Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Honda Pcx ή Kymcko Skytown

Νέο μέλος

Honda Pcx ή Kymcko Skytown

Καλησπέρα σας,χαιρετώ την ομάδα και πρώτη φορά που γράφω εδώ μέσα .. Λοιπόν κάτοχος ενός modenas kriss 2 που το πήρα καινούργιο το 2007 και πραγματικά του έχω πιει το αίμα ,αποφάσισα στη μετάβαση μου σε scooter 125 ,στην αρχή ήμουν στο Sym jet X αλλά μετά από έρευνα έχω καταλήξει στο pcx και στο Skytown(2645€),πρώτη ανάγνωση όλοι θα πουν Honda ειδικά τώρα που το έριξαν στα 3290€ λόγω του καινούργιου μοντέλου,εγώ προσωπικά το θέλω για την πόλη και θέλω να έχει χώρους που το skytown κάτω από τη σέλα συν την μαμίσια μπαγαζιέρα είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του.... υστερεί προφανώς στα keyless,start stop,TRC σε σχέση με το pcx αλλά για μένα δεν είναι λόγος μη αγοράς, γενικά όταν ψαχνόμουν για Sym μου είχαν πει ότι τα πλαστικά δεν είναι τόσο ποιοτικά και ότι ξεβαφουν μετά από λίγα χρόνια,δεν ξέρω πόσο ποιοτικά μηχανάκια βγάζει η Kymcko και αν αξίζει τα 1000€ τα παραπάνω το pcx ,που όσο να ναι και τα Honda τα τελευταία χρόνια δεν συναρμολογούνται στην Ιαπωνία... Συγνώμη για το μακροσκελές...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Προσωπικά μετά από τρία kymco, δεν θα την άλλαζα εφόσον βρίσκω μοντέλο που αισθητικά μου αρέσει και με καλύπτει στις καθημερινές ανάγκες μου, χωρίς φυσικά να μην αναγνωρίζω την καλύτερη ποιότητα της honda η της yamaha σε κάποια επί μέρους σημεία τους.

Παλαιό μέλος
    Ρίξε μια ματιά και στο πρόγραμμα συντήρησης των δύο. Πχ λάδια κάθε 2500 για το Kymco, κάθε 6000 για το Honda.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ferrari με Yugo.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Κατέβασα και για τα 2 το manual και τα δύο έχουν στα 6000 απλώς το skytown γράφει ανά 3000 έλεγχος γκαζιού....

Νέο μέλος
    Εντάξει υπερβολικός ferrari την honda με yugo την Kymcko,εγώ θα έκανα σύγκριση BMW με Hyundai δηλαδή τίμιο για τα λεφτά του...συν τοις άλλοις στο pcx βάλε και άλλο ένα κατοστάρικο για μπαγαζιέρα με την βάση....

Νέο μέλος
    Δεν αμφισβητώ προφανώς την ποιότητα της Honda και της Yamaha αλλά συγκεκριμένα το nmax το θεωρώ κακάσχημο (προσωπικά),το θέμα είναι το skytown θα έρθει μέσα στον Μάρτιο ενώ το Pcx υπάρχει ετοιμοπαραδοτο δίπλα στο σπίτι μου στα 3290 αλλά εγώ ζω Ηράκλειο Κρήτης άρα δεν έχω τις τρελές αποστάσεις της Αθήνας,δεν με ενδιαφέρει μεταπωλητικη αξία αφού έχω σκοπό να το κρατήσω χρόνια, το modenas το έχω 17 χρόνια και γράφει το κοντέρ 29.000 χλμ,τα θετικά του pcx είναι τα ανταλλακτικά που βρίσκεις το οτιδήποτε όπως ισχύει για τα innova,supra,dream σε σχέση που άλλαξα καινούργιο κουστούμι στο kriss και τα πλαστικά δεν έκαναν 100% σαν τα γνήσια....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά μετά από τρία kymco, δεν θα την άλλαζα εφόσον βρίσκω μοντέλο που αισθητικά μου αρέσει και με καλύπτει στις καθημερινές ανάγκες μου, χωρίς φυσικά να μην αναγνωρίζω την καλύτερη ποιότητα της honda η της yamaha σε κάποια επί μέρους σημεία τους.
    Από θέμα πλαστικών με το πέρασμα των χρόνων θαμπώνουν;τρίζουν;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kotsos83 Προβολή μηνύματος
    Δεν αμφισβητώ προφανώς την ποιότητα της Honda και της Yamaha αλλά συγκεκριμένα το nmax το θεωρώ κακάσχημο (προσωπικά),το θέμα είναι το skytown θα έρθει μέσα στον Μάρτιο ενώ το Pcx υπάρχει ετοιμοπαραδοτο δίπλα στο σπίτι μου στα 3290 αλλά εγώ ζω Ηράκλειο Κρήτης άρα δεν έχω τις τρελές αποστάσεις της Αθήνας,δεν με ενδιαφέρει μεταπωλητικη αξία αφού έχω σκοπό να το κρατήσω χρόνια, το modenas το έχω 17 χρόνια και γράφει το κοντέρ 29.000 χλμ,τα θετικά του pcx είναι τα ανταλλακτικά που βρίσκεις το οτιδήποτε όπως ισχύει για τα innova,supra,dream σε σχέση που άλλαξα καινούργιο κουστούμι στο kriss και τα πλαστικά δεν έκαναν 100% σαν τα γνήσια....
    Αν κατάλαβα κάνεις 2000 χλμ και λιγότερα το χρόνο άρα το κομμάτι της συχνότητας των Service δεν σε επηρεάζει κάπου, τα sym από την εμπειρία μου δεν τα συνιστώ στο κομμάτι των πλαστικών και της συναρμολογησης αυτών στην κατηγορία των 125cc, είναι λίγο καλής ποιότητας αλλά ταυτόχρονα πολύ φθηνά σε περίπτωση αλλαγής, το pcx όταν το οδήγησα ήταν λίγο περίεργη η θέση οδήγησης για τα γούστα μου, το άλλο δεν το γνωρίζω αλλά σαν κάτοχος kymco έχω πολύ καλή αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία σε περιπτωσεις που χρειάστηκα την εγγύηση

Παλαιό μέλος
    Κατέβασα και για τα 2 το manual και τα δύο έχουν στα 6000 απλώς το skytown γράφει ανά 3000 έλεγχος γκαζιού....
    Λογικά είδες το λιπαντικό μετάδοσης και μπερδεύτηκες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20250126_144904.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	111,1 KB 
ID:	459738

Νέο μέλος
    Όντως έχεις δίκιο φίλε,πραγματικά δεν είναι υπερβολικά χαμηλά κάθε 2500 χλμ?εν τω μεταξύ ψάχνω λόγους να μην πάω στο pcx

Από θέμα πλαστικών με το πέρασμα των χρόνων θαμπώνουν;τρίζουν;
    Αφού θα το κρατήσεις για μεγαλο διαστημα πάρε το honda. Σε βάθος χρόνου θεωρώ ότι θα στέκεται/γερασει σαφως καλύτερα.

Δεν είχα θέμα με τριγμούς και θαμπωματα σε κανενα απο τα τρια, αλλά δεν τα έχω και στο ηλιο η έξω ολη μέρα οπότε παίζει το ρόλο του σίγουρα αυτό. Επίσης δεν τα κρατάω πολύ οποτε ισως ειμαι ακαταλληλος να μιλησω για το πως θα ειναι τα πραγματα σε βαθος χρονου (ανω της 5ετιας ας πουμε).

Είχα πολλούς τριγμούς σε honda vision, απο τα 1500 χιλιόμετρα περίπου, αγορασμένο καινούργιο. Ξεκάθαρα λόγω των καταπληκτικων δρόμων της Αθήνας.

Το θέμα των διαστηματων σέρβις όντως αξίζει να το λάβεις υπόψιν, αν και κατάλαβα ότι δεν γράφεις χιλιόμετρα.

Όντως έχεις δίκιο φίλε,πραγματικά δεν είναι υπερβολικά χαμηλά κάθε 2500 χλμ?εν τω μεταξύ ψάχνω λόγους να μην πάω στο pcx

Το pcx 150 που κυκλοφόρησε για λίγο, και είναι αυτό που έχω οδηγήσει, μου φάνηκε πάρα πολύ καλό γι αυτό που είναι.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Αν κατάλαβα κάνεις 2000 χλμ και λιγότερα το χρόνο άρα το κομμάτι της συχνότητας των Service δεν σε επηρεάζει κάπου, τα sym από την εμπειρία μου δεν τα συνιστώ στο κομμάτι των πλαστικών και της συναρμολογησης αυτών στην κατηγορία των 125cc, είναι λίγο καλής ποιότητας αλλά ταυτόχρονα πολύ φθηνά σε περίπτωση αλλαγής, το pcx όταν το οδήγησα ήταν λίγο περίεργη η θέση οδήγησης για τα γούστα μου, το άλλο δεν το γνωρίζω αλλά σαν κάτοχος kymco έχω πολύ καλή αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία σε περιπτωσεις που χρειάστηκα την εγγύηση
    Η αλήθεια είναι ότι για μια 7ετια το είχα παρκαρισμένο στο πατρικό μου και το έπαιρνα σπάνια αλλά και πάλι θεωρώ ότι δεν θα κάνω πάνω από 5000 το χρόνο και πολλά λέω...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    έχω πολύ καλή αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία σε περιπτωσεις που χρειάστηκα την εγγύηση
    Για την αντιπροσωπεία (moto trend) θα συμφωνήσω κι εγώ!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. honda pcx 125 κανεις???
    από panjimnakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2012, 06:33
  2. Απορία σχετική με Honda PCX 125
    από sosna στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 00:06
  3. Honda PCX, πρώτες εντυπώσεις.
    από yiannis64 στο forum Honda
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2010, 14:17
  4. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Honda Pcx
    από yiannis64 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2010, 06:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα