Δεν ξέρω, θα περίμενα 2/100. Συγκρίνοντας με ένα σύγχρονο μεγάλο. Π.χ. με το MT είμαι στα 5,2/100 εντός πόλης και δεν το λυπάμαι.
Ίσως είμαι υπερβολικός.
Βέβαια αυτό το 2,5/100 μπορεί να είναι τέρμα γκάζι, ειδικά αν έχει μάθει σε μηχανή, το SH για να ''πάει'',πρέπει το γκάζι να είναι καρυδωμένο.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Τελευταία τροποποίηση από sanctusan; 08/01/2025 στις 15:50.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
2λ/100 εφικτό, αλλά μόνο αν κυνηγάς μονίμως οικονομική οδήγηση. Κοντά στα 2.5-2.8 πρέπει να παίζει λογικά (εμένα δείχνει 2.3).
Life begins at 45°.
Εγώ με το sr4 της voge σε φάση στρωσίματος είμαι στα 3,7
Βέβαια είναι τα διπλάσια και κυβικά αλλά αυτά τα νούμερα του sh μου ακούγονται φυσιολογικά.
33km/1litre μεσω ορο γραφει το δικο μου xsr 125, το οποιο ομως το πιεζω αρκετα.
Φίλε STF αν σε επηρέασα στην απόφαση σου να αποκτήσεις το θρυλικό SH150 χαίρομαι πολύ. Το μηχανάκι όπως θα περίμενε κανείς από ένα Honda, παίρνει καταλάθος μπροστά χειμώνα καιρό επειδή πέρασε το δάκτυλο μπροστά από τη μίζα, τι να λέμε τώρα? Εμένα η κατανάλωση είναι στα 2.9l τα 100 χιλιόμετρα, μόνο Αθήνα κέντο φανάρια και κρύα ξεκινήματα τώρα το χειμώνα, μπορεί αν παίζει και ρόλο ότι είμαι 113 κιλά (πήρα 3 κιλά τα Χριστούγεννα) Του βάζω βενζίνη μια φορά το μήνα, 2Κ χιλιόμετρα έχω κάνει συνολικά σε ένα χρόνο μέσα (μπιστόντας και τα 2Κ) Καλοτάξιδο, και πάντα με ασφάλεια
Τελευταία τροποποίηση από patinias; 23/01/2025 στις 08:28.
Πολύ μπίστιμα πέφτει σε αυτό το νήμα τελικά.....
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ναι, τελικά σε μικτή οδήγηση κέντρο με φανάρια και στον Κηφισό η κατανάλωση μου είναι στα ίδια με εσένα κάποιες φορές και 3,1 λίτρα ανά 100 χλμ. Στη πράξη είμαι από 35 εως 32 χλμ ανά λίτρο.
Για να πέσω στα 40 χλμ ανά λίτρο πρέπει να οδηγώ σε ανοιχτό δρόμο χωρίς φανάρια και με ταχύτητα μέχρι 90 χλμ/ω
Δε μπορώ να το συγκρίνω με μοτοσυκλέτα (σε καμία περίπτωση). Μπορώ όμως με σιγουριά να πω πως πλέον είναι η πρώτη μου επιλογή στην αστική μετακίνηση, σε βαθμό που το διασκεδάζω κιόλας. Επίσης με κάνει να απολαμβάνω περισσότερο τις μοτοσυκλέτες μου όταν τις χρησιμοποιώ σε βόλτες του ΣΚ ή στα ταξίδια μου καθώς ξεφεύγω από τη καθημερινή χρήση τους.
Τελευταία τροποποίηση από STF; 24/01/2025 στις 16:02.