Εκατσα και το διαβασα παλι!
Πολυ ομορφο ταξιδιωτικο σε μια αθωα εποχη και με απρόοπτα !!
Θα εχετε κατι να θυμαστε! Και παλι μπραβο...![]()
Εκατσα και το διαβασα παλι!
Πολυ ομορφο ταξιδιωτικο σε μια αθωα εποχη και με απρόοπτα !!
Θα εχετε κατι να θυμαστε! Και παλι μπραβο...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Δεν ξέρω αν θα δουλέψουν τα Links
Link αναχώρησης
Link επιστροφής
Ειδάλλως σας βάζω δυο φωτογραφίες:
Η πρώτη περιγράφει την διαδρομή που πρόχειρα έχω σχεδιάσει για να φτάσω στο Μπιλμπάο όπου θα κάνω τις περισσότερες διανυκτερεύσεις για να εξερευνήσω τη χώρα των Βάσκων (μέχρι τον Μάιο θα την έχω οριστικοποιήσει γιατί θα έχω βγάλει και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και θα γνωρίζω ώρες άφιξης και αναχώρησης, προς και από Ιταλία). Μετά το Μπιλμπάο προβλέπονται 2-3 διανυκτερεύσεις στη Σαραγόσα και στην Ανδόρρα,
Η δεύτερη περιγράφει ουσιαστικά την επιστροφή με κύριο στόχο να φτάσω και να δω λίγο από Τοσκάνη και Ασίζη μέχρι να έρθει η ώρα να επιβιβαστώ στην Ανκόνα για να επιστρέψω στην Ελλάδα.
Δεν γράφω περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και για να μην χαλάσει το θέμα αλλά και γιατί δεν έχω οριστικοποιήσει τίποτα ακόμη και σίγουρα θα δοθούν ευκαιρίες σε άλλα θέματα ή σε ένα νέο θέμα όπου θα έχω να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ταξίδι.
Τελευταία τροποποίηση από STF; 15/01/2025 στις 20:11.
Από τα λίγα ταξιδιοτικά (μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού) που διάβασα αλόκληρο!!!!
Μπράβο, πολύ ωραίο και μου θύμησε αρκετά το πρώτο μοναχικό ταξίδι με μοτό που έκανα στη Βαρκελώνη!
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......