LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και εγώ υπέκυψα στον πειρασμό και 7.30 έστησα καρτέρι στο λιντλ Γλυφάδας! Είχε καμμια 15αρια κομμάτια και χτύπησα το πρώτο. Πολύ ωραία ποιότητα κατασκευής για τα χρήματα του, 55ευρω,+2 μπαταρίες 2Αh,+ 3 πακέτα καλούτσικα μπιτς, τρυπάνια ξύλου - 10χιλ και μετάλλου - 8χιλ,σειρα performance κι αυτά.
Εξαιρετικό πακέτο για δουλειές στο σπίτι.
Ακομα και ένας μάστορας, πχ ξυλουργός ή τεχνίτης ηλεκτρολόγος με δύο πακέτα βγαζει μεροκάματο.
Σημειωση: παλιότερα είχα πάρει ένα πακέτο μπιτς performance κλασεις ανώτερο από το σετ που είχε τώρα μαζί. Εκείνα τα τορξ ήταν ασφαλείας και το φινίρισμα εξαιρετικό. Τα τωρινά είναι απλό ατσάλι S2, σίγουρα σκουριαζουν.
Εντάξει τώρα σαυτη την τιμή και πολύ μας πέφτουν.
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 16/01/2025 στις 10:55.
Έτσι ακριβώς, εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα του πακέτου, σε αυτήν την τιμή απλά δεν έχει αντίπαλο!
Θα χαρίσω το B&D στον γαμπρό μου, μετά από 8 χρόνια σκληρής και 3 σχετικά περιστασιακής χρήσης, καιρός να συνταξιοδοτηθεί....
Μαζί με αυτό πήρα και ένα σετάκι μακριές μύτες για να πλαισιώσουν το κατσαβίδι καστάνιας, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η συνήθης προέκταση δεν χωράει να μπει, για μια στο τόσο και Αν δηλαδή, μια χαρά είναι.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το τσίμπησα, δείχνει να καλύπτει τις απαιτήσεις μου που είναι ελάχιστες.
Το δοκίμασα με νερό που είναι πολύ χαμηλά το DIN/sec, αν το παλέψεις και κάνεις 3-4 δοκιμές πριν, θα κάνει καλή δουλειά (πρέπει να το βρεις με τα ακροφύσια και την πίεση το αέρα).
Η πλάκα είναι οτι μπορείς να το δουλέψεις και σαν μικρό φυσητήρα, αν θες να φυσίξεις σκόνες και τέτοια.
Είναι βαρύ πράγμα, και γεμάτο ακόμα πιο βαρύ, πιάνεται το χέρι αμέσως.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......