Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 93

Θέμα: ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Θα έλεγα να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο, να κάνεις και κανα μαθηματάκι στο Riding School, και να πάρεις μετά το XR.

Και πιο ασφαλής θα είσαι μιας και θα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες γνώσεις, και περισσότερο θα το ευχαριστηθείς.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι μόνο το γκάζι , είναι άλλο βάρος -ύψος , άλλη συμπεριφορά εντελώς από αυτό που καβαλάς τώρα.

Στο στήσιμο που θες, Tiger 660 είναι σούπερ
    Το tiger το πήρε φιλαράκι μου το οδήγησα και όντως πολύ ωραίο μηχανάκι και οδηγικα και εμφανισιακά

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Θα έλεγα να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο, να κάνεις και κανα μαθηματάκι στο Riding School, και να πάρεις μετά το XR.

Και πιο ασφαλής θα είσαι μιας και θα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες γνώσεις, και περισσότερο θα το ευχαριστηθείς.
    Το riding school το έχω στο κοντινό μοθ πλάνο ακούω ότι είναι πολύ καλή εμπειρία και σου μαθαίνει πολλά πράγματα.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PanosK24 Προβολή μηνύματος
    Το riding school το έχω στο κοντινό μοθ πλάνο ακούω ότι είναι πολύ καλή εμπειρία και σου μαθαίνει πολλά πράγματα.
    Χωρίς να ξέρω πώς οδηγείς και που χρησιμοποιείς το μηχανάκι σου, θα σου πω ότι θα πρέπει να κάνεις τουλάχιστον το 1 και το 2.

Νέο μέλος
    Χωρίς να ξέρω πώς οδηγείς και που χρησιμοποιείς το μηχανάκι σου, θα σου πω ότι θα πρέπει να κάνεις τουλάχιστον το 1 και το 2.
    Οδηγώ κυρίως μέσα στην πολη(Αθήνα) και κάνω ταξίδια συχνά είτε από εθνική είτε σπο περιφερειακους δρόμους. Στο μεταξύ κοιτάω στο σαιτ αλλά δεν βλέπω κάπου τιμές έχεις ιδέα πόσο πάει το μαλλι; Λέω να κάνω και τα 3 σχολεία

Παλαιό μέλος
    παρτο. αυτος που ρωταει αν θα καταφερει να κουμανταρει πολλα αλογα ειναι αυτος που ξερει οτι τα αλογα θέλουν συνεση.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    παρτο. αυτος που ρωταει αν θα καταφερει να κουμανταρει πολλα αλογα ειναι αυτος που ξερει οτι τα αλογα θέλουν συνεση.
    Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Πολύ ωραία και βασιμη η τοποθέτηση σου!

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Είμαι και εγώ της άποψης ότι καλύτερα να πας σε κατηγορία Tracer 7, 660 κλπ και βασικά μετά σε κάτι των 100-120 ιππων και μετά σε 150+. Αν όμως έπαιρνες το S1000 XR τι χρήση θα του έκανες; Είχε φίλος το S1000R και μου έλεγε ότι ο κινητήρας είναι πολύ ψόφιος χαμηλά και γενικά για μεσα στην πολη δεν βολεύει καθόλου.

Administrator
    Οδηγώ κυρίως μέσα στην πολη(Αθήνα) και κάνω ταξίδια συχνά είτε από εθνική είτε σπο περιφερειακους δρόμους. Στο μεταξύ κοιτάω στο σαιτ αλλά δεν βλέπω κάπου τιμές έχεις ιδέα πόσο πάει το μαλλι; Λέω να κάνω και τα 3 σχολεία
    Δυστυχώς δε θυμάμαι, πάρε τηλέφωνο σε αυτό που αναφέρεται στο website τους και ρώτησέ τους.
    Μη ξεχάσεις να ζητήσεις την έκπτωση που έχουμε σαν φόρουμ.

Edit: δες εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3199541

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vassilis Προβολή μηνύματος
    Είμαι και εγώ της άποψης ότι καλύτερα να πας σε κατηγορία Tracer 7, 660 κλπ και βασικά μετά σε κάτι των 100-120 ιππων και μετά σε 150+. Αν όμως έπαιρνες το S1000 XR τι χρήση θα του έκανες; Είχε φίλος το S1000R και μου έλεγε ότι ο κινητήρας είναι πολύ ψόφιος χαμηλά και γενικά για μεσα στην πολη δεν βολεύει καθόλου.
    Θα το έχω σαν κύριο μεταφορικό μεσω(ουσιαστικά το μόνο μεταφορικό μεσο) για μέσα στην πόλη και ταξίδια. Σχετικά με το ψόφιο χαμηλά άλλοι λένε ότι είναι ψόφιο χαμηλά και άλλοι ότι είναι απλά γραμμικό χωρίς ιδιαίτερη έκρηξη στις μεσαίες στροφές(ότι έχει εκκίνηση και πολύ μεγάλη δύναμη στα ψηλά αλλά στα μεσαία δεν νιώθεις τόσο την επιτάχυνση γιατί στην δίνει γραμμικά). Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι ότι έχω ακούσει και διαγράμματα που έχω δει. Ο φίλος σου που το είχε θα έχει σίγουρα πιο ολοκληρωμένη και βασιμη άποψη. Ότι δεν βολεύει λόγω κιλών και ογκου;

Νέο μέλος
    Δυστυχώς δε θυμάμαι, πάρε τηλέφωνο σε αυτό που αναφέρεται στο website τους και ρώτησέ τους.
    Μη ξεχάσεις να ζητήσεις την έκπτωση που έχουμε σαν φόρουμ.

Edit: δες εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3199541
    Όταν γυρίσω στην Ελλάδα θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω για τα σχολεία του Μάρτη (είμαι ναυτικός). Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση στην έκπτωση!

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Θα το έχω σαν κύριο μεταφορικό μεσω(ουσιαστικά το μόνο μεταφορικό μεσο) για μέσα στην πόλη και ταξίδια.
    Για την καθημερινότητα, γενικά για 1000αρι, είναι ταλαιπωρία και για αυτό και για εσένα. Άσε που δεν την ευχαριστιέσαι την μηχανή υπο αυτές τις συνθήκες. Και ακόμα χειρότερα, θα τρέμει η ψυχούλα σου κάθε φορά που θα την παρκάρεις εκεί έξω...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    Για την καθημερινότητα, γενικά για 1000αρι, είναι ταλαιπωρία και για αυτό και για εσένα. Άσε που δεν την ευχαριστιέσαι την μηχανή υπο αυτές τις συνθήκες. Και ακόμα χειρότερα, θα τρέμει η ψυχούλα σου κάθε φορά που θα την παρκάρεις εκεί έξω...
    Πολυ σωστα. για καθε μερα xr1000 μονο στον εχθρο μου

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Θα το έχω σαν κύριο μεταφορικό μεσω(ουσιαστικά το μόνο μεταφορικό μεσο) για μέσα στην πόλη και ταξίδια. Σχετικά με το ψόφιο χαμηλά άλλοι λένε ότι είναι ψόφιο χαμηλά και άλλοι ότι είναι απλά γραμμικό χωρίς ιδιαίτερη έκρηξη στις μεσαίες στροφές(ότι έχει εκκίνηση και πολύ μεγάλη δύναμη στα ψηλά αλλά στα μεσαία δεν νιώθεις τόσο την επιτάχυνση γιατί στην δίνει γραμμικά). Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι ότι έχω ακούσει και διαγράμματα που έχω δει. Ο φίλος σου που το είχε θα έχει σίγουρα πιο ολοκληρωμένη και βασιμη άποψη. Ότι δεν βολεύει λόγω κιλών και ογκου;
    Είχε το R που είναι αρκετά πιο ελαφρύ οπότε όχι λόγω κιλών. Για τον κινητηρα μόνο μου έλεγε. Πριν είχε ένα Ducati Supersport και συγκρινε με αυτο. Και εκεινος φαντασου το ειχε για track days κυριως. Μετα πηρε το RR Για την χρηση που λες παντως ισως ειναι καλυτερα κατι του στυλ 900 XR, Tiger Sport 800 κλπ αλλα αν μπορεις να αποδεχθεις οτι μπορει να σε εκνευριζει μεσα στην πολη το 1000, οκ μια χαρα! Αλλα και παλι για εμενα να περασεις πρωτα απο κατι των 70-80 ιππων.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό σχετικά με την ταλαιπωρία και ιδιαίτερα το πάρκινγκ(δυστυχώς και σπίτι δεν έχω κλειστό πάρκινγκ το αφήνω μπροστά από την πολυκατοικία) πόσο μάλλον να το παρκάρεις όπου να ναι κσι να μην ξέρεις αν θα το βρεις όταν γυρίσεις.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ / ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΝ-OFF
    από giannis1070 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 126
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2016, 12:57
  2. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  3. Αλλαγή R1'03 -> R1'04 ή '05...
    από RapidShade στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:53
  4. Αλλαγή ήχου εξάτμησης
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2004, 11:08
  5. Τροποσ Για Αλλαγη Χαρτογραφησησ Στο Χαγιαμπουσα
    από BILL VUZAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2004, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα