Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 93

Θέμα: ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Αγαπητέ Πάνο, η αγορά μιάς τέτοιας μηχανής δεν έχει καμία λογική· τα κάνει όλα μέτρια ή και κάτω του μετρίου.
    Οικονομία; Ούτε καν.
    Ταξιδιωτική άνεση; Υπάρχουν πολλές μοτοσικλέτες που ταξιδεύουν καλύτερα απ αυτή.
    Χρήση πόλης; Μπα.
    Αυτή όμως η μοτοσικλέτα έχει κάτι που είναι πολύ ουσιώδες, και διαχρονικά ζητούμενο στον μοτοσικλετισμό:
    χαρίζει άπλετο ενθουσιασμό, χαρά και καύλα! Επιδόσεις; Εμφάνιση; Άντε γειά!
    Είτε βαράς διακοσάρες, είτε πηγαίνεις με σαράντα στα στενά, είτε απλά την κοιτάς, χαίρεσαι που την έχεις και την καβαλάς.
    Κάνεις μιά ζόρικη δουλειά, αφού σου αρέσει και μπορείς, πάρε τον πύραυλο ρε φίλε να καραγουστάρεις!
    Πάρκινγκ οπωσδήποτε.
    Ομαλή μετάβαση· άμα είσαι είκοσιτετράχρονος ινδιάνος μπορεί και να το φας το κεφάλι σου, δεν δείχνεις τέτοιος όμως. Όπως και να χει, ενήλικας είσαι, ξέρεις τον εαυτό σου. Αν επιτρέπεται, κι από περιέργεια, πόσο χρονών είσαι και πόσα χρόνια οδηγάς μηχανή;

Υγ 1. Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ.

Υγ 2. Οχι δεν την έχω οδηγήσει· αλλά και πού δεν την έχω οδηγήσει.. τί να λέμε τώρα..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ Πάνο, η αγορά μιάς τέτοιας μηχανής δεν έχει καμία λογική· τα κάνει όλα μέτρια ή και κάτω του μετρίου.
    Οικονομία; Ούτε καν.
    Ταξιδιωτική άνεση; Υπάρχουν πολλές μοτοσικλέτες που ταξιδεύουν καλύτερα απ αυτή.
    Χρήση πόλης; Μπα.
    Αυτή όμως η μοτοσικλέτα έχει κάτι που είναι πολύ ουσιώδες, και διαχρονικά ζητούμενο στον μοτοσικλετισμό:
    χαρίζει άπλετο ενθουσιασμό, χαρά και καύλα! Επιδόσεις; Εμφάνιση; Άντε γειά!
    Είτε βαράς διακοσάρες, είτε πηγαίνεις με σαράντα στα στενά, είτε απλά την κοιτάς, χαίρεσαι που την έχεις και την καβαλάς.
    Κάνεις μιά ζόρικη δουλειά, αφού σου αρέσει και μπορείς, πάρε τον πύραυλο ρε φίλε να καραγουστάρεις!
    Πάρκινγκ οπωσδήποτε.
    Ομαλή μετάβαση· άμα είσαι είκοσιτετράχρονος ινδιάνος μπορεί και να το φας το κεφάλι σου, δεν δείχνεις τέτοιος όμως. Όπως και να χει, ενήλικας είσαι, ξέρεις τον εαυτό σου. Αν επιτρέπεται, κι από περιέργεια, πόσο χρονών είσαι και πόσα χρόνια οδηγάς μηχανή;

Υγ 1. Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ.

Υγ 2. Οχι δεν την έχω οδηγήσει· αλλά και πού δεν την έχω οδηγήσει.. τί να λέμε τώρα..

Όπως τα λες...Δεν συμφέρει ΑΛΛΑ...δεν κοιτάμε τι μας συμφέρει και βολεύει αλλα τι μας καυλωνει αν έχουμε την δυνατότητα φυσικά να να ανταπεξελθουμε οικονομικά. Έπεσες μέσα στο 24χρονος:P. Τον τελευταίο χρόνο οδηγαω το κτμ καθημερινά πιο μικρός κάνα παπί κάνα ΧΤΧ του θείου αλλά κάτι δικό μου με συνεχη τριβή μόνο το κτμ τον τελευταίο χρόνο.(ΚΤΜ 390 ADVENTURE)
    Τελευταία τροποποίηση από PanosK24; 20/01/2025 στις 22:37.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PanosK24 Προβολή μηνύματος
    Όπως τα λες...Δεν συμφέρει ΑΛΛΑ...δεν κοιτάμε τι μας συμφέρει και βολεύει αλλα τι μας καυλωνει αν έχουμε την δυνατότητα φυσικά να να ανταπεξελθουμε οικονομικά. Έπεσες μέσα στο 24χρονος:P. Τον τελευταίο χρόνο οδηγαω το κτμ καθημερινά πιο μικρός κάνα παπί κάνα ΧΤΧ του θείου αλλά κάτι δικό μου με συνεχη τριβή μόνο το κτμ τον τελευταίο χρόνο.
    Το νου σου τότε

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    ΥΓ: Μια τελευταια παρατηρηση σχετικα με το φορουμ γενικοτερα. Βλεπω μελη με ελαχιστη εμπειρια, που καβαλανε λιγα χρονια (ή ακομα και μηνες καμια φορα) και ειχαν στην κατοχη τους ενα-δυο μηχανακια ολο κι ολο να εχουν πολυ απολυτες αποψεις και να επιμενουν σε αυτες. Μου φαινεται καπως περιεργο προσωπικα. Οταν καποιος με μια μηχανη στο ιστορικο του ερχεται να ρωτησει κατι σε ενα μοτοφορουμ, πιθανως δεν αναζητα τη γνωμη καποιου αλλου με την αντιστοιχη ή και μικροτερη εμπειρια για να του πει τι ειναι σωστο να κανει. Προφανως και ο καθενας εχει μια αποψη και μπορει να την εκφραζει, αλλα πολλες φορες σκεφτομαι οτι ενα νεο μελος δεν ξερει το ιστορικο του καθενος και ετσι δεν μπορει να καταλαβει ποια ειναι η βαρυτητα των λεγομενων του καθενος. Φυσικα μπορω κι εγω να εκφερω γνωμη για το πώς πρεπει να μπει καποιος στην Κ1 των Σερρων, αλλα αν ο αλλος που διαβαζει αυτη τη γνωμη δεν ξερει οτι εγω γυρναω στο 1:40 στις Σερρες, πιθανως να πεσει στην παγιδα και να δωσει περισσοτερη σημασια απ΄οσο θα επρεπε σε αυτα που λεω.
    Ρε φίλε, επειδή με "φωτογράφισες", δεν ήθελα να απαντήσω και για να μην γ@μήσουμε το ποστ του παιδιού χωρίς λόγο και αιτία, και να μην κάνω minimodding στο minimodding σου...
    Αλλά είμαι άνθρωπος, θεωρώ οτι είσαι γενικά λάθος, πέρα από το ad hominem της τελευταίας παραγράφου και σε όσα λες.
    Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε σε κάποιο καφέ ή βόλτα και να σου εξηγήσω ακριβώς γιατί τα λέω αυτά.

Και επειδή έχει κάποια αξία στη βαρύτητα των λεγομένων του άλλου κατ'εσένα από ότι καταλαβαίνω, πάμε σε όποια πίστα θες, όποιος κάνει χειρότερο χρόνο κερνάει το track day του άλλου, εγώ με το ερ6 και εσύ με όποιο μηχανάκι θέλεις.

Spam off

Σορρυ αδερφέ που ξεκίνησες το νήμα για το εμβόλιμο, εγώ υπόσχομαι πως σταματώ εδώ, και ζητώ συγγνώμη από όλους, διαχειριστές και μη για αυτό το σχόλιο αλλά δεν μπόρεσα να μην απαντήσω.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Άσχετος δεν φωτογράφησε κανέναν και προσωπικά θεωρώ πως έχει και δίκιο.

Ακόμα και να βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτά που γράφει όμως, έχω να σου πω 2 πράγματα.
    Πρωτον όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται .
    Δεύτερον το "πάμε σε μια πίστα και θα σου δείξω πόσο γαματος ειμαι" δεν λέει τίποτα.

Μην επιτιθεσαι στο κόσμο κατά αυτό το τρόπο. Παρτο σα προειδοποίηση.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    μια εξαιρετικη επιλογη ειναι ο μεγαλος αδερφος του tiger 660,το tiger 800 σπορτ που παρουσιαστηκε φετος
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος
    Σαφώς ανώτερο από το 660.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    [...]
    Πάνο, το μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς είναι την ασφάλειά σου.
    Απο εκεί και πέρα ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις το μηχανάκι που το βλέπεις και γουστάρεις.
    Τα "δε θα σε βολέψει στην πόλη", "δεν έχει λογική" κ.λπ, τα ακούω βερεσέ.

Πάρε ό,τι σου αρέσει, πρόσεχε γιατι η μετάβαση απο 390 σε 1000 είναι πολύ μεγάλο σκαλοπάτι και κάνε τα σχολεία του Χούντρα (θα σε βοηθήσουν).
    Αν έχεις το μυαλό σου στη θέση του μια χαρα θα το χαρείς και στην πόλη και παντού.

Εγω κυκλοφορούσα για χρόνια μόνο με ένα Triumph Daytona 675 (ναι, και μέσα στην πόλη).
    Δεν είσαι ντελιβεράς για να πάρεις κάτι που βολεύει.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Πάνο, το μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς είναι την ασφάλειά σου.
    Απο εκεί και πέρα ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις το μηχανάκι που το βλέπεις και γουστάρεις.
    Τα "δε θα σε βολέψει στην πόλη", "δεν έχει λογική" κ.λπ, τα ακούω βερεσέ.

Πάρε ό,τι σου αρέσει, πρόσεχε γιατι η μετάβαση απο 390 σε 1000 είναι πολύ μεγάλο σκαλοπάτι και κάνε τα σχολεία του Χούντρα (θα σε βοηθήσουν).
    Αν έχεις το μυαλό σου στη θέση του μια χαρα θα το χαρείς και στην πόλη και παντού.

Εγω κυκλοφορούσα για χρόνια μόνο με ένα Triumph Daytona 675 (ναι, και μέσα στην πόλη).
    Δεν είσαι ντελιβεράς για να πάρεις κάτι που βολεύει.

@PanosK24,
    Κοντά στα παραπάνω τα οποία συνυπογράφω, φρόντισε οπωσδήποτε, πριν από οποιαδήποτε αγορά να εξασφαλίσεις ότι θα το βρίσκεις εκεί που το άφησες κάθε φορά που ξεμπαρκάρεις.....
    Καλές αγορές, σύνεση και όλα καλά θα πάνε.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Μόνο 54 πόστς και με μικρό Beef που διήρκησε τρία πόστς και 2 βρούμς?

Αν είναι δυνατόν ρε παίδες...
    Εκτός αν περιμένετε να πάει Παρασκευή.
    The Dirty Harry

Μικρός ηλικιακά για τόσα άλογα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία.
    Αλλά αν το βλέπεις και σε φτιάχνει πάρτο και πολλή προσοχή

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Μόνο 54 πόστς και με μικρό Beef που διήρκησε τρία πόστς και 2 βρούμς?

Αν είναι δυνατόν ρε παίδες...
    Εκτός αν περιμένετε να πάει Παρασκευή.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Εσύ μην μιλάς με τα λάδια στα χέρια.
    The Dirty Harry

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Υπερβολη απο 390 σε XR1000...Μαζευει τα χλμ σα στραγαλια. Οταν θα ερθει η ωρα να πεσεις στα φρενα ή να στο στριψεις και θα εχεις καμια 230αρα εκει θα ειναι τα δυσκολα.
    Παρε κατι ενδιαμεσο (~600-700cc) να μαθεις και σε λιγο παραπανω γκαζι και ασε τα 150+ γι αργοτερα.
    Τωρα αν εισαι σουπερ μυαλωμενος και καταφερεις να μαθεις πριν παθεις προχωρα.

Τωρα αν ειναι βολικο για ταξιδια, ευκολο στην πολη ειναι εντελως υποκειμενικο.
    Αλλοι κουραζονται με γυμνα ή/και σουπερ ον-οφ...τι να λεμε τωρα.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Πιστεύω πως στην αρχή με ότι πάρεις είσαι συντηρητικός καθ επιφυλακτικος μέχρι να νιώσεις ότι το έχεις ψιλομαθει που τότε αρχίζει ο πραγματικός κίνδυνος (από μεριάς αναβάτη γιατί ο κίνδυνος από όλους τους υπόλοιπους οδηγούς που απλά κόβουν τιμόνι στο άκυρο γιατί έτσι τους ήρθε χωρίς να κοιτάξουν καθρέφτη ή οτιδήποτε υπάρχει πάντα). Σε ευχαριστώ!
    Αφου το καταλαβαινεις αυτο που λες, καλοριζικο το XR αρκει να βρεις μια λυση για το παρκαρισμα. Εξω απο την πολυκατοικια που μενεις ουτε για 10 λεπτα! Την μηχανη δεν θα την χανεις απο τα ματια σου, οποτε σε καφε, μπαρακια, ταβερνες θα εχεις παντα μα παντα οπτικη επαφη ( συν καποιο καλο λουκετο, πιθανα συναγερμο κλπ )

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ / ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΝ-OFF
    από giannis1070 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 126
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2016, 12:57
  2. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  3. Αλλαγή R1'03 -> R1'04 ή '05...
    από RapidShade στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:53
  4. Αλλαγή ήχου εξάτμησης
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2004, 11:08
  5. Τροποσ Για Αλλαγη Χαρτογραφησησ Στο Χαγιαμπουσα
    από BILL VUZAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2004, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα