Τσέκαρε τα με φακουδακι ότι όντως ανοίγουν κλείνουν μήπως έπεσες σε ελαττωματικό
Και αν έχει κάποιος γνωστός σου το ίδιο μοντέλο να κανεις μια δοκιμή
Μπορεί να είναι και η αίσθηση σου γιατί παίζει πολύ κρύο αυτό τον καιρό, χρήσιμο θα σου ήταν ένα ψιλό φουλ φεις από μέσα
Ξαναδες αν κλεισανε εντελως. Κανονικα δεν πρεπει να μπαζει.
Στην τελικη βαλε ταινια και ξαναδοκιμασε να δεις.
Ride(s) the wind of change...
Εγώ έπαιρνα όρκο πως μπαίνει αέρας από τη ζελατίνα στο δικό μου γιατί τον ένιωθα να με χτυπάει στα φρύδια.
Τελικά όταν έβαλα το Chin Curtain από δερματίνη για το χειμώνα σταμάτησε να έρχεται και ο αέρας.
Μετά θόλωνε η ζελατίνα πολύ πιο εύκολα παρά το Pinklock και έπρεπε να ανοίγω κάτι να μπαίνει αέρας...
![]()
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Να κάνω ένα update.
Οδηγώντας τη μηχανή παρατήρησα ότι αν το κράνος είναι παράλληλα με το έδαφος δεν μπαίνει αέρας. Όταν σκύβεις ας πούμε έστω και λίγο, να κοιτάζει το κράνος προς τα κάτω τότε μπαίνει αέρας.
Επίσης, έκανα μια δοκιμή, χρησιμοποιώντας την αεροσύριγγα που έχουμε εμείς οι οδοντίατροι. Ρίχνοντας, λοιπόν, αέρα στη βάση των αεραγωγών, όπως φαίνεται στη φωτό, ένιωθα στο δάχτυλό μου ελάχιστο αέρα να περνάει μέσα.
![]()
Κι εγώ έχω παρατηρήσει το ίδιο, ως κάτοχος. Ίσως να θεωρείται σχετικό πλεονέκτημα το καλοκαίρι (αν και όπως έχω ξαναπεί, το κράνος δεν έχει καλό εξαερισμό) αλλά συμφωνώ με την πρόταση του DoctoR_k6. Ταινία τις κρύες μέρες και καθάρισες.