κιλά και τις αλλαγές που έγιναν, μπρος πίσω μαργαρίτες δισκόφρενα braking με την μπροστά να είναι 320mm και Δαγκάνα 4πιστονη braking πάλι. Ζάντες excell και λάστιχα Dunlop Sportsmart TT σε πληροφορω ότι έχει αλλάξει τελείως το ΧΤ και πλαγιάζει για πλάκα και γιατί αρέσει σε εμένα παίζω στις στροφές με πολύ ανώτερα μηχανάκια..

RobiXT
    Αν ένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να μείνει μπροστά από ένα ΧΤ σε στροφές, μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Επικίνδυνα παιχνίδια
    Έχεις δίκαιο κακώς μπριζωθηκα το κατάλαβα εκ των υστέρων, ευτυχώς όλα καλά...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sotirisxt Προβολή μηνύματος
    κανονικά θα ήταν όπως τα λες,αλλά εδώ και 18 χρόνια βελτιώνω το ΧΤ μου μοτερικα το έχω φτάσει στα 60 άλογα τροχό και σε στήσιμο φοράει μπροστινά και ψαλίδι από ΥΖ 450F με αμορτισέρ hagon πίσω σεταρισμενο για τα κιλά και τις αλλαγές που έγιναν, μπρος πίσω μαργαρίτες δισκόφρενα braking με την μπροστά να είναι 320mm και Δαγκάνα 4πιστονη braking πάλι. Ζάντες excell και λάστιχα Dunlop Sportsmart TT σε πληροφορω ότι έχει αλλάξει τελείως το ΧΤ και πλαγιάζει για πλάκα και γιατί αρέσει σε εμένα παίζω στις στροφές με πολύ ανώτερα μηχανάκια..
    Εντάξει, το παίρνω πίσω αν πηγαίνει καλά! Είχα ένα ΧΤ600 μετατροπή SM για 1-2 χρόνια και ήταν με διαφορά το χειρότερα στημένο μηχανάκι που έχω καβαλήσει ποτέ μου. Σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης νόμιζες ότι θα πάρεις το πλαίσιο σε κομμάτια.
    Life begins at 45°.

Εντάξει, το παίρνω πίσω αν πηγαίνει καλά! Είχα ένα ΧΤ600 μετατροπή SM για 1-2 χρόνια και ήταν με διαφορά το χειρότερα στημένο μηχανάκι που έχω καβαλήσει ποτέ μου. Σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης νόμιζες ότι θα πάρεις το πλαίσιο σε κομμάτια.
    Να γιατί ΚΤΜ

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Να γιατί ΚΤΜ

Να γιατί αμάξι στην περίπτωση του.
    The Dirty Harry

RobiXT
    https://youtu.be/wgW9bNZsf48?si=5Mjfjdm0H6BGi6k2 Εδώ είναι περσινό το βίντεο δεν έχουν φορεθεί ακόμα και οι λαιμοί τιτανίου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τι έκανε ο άνθρωπος https://www.youtube.com/watch?v=F0MQhfm67WE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Αν μόνο ένας από τους δύο έχει χέρια και ελπίζουμε μυαλό, τότε είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και ας μπαίνουν με 40-50χλμ

RobiXT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Αν μόνο ένας από τους δύο έχει χέρια και ελπίζουμε μυαλό, τότε είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και ας μπαίνουν με 40-50χλμ
    Έχεις δίκαιο γιατί εγώ ήμουν αυτός με το ΧΤ. Για τα χέρια προσπαθω για το μυαλό ευτυχώς διαθετω..Εκανα στην άκρη να περάσει και δεν ασχολήθηκα πάλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sotirisxt Προβολή μηνύματος
    αν ειναι οντως 60 ροδα και δεν μπορουσες εσυ να τον αφησεις μισο βουνο πισω, κατι παει λαθος...
    just saying...

RobiXT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν ειναι οντως 60 ροδα και δεν μπορουσες εσυ να τον αφησεις μισο βουνο πισω, κατι παει λαθος...
    just saying...
    Είναι όντως όσα λέω έχω κοντό γραναζωμα γιατί σαν μονοκύλινδρο δεν αξίζει να το σπας ψηλά..Όσο είχε στροφές έφευγα μπροστά στην ευθεία ναι με έφτανε Αν γνωρίζεις τον δρόμο από Καρακολιθο προς Λιβαδειά δεν έχει στροφές και δεν είχα σκοπό να σπάσω το μηχανάκι μόνο και μόνο για να είμαι μπροστά στην ευθεία.. just saying
    Τελευταία τροποποίηση από Sotirisxt; 22/01/2025 στις 21:29.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Απαγορεύεται με νόμο η χορήγηση βενζίνης σε όποιον μοτοσικλετιστή δεν φοράει κράνος

Το Υπουργείο Ανάπτυξης συνέταξε τη σχετική τροπολογία, η οποία θα κατατεθεί μόλις το Υπουργείο Μεταφορών καταθέσει τον νέο Κ.Ο.Κ. στη Βουλή

Στις 16 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέλαβε την πρωτοβουλία και κατέθεσε την πρόταση να μην πωλούνται καύσιμα σε δικυκλιστές χωρίς κράνος. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως και η ομοσπονδία βενζινοπωλών, συμφώνησαν με την πρόταση και το Υπουργείο Ανάπτυξης συνέταξε τη σχετική τροπολογία, η οποία θα κατατεθεί μόλις το Υπουργείο Μεταφορών καταθέσει τον νέο Κ.Ο.Κ. στη Βουλή.

Μιλώντας σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Θεοδωρικάκος, τόνισε πως “επιτελείται πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο σε αυτή την επιτροπή. Θέλω μάλιστα να ευχαριστήσω για την σκέψη και την πρωτοβουλία τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα σπουδαιότερο από την ανθρώπινη ζωή και την υγεία, από το να προστατεύουμε τους νέους ανθρώπους. Γιατί οι περισσότεροι που οδηγούν, είναι κυρίως νέα παιδιά που βρίσκονται σε ηλικία που αισθάνονται άτρωτοι. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε τις ανθρώπινες ζωές, γι’ αυτό και ανταποκριθήκαμε αμέσως”.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε πως “αυτή η πρωτοβουλία αξίζει να αγκαλιαστεί από όλους. Είναι μια καλή ευκαιρία για μια πανεθνική καμπάνια, να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των πάντων, να συνδράμουν όλοι, για την αυτονόητη συνήθεια ότι φοράμε κράνος όταν είμαστε πάνω στο μηχανάκι. Ώστε να μην ξαναχάσουμε ούτε έναν συνάνθρωπό μας και πρέπει να συνδράμουμε όλοι”.

Επίσης, ανέφερε πως είναι μια πρωτοβουλία που είχε τη θετική ανταπόκριση από τους πρατηριούχους και “είναι μια πράξη που συνδυάζει μια κοινωνικά χρήσιμη ανθρώπινη ιδέα και παράλληλα δίνουμε και τη νομική κάλυψη στους πρατηριούχους για να μπορούν να την εφαρμόσουν”.

Πηγή: skai.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Τσίρκο

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    ό,τι να 'ναι!!!!

λογικό πάντως, όταν οι άλλοι πίνουν καφεδάκι στα εβερεστ, οι βενζινοπώλες θα βγάζουν το φίδι απο την τρύπα...

Μπανανία...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Σε οδηγούς αυτοκινήτων αν δεν φοράνε ζώνη ασφαλείας τι θα τους κάνουν;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3