Τον υδραυλικό συμπλέκτη δεν ξέρω αν τον χρειάζεται....Θα το δούμε στην πράξη...Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
απο τα εξ οψεως ...
βαλτε ρε ενα υδραυλικο συμπλεκτη στο μηχανακι![]()
επισεις η εξατμηση δεν βλεπετε ....
και ενα τελευταιο ....για πιο λογο δεν φορεσανε τις δαγκανες του r1;
ελπιζω οτι θα ειναι αρκετα τα φρενα![]()
κατα τα αλλα ωραιο!
Η εμπειρία μου πάντως από τον υδραυλικό συμπλέκτη στο προηγούμενο μηχανάκι μου (V-STROM 1000) ήταν μικτή....
Παρ' όλο που ήταν υδραυλικός ήταν πιο σκληρός από αυτόν που είχε πχ το προ-προηγούμενο Φέιζερ600 μου !!!, και κούραζε αρκετά στην πόλη σε συνδυασμό με τα σκόρτσα του μεγάλου δικύλινδρου που απαιτούσαν την συχνή χρήση του.
Από την άλλη, το καλό ήταν ότι στον σχεδόν ένα χρόνο που κράτησα το μηχανάκι δεν ασχολήθηκα καθόλου με ρύθμιση, μπόσικα κλπ....
Παραδόξως η εξάτμιση που στις φωτό φαίνονταν "κάπως", από κοντά όταν την είδα δεν με ενόχλησε. Δεν είναι ότι καλύτερο έχω δεί, αλλά δεν με χάλασε κιόλας. Έχει απλά την δική της άποψη... Να μην σου πώ ότι σιγά-σιγά αρχίζει και μ 'αρέσει !
Μάλιστα σε ένα γυμνό που την άκουσα είχε ένα πολύ ωραίο-μπάσο ήχο χωρίς φυσικά να είναι δυνατός...
Αν πρόσεξες το καινούργιο χιλιάρι φοράει τις τετραπίστονες Sumitomo που φοράνε οι προηγούμενες γενιές R1, τα tdm, το προηγούμενο FZS1000, και το 98-03 FZS6000, και μάλιστα με διαφορετική στήριξη και σε μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκους....Αν τύχει να φρενάρεις με κάποιο από τα μηχανάκια που ανέφερα θα καταλάβεις ότι για το μόνο που δεν πρέπει να έχεις ενδοιασμούς είναι για την δύναμη των φρένων....Κάποια από τα ανωτέρω μάλιστα έφερναν σε πολύ δύσκολη θέση το (ασθενικό τους) εμπρός πηρούνι λόγω ακριβώς αυτής της τεράστιας δύναμης πέδησης που έπρεπε αυτό να διαχειριστεί....
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη....