Καλησπέρα σας,χαιρετώ την ομάδα και πρώτη φορά που γράφω εδώ μέσα .. Λοιπόν κάτοχος ενός modenas kriss 2 που το πήρα καινούργιο το 2007 και πραγματικά του έχω πιει το αίμα ,αποφάσισα στη μετάβαση μου σε scooter 125 ,στην αρχή ήμουν στο Sym jet X αλλά μετά από έρευνα έχω καταλήξει στο pcx και στο Skytown(2645€),πρώτη ανάγνωση όλοι θα πουν Honda ειδικά τώρα που το έριξαν στα 3290€ λόγω του καινούργιου μοντέλου,εγώ προσωπικά το θέλω για την πόλη και θέλω να έχει χώρους που το skytown κάτω από τη σέλα συν την μαμίσια μπαγαζιέρα είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του.... υστερεί προφανώς στα keyless,start stop,TRC σε σχέση με το pcx αλλά για μένα δεν είναι λόγος μη αγοράς, γενικά όταν ψαχνόμουν για Sym μου είχαν πει ότι τα πλαστικά δεν είναι τόσο ποιοτικά και ότι ξεβαφουν μετά από λίγα χρόνια,δεν ξέρω πόσο ποιοτικά μηχανάκια βγάζει η Kymcko και αν αξίζει τα 1000€ τα παραπάνω το pcx ,που όσο να ναι και τα Honda τα τελευταία χρόνια δεν συναρμολογούνται στην Ιαπωνία... Συγνώμη για το μακροσκελές...