Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 106

Θέμα: Yamaha MT-09 2021

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Είμαστε κοντά στα 1000km και το ΜΤ έχει αρχήσει να μου δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα, ένας σκέτος κάγκουρας.

Από τις μηχανές που είχα, πιο κοντά σε θέση οδήγησης είναι στο....WRF, καμία σχέση με το XSR και το Hornet.
    Βέβαια από την άλλη, είναι πολύ άνετη η θέση οδήγησης για ταξίδι.

Πολύ πιο απότομο στην οδήγηση με τελείως διαφορετικές γραμμές, σε σημείο που τα χρειάστηκα 1-2 φορές γιατί έκοψα το τιμόνι και παραλίγο να "κουτουλίσω" στην εσωτερική.

Το σασμάν έχει βελτιωθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, το shifter είναι βούτυρο πλέον και κάνει τις αλλαγές άσχετα αν έχεις κλειστό ή ανοιχτό το γκάζι.
    Το υπόλοιπο μοτέρ είναι ίδιο και με επιβεβαιώνει ότι είναι ένα μοτέρ για όλες τις χρήσεις.

To mobile connectivity έχει την πλάκα του, τραβάει αρκετή μπαταρία από το κινητό. Από σήμερα θα αρχίσω να το δουλεύω μέσα στη πόλη ώστε να το συνηθίσω.

Οι αναρτήσεις είναι αρκετά περίεργες, αν υπάρχει κάποιος εδώ να βοηθίσει να το ρυθμίσουμε θα ήταν πολύ καλό.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

2800km και η συμβίωση με το κάγκουρα γίνεται πιο ευχάριστη διότι στην αρχή δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα στο XSR.

Σήμερα τερματήσαμε το πίσω λάστιχο και πλέον του έχω εμπιστοσύνη.

Η σβέλτη αλλάγη κατεύθυνσης είναι ευχάριστη και ίσως και πιο ασφαλή, διότι βουτάω πιο βαθιά στη κορυφή της στροφής και έχω μεγαλύτερη ορατότητα στην έξοδο.

Η θέση οδήγησης ακόμα με ξενίζει αλλά μέσα στη πόλη είναι πολύ βολική.

Στο "καρύδωμα" του γκαζιού, ακόμα και στο στην μεσαία χαρτογράφηση ο μπροστά τροχός είναι στον αέρα, παιχνιδιάρικο μεν - με τρομάζει ακόμα δε. Αυτό στο XSR δεν συνέβαινε λόγο μακρύτερου μεταξονίου.

Συνεχίζει να έχει πολύ ωραία αίσθηση το σασμάν.
    Το connectivity δεν το έχω δουλέψει.

Ξέρουμε κανέναν να μου ρυθμίσει τις αναρτήσεις; Ή μήπως έχει κανένας εδω μέσα γνώσεις και όρεξη ώστε να το παλέψουμε παρέα;
    (με το αζημίωτο)

Παλαιό μέλος
    το sag μπορεις να βρεις στο νετ πως ρυθμιζεται. δεν θελει ειδικες γνωσεις και θελει μονο εναν φιλο σου να μετραει. θελει ισως ειδικα βοηθηματα για να σηκωσεις τη μηχανη και αν εισαι ατυχος δεν θα χωραει κλειδι στο αμορτισερ. καλέμι και σφυρι... δεν ειναι τιποτα.
    η συμπιεση εμπρος πολυ ευκολα μπορει να ρυθμιστει με ενα μικρο tie wrap. συμπιεση πισω δεν νομιζω να εχεις (?). οι επαναφορες πανε κυριως με τη χρηση. αλλη ρυθμιση εχεις για πιστες και αλλη για λακουβες. το ίδιο ισχυει βεβαια και για την συμπιεση αλλα εγω βαριεμαι να πειραζω ολες τις ρυθμισεις συνεχως οποτε την συμπιεση την αφηνω παντου ιδια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    ...αν εισαι ατυχος δεν θα χωραει κλειδι στο αμορτισερ. καλέμι και σφυρι... δεν ειναι τιποτα...

Είναι loco ο Βασιλάρας..... 10Κ μηχανάκι, πάρε σφυρί και καλέμι, μη δώσεις 20€ για το εργαλείο (αν και συμπεριλαμβάνεται)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    το sag μπορεις να βρεις στο νετ πως ρυθμιζεται. δεν θελει ειδικες γνωσεις και θελει μονο εναν φιλο σου να μετραει. θελει ισως ειδικα βοηθηματα για να σηκωσεις τη μηχανη και αν εισαι ατυχος δεν θα χωραει κλειδι στο αμορτισερ. καλέμι και σφυρι... δεν ειναι τιποτα.
    η συμπιεση εμπρος πολυ ευκολα μπορει να ρυθμιστει με ενα μικρο tie wrap. συμπιεση πισω δεν νομιζω να εχεις (?). οι επαναφορες πανε κυριως με τη χρηση. αλλη ρυθμιση εχεις για πιστες και αλλη για λακουβες. το ίδιο ισχυει βεβαια και για την συμπιεση αλλα εγω βαριεμαι να πειραζω ολες τις ρυθμισεις συνεχως οποτε την συμπιεση την αφηνω παντου ιδια.
    Το θέμα μου δεν είναι απλά να παίξω με τις βίδες, θέλω κάποιον να μου δείξει και να μου πει 2 πράγματα. Να έχω ένα μπούσουλα. Και μετά δεν έχω σκοπό να το παλεύω κάθε μέρα, απλά να το ψάξω λίγο, έτσι για τη κ@υλα

Μπροστά έχει ρύθμιση προφόρτηση, συμπίεση, επαναφορά

Πίσω έχει προφόρτηση και επαναφορά

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος

Είναι loco ο Βασιλάρας..... 10Κ μηχανάκι, πάρε σφυρί και καλέμι, μη δώσεις 20€ για το εργαλείο (αν και συμπεριλαμβάνεται)

Το θέμα μου δεν είναι απλά να παίξω με τις βίδες, θέλω κάποιον να μου δείξει και να μου πει 2 πράγματα. Να έχω ένα μπούσουλα. Και μετά δεν έχω σκοπό να το παλεύω κάθε μέρα, απλά να το ψάξω λίγο, έτσι για τη κ@υλα
    υπάρχουν ολα στο ιντερνετ. το εργαλειο δεν ειναι απαραιτητο οτι μπαινει, δεν ξερω πως ειναι τοποθετημενο και τι χωρο εχει αλλα το οτι εχεις εργαλειο πολλες φορες δεν λεει απολυτως τιποτα. αν θες να ασχοληθεις σοβαρα ξεκίνα με το sag εφοσον το ελατηριο ειναι μεσα η κοντα στα κιλα σου γιατι αν εισαι πολυ κατω η πολυ πανω δεν θα καταφερεις τιποτα με την προφορτιση.
    οσο για το σφυρι, κλαιν ενα δαχτυλιδι ειναι δεν θα παθει τιποτα αν το κανεις σωστα. εφοσον μπαινει το κλειδι εισαι ετοιμος να ξεκινησεις.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Και σε εμάς υπάρχουν ρε σεις, πρώτα το sag 35-40mm εμπρός, το ίδιο πίσω, απόσβεση εμπρός, απόσβεση πίσω να λειτουργεί όμοια με την εμπρός και μετά κάνεις δοκιμή να δεις τι κάνει, πως πατούν τα λάστιχα κ.λπ.

Να ρωτήσεις και στην αντιπροσωπεία πόσες lbs είναι τα ελατήρια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Και σε εμάς υπάρχουν ρε σεις, πρώτα το sag 35-40mm εμπρός, το ίδιο πίσω, απόσβεση εμπρός, απόσβεση πίσω να λειτουργεί όμοια με την εμπρός και μετά κάνεις δοκιμή να δεις τι κάνει, πως πατούν τα λάστιχα κ.λπ.

Να ρωτήσεις και στην αντιπροσωπεία πόσες lbs είναι τα ελατήρια.
    Μήπως υπάρχει κάποιο συνεργείο να κάνει όλες τις ρυθμίσεις και να σου φτιάξει την μηχανή στα μέτρα σου;

Νέο μέλος
    Οτι αλλαγες κανεις, κρατα αρχειο για να μπορεις πιο ευκολα να το επαναφερεις στις εργοστασιακες ρυθμισεις, αν κατι δεν σου αρεσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    SAG ρυθμιζεις με οδηγιες απο το ιντερνετ. καπου 35 εχω βαλει μπροστα και 30 πισω. Τωρα για τα υπολοιπα,δες λιγα βιντεο (του Moss ειναι χρησιμα) για να καταλαβεις τι πρεπει να παρατηρεις.
    Στο δικο μου (εκδοση SP) μου τις ειχε ρυθμισει γνωστος που φτιαχνει αγωνιστικα αλλα και παλι τις πειραξα συμφωνα με τα γουστα μου. Αν καταλαβεις τι κανει η καθε ρυθμισει και αλλαζεις μια μια παρατηροντας διαφορες, μια χαρα τις φερνεις στα μετρα σου.

Κάπου στα 5600km και τελικά έβαλα χέρι μόνος μου.

Μελέτησα διάφορα αρθράκια και βιντεάκια αλλά κατά κύριο λόγο βασίστηκα στο Αναρτήσεις (Απλά πράγματα...) !!! του κύριου Oldman για να κατανοήσω τη λειτουργία της και τι θέλω να κάνω!!!

Τα αποτελέσματα πολύ κάλα , τώρα βρήκα παιχνιδάκι μέχρι να κάψω το μυαλό μου και να σταματήσω.

Προφανώς δεν έφτιαξα το καλύτερο, αλλά ήρθε πολύ πιο κοντά στα γούστα μου.

Και ενώ δε παραγγέλνω τίποτα απο ali και τέτοια, αυτή τη φορά το έκανα, γιατί η διαφορά ήταν τεράστια.

Τα παρακάτω 2 ανταλλακτικά με συνολικό κόστος 263,11€

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot (1).jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	47,5 KB 
ID:	459744

Τα πήρα από AliExpress στα 41€. Η ποιότητα πάρα πολύ καλή και δεν λείπει τίποτα! Το απόγευμα θα κάνω την εγκάσταση να δούμε πως θα ταιριάζει.

Μέλος
    Λογικα θα κόβει αρκετά αέρα, αλλά η διαφανή δεν θα του ταιριάζει πολύ θα ήταν καλύτερα σε smoke αφού έχεις το μαύρο, αλλά και πάλι 40 ευρώ είναι δεν θα τα κλαις, εδώ την δική μου μάσκα την χρεώνει 725 ευρώ, έβγαλαν και τιμες σημερα για τα tracer 25 1200 euro πάνω το gt, μάλλον κοστίζει πολύ το πολύ φώτο μπροστά, αναμένουμε photo gallery!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Λογικα θα κόβει αρκετά αέρα, αλλά η διαφανή δεν θα του ταιριάζει πολύ θα ήταν καλύτερα σε smoke αφού έχεις το μαύρο, αλλά και πάλι 40 ευρώ είναι δεν θα τα κλαις, εδώ την δική μου μάσκα την χρεώνει 725 ευρώ, έβγαλαν και τιμες σημερα για τα tracer 25 1200 euro πάνω το gt, μάλλον κοστίζει πολύ το πολύ φώτο μπροστά, αναμένουμε photo gallery!
    Αν θέλει βάζει μια σκούρα μεμβράνη.

Το συγκεκριμένο μασκάκι βγαίνει σε αποχρώσεις

Διάφανο
    Smoked
    Dark Smoked

Πήρα το Dark smoked απλά δεν υπήρχε η φωτό στη λίστα ανταλακτικών.
    Εντωμεταξύ το μηχανάκι μου είναι γκρι, αυτό με τις απαράδεκτες τιρκουάζ ζάντες.

Σα Predator διαστάυρωση με τρικεράτοπα. Αλλά θα κόβει πολλύ αέρα και είναι πολύ εύκολο στην αλλαγή του. Μάλλον θα τσιμπήσω και το μικρό που το βρήσκω 5€. Με 5€ δεν παίρνεις ούτε ποτό στην αθήνα.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha MT-09 Tracer
    από Kostas-Tracer στο forum Yamaha Tracer
    Απαντήσεις: 1636
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2021, 10:26
  2. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09 Tracer
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2015, 21:52
  3. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις