Σελίδα 94 από 102 ΠρώτοΠρώτο ... 44848990919293949596979899 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.396 έως 1.410 από 1525

Θέμα: Parkside και εργαλεία απ' τα Lidl

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    το δικό μου Δραπανοκατσάβιδο έχει θέμα με τη μπαταρία, οπότε θα πρέπει να πάρω ένα άλλο γιατι μπαταρία δε νομίζω να με συμφέρει να πάρω.

Να πάρω το παραπάνω, το παρακάτω ή κάποιο άλλο;

https://www.skroutz.gr/s/55851674/Ei...h-4514287.html

Η χρήση θα είναι μία φορά στα 1000 χρόνια που θα έχω με κάτι να ασχοληθώ.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    το δικό μου Δραπανοκατσάβιδο έχει θέμα με τη μπαταρία, οπότε θα πρέπει να πάρω ένα άλλο γιατι μπαταρία δε νομίζω να με συμφέρει να πάρω.

Για τόση Χρήση που λες, 2 μπαταρίες δεν τις χρειάζεσαι. Και αυτό που έβαλες μια χαρά είναι.
    Απλά του λιντλ έχει εξαρτήματα που δεν είναι κακό να υπάρχουν στην δεδομένη στιγμή του μια στο τόσο. Πάρε του λιντλ....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μικρό, brushless, li-ion, και επαγγελματική σειρά.
    Li-ion είναι όλα πλέον, ακόμα και τα φτηνιάρικα των 20 ευρώ.

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Απλά το Einhell σαν σύστημα 18V αντί για 12V θα σου βγάζει λιγότερο το λάδι για να ανοίξεις τρύπα σε μπετό π.χ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Li-ion είναι όλα πλέον, ακόμα και τα φτηνιάρικα των 20 ευρώ.
    brushless?????????? και μια σταλιά χώνεται σε γωνιές σε ράφια επίπλων....

Moderator
    brushless δεν ξέρω (δεν με απασχολεί κιόλας) για li-ion μπαταρία λέω.
    Για παράδειγμα, το παρακάτω το πήρα ως "δώρο νέου χρήστη" από γνωστή πλατφόρμα, πιο κινέζικο πεθαίνεις, λέμε
    η αξία του είναι δεν είναι 10 ευρώ, ΟΜΩΣ πράγματι βόλεψε πάρα πολύ σε περίεργες γωνίες, μικρά συρτάρια κλ.π. και ΕΙΝΑΙ li-ion....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αρχείο λήψης (41).jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	46,3 KB 
ID:	459463 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αρχείο λήψης (40).jpg 
Μέγεθος:	42,6 KB 
ID:	459464

Παλαιό μέλος

Ρώτησε στον Δήσιο ή τον Βήχο, πόσο κάνει η μπαταρία σου (άφτερ μάρκετ).
    Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εδώ είναι που συγκρίνουμε δυο διαφορετικές κατηγορίες ή λάθος μπήκα?

..στην δεδομένη στιγμή του μια στο τόσο. Πάρε του λιντλ....
    Αφού θα το χρησιμοποιεί σπάνια τότε δε πειράζει και πολύ, όταν το χρησιμοποιήσει να μη κάνει δουλειά, ε? Προσπαθώ να μη χώνομαι σε αυτό το θρεντ και δε μ' αφήνετε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Phantom Προβολή μηνύματος
    Απλά το Einhell σαν σύστημα 18V αντί για 12V θα σου βγάζει λιγότερο το λάδι για να ανοίξεις τρύπα σε μπετό π.χ.
    Του λιντλ αν δε κάνω λάθος δεν είναι κρουστικό. Τουλάχιστον έτσι λέει η φωτό που αναρτήθηκε. Και το λάδι να σου βγει τρύπα δε θα ανοίξει.

Ασχολείσαι με κάτι πράγματα και εσύ! Εδώ κάπου χάθηκαν στην πορεία 6 ολόκληρα βολτ και εσύ μιλάς για μερικά εκτατοστά μήκος?

...Δραπανοκατσάβιδο έχει θέμα...

Αυτό που έβαλες είναι 18βολτ και έχει και κρούση για τρύπημα σε μπετό. Σε σχέση με το 12βολτο του λιντλ είναι η νύχτα με τη μέρα. Πολύ πιο βαρύ, πολύ πιο μεγάλο, με πολύ πιο ογκώδες και βαριά μπαταρία,πολύ πιο δυντατό και με κρούση. Με μια μπαταρία 1.5Αμπέρ το πιθανότερο είναι, όταν σου χρειαστεί να δανειστείς από κανένα γείτονα. Το δραπανάκι μια χαρά φαίνεται για την κατηγορία του, αλλά η μπαταρία είναι πολύ μικρή για κάθε χρήση. Αν έχεις φροντίσει να τη φορτίσεις την προηγούμενη μέρα μπορεί να σε αφήσει στη μέση της δουλειάς. Αν το έχεις μερικούς μήνες αναμονή το πιθανότερο είναι να μη φτάσεις ούτε στη μέση. Αν σου χρειάζεται τέτοιο μοσχαράκι να κοιτάξεις να πάρεις τουλάχιστον μια λίγο πιο μεγάλη μπαταρία. Αν θέλεις να βιδώνεις κανένα επιπλάκι που και που δε σου χρειάζεται τέτοιο μοσχαράκι και πάμε στου λιντλ.

Μικρό, μανιτζεβελο, ελαφρύ, πιο αδύναμο απ' το άλλο αλλά δε πρέπει να σε νοιάζει γιατί δε μπορείς να συγκρίνεις 600αρι με 1000αρι και με δυο μπαταρίες. Δε ξέρω πόσο μεγάλες είναι αλλά αν ξεκινήσεις με τη μία και βάλεις την άλλη στον φορτιστή, το πιθανότερο είναι να τελειώσεις τη δουλειά σου σε όποια κατάσταση και αν είναι. Τα συνοδευτικά μη τα κοιτάς καν. Λιγο πολύ είναι για πέταμα. Αν δεν έχεις, καλά είναι για αρχή μέχρι να πάρεις (εκτός απ' τα τρυπάνια μετάλλου που, αν έχει, πρέπει να τα πετάξεις πριν βγεις απ' το κατάστημα ).
    Κρούση δεν έχει απ' ότι βλέπω οπότε τρύπες σε τοίχους για κανένα κάδρο με το κατάλληλο τρυπάνι ίσως και να κάνεις. Αν πέσεις σε τσιμέντο κάνε πίσω ολοταχώς (και να είχε κρούση πάλι το ίδιο θα έκανες δλδ με 12βολτο στο χέρι).

Για τρύπες σε ξύλο, μέταλλο και βίδωμα σε νορμάλ διαστάσεις, πάρε του λιντλ. Οι μπαταρίες θα χαλάσουν πριν χαλάσει το εργαλείο όχι γιατί το εργαλείο είναι καλό (δλδ μια χαρά μπορεί να είναι για λεφτά του), αλλά γιατί οι μπαταρίες έπρεπε να είναι καλύτερες. Εκτός και αν είναι καλύτερες απ' τις υπόλοιπες σειρές γιατί είναι η επαγγελματική σειρά του lidl. Τι να σου πω, δε τα ξέρω αυτά. Νόμιζα όλα ίδια είναι.

Α! ότι και να πάρεις να μην είναι μόνο καλό για τα λεφτά του, αλλά και για τη δουλειά σου.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 13/01/2025 στις 18:03.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    brushless δεν ξέρω (δεν με απασχολεί κιόλας) για li-ion μπαταρία λέω.
    Για παράδειγμα, το παρακάτω το πήρα ως "δώρο νέου χρήστη" από γνωστή πλατφόρμα, πιο κινέζικο πεθαίνεις, λέμε
    η αξία του είναι δεν είναι 10 ευρώ, ΟΜΩΣ πράγματι βόλεψε πάρα πολύ σε περίεργες γωνίες, μικρά συρτάρια κλ.π. και ΕΙΝΑΙ li-ion....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αρχείο λήψης (41).jpg 
Μέγεθος:	46,3 KB 
ID:	459463 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αρχείο λήψης (40).jpg 
Μέγεθος:	42,6 KB 
ID:	459464
    Ωραία μάρκα. Αν δε τη διαβάσεις και την ακούσεις, σε κάνει να θέλεις να πας να το αγοράσεις. "Πάρτε τα λεφτά μου" ένα πράμα!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Αφού θα το χρησιμοποιεί σπάνια τότε δε πειράζει και πολύ, όταν το χρησιμοποιήσει να μη κάνει δουλειά, ε? Προσπαθώ να μη χώνομαι σε αυτό το θρεντ και δε μ' αφήνετε!

Μια χαρά και άνετα δουλειά θα κάνει σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε.
    Εδώ ρε συ, εγώ με 2 του 50άρικου το ένα και του 25εύρου το άλλο, έχω κάνει ΠΟΛΛΕΣ κατασκευές (μπουφέ, πάγκους κουζίνας, δίμετρες παπουτσοθήκες και δεν συμμαζεύεται) και ζουν ακόμα τα ρημάδια, θέλω να τα αλλάξω και δεν με αφήνουν.
    Αυτό θα κολώσει; δεν νομίζω....

Παλαιό μέλος

Αν σε ενδιαφέρει εργαλείο μαντζόβολο κυρίως για βιδώματα και τυπικά τρυπήματα σε ξύλο (κυρίως) αλλά και σε λεπτή λαμαρίνα, άντε και κανένα τρύπημα σε τούβλο (αυστηρά) με σωστό/καλό τρυπάνι, για μένα πας με τα χίλια στο Parkside Performance που φέρνουν μεθαύριο. Η τιμή του σετ, η 5ετής εγγύηση αλλά και οι 2 μπαταρίες των 2ΑΗ συνιστούν ένα πολύ αξιοπρεπές ερασιτεχνικό πακέτο επαναφορτιζόμενου εργαλείου, το οποίο, εφόσον σε καλύπτουν οι χρήσεις για τις οποίες είναι κατάλληλο θεωρώ βέβαιο ότι θα σε ικανοποιήσει.
    Αν πάλι θέλεις στοιχειώδη δυνατότητα κρούσης για μπετό και περισσότερη ροπή (με αναπόφευκτα αρνητικά τον συγκριτικά αυξημένο όγκο και βάρος), τότε το Einhell ναι μεν δεν φαίνεται κακό, αλλά, με μόνο μία μπαταρία κι αυτή μικρής χωρητικότητας (1,5ΑΗ) είναι βέβαιο ότι σε αρκετές εργασίες θα σε αφήσει στη μέση. Οπότε τα 68 ευρώ που θα δώσεις, δεν θα είναι πλήρως λειτουργικά από άποψη αποτελέσματος.
    Εφόσον ωστόσο οι χρήσεις για τις οποίες είναι πιο κατάλληλο το Einhell, είναι αυτές που πραγματικά σε ενδιαφέρουν περισσότερο, γνώμη μου είναι να παραμερίσεις και το Einhell και να πας καρφωτός στο παρακάτω Ingco, το οποίο όντας brushless, με 66ΝΜ ροπής 2 μπαταρίες των 2ΑΗ και λειτουργία κρούσης αποτελεί ένα υπερπλήρες πακέτο, και νομίζω ότι στα 77 ευρώ που κοστίζει είναι περίπου μονόδρομος.
    https://www.skroutz.gr/s/57091476/In...IDLI20668.html

Moderator
    Μια χαρά και άνετα δουλειά θα κάνει σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε.
    Εδώ ρε συ, εγώ με 2 του 50άρικου το ένα και του 25εύρου το άλλο, έχω κάνει ΠΟΛΛΕΣ κατασκευές (μπουφέ, πάγκους κουζίνας, δίμετρες παπουτσοθήκες και δεν συμμαζεύεται) και ζουν ακόμα τα ρημάδια, θέλω να τα αλλάξω και δεν με αφήνουν.
    Αυτό θα κολώσει; δεν νομίζω....
    Τι λες μωρέ? Είπε θα το χρησιμοποιεί σπάνια, δεν είπε που θα το χρησιμοποιεί. Τι σχέση έχει η συχνότητα με το είδος του εργαλείου?

Administrator
    Ο Δησιος έχει την μπαταρία στα 30€

Το B&D είναι 12V και παίζει να το έχω 20 χρονιά και μια χαρά με έχει βολέψει.

Το σίγουρο είναι ότι ούτε 2 μπαταρίες χρειάζομαι ούτε να είναι κρουστικό (βέβαια θα βόλευε αν ήταν για να μη βγάζω το bosch με τη πριζα).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Εγώ αν το εργαλείο που είχα ήταν αξιόλογο (ποιοτικό και ότι αλλο αυτο συνεπάγεται) θα άλλαζα μπαταρία. Εύκολο είναι. Ανοίγεις το pack μετράς στοιχεία, αγοράζεις επώνυμα πχ samsung και με ένα κολλητήρι κάνεις την δουλειά. Αν πάλι το εργαλείο που έχεις είναι επιπέδου lidl παίρνεις άλλο
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Administrator
    Το χρησιμοποιώ για συναρμολογηση επίπλων και διάφορες άλλες δουλίτσες στο σπίτι.

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 22:49
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία