Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Καλε χτες κάνατε μαθήματα για το πως τρίβουν το πιπέρι και γιαυτό δεν βάλατε φωτογραφίες??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωπα!!! σε προηγουμενες φωτο το τριβαν στην κολωνα.
εχουν εξελιχθει οι τροποι τους?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Καλε χτες κάνατε μαθήματα για το πως τρίβουν το πιπέρι και γιαυτό δεν βάλατε φωτογραφίες??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
Σωστά βάζουμε το πιπέρι ανάμεσα στην κολώνα και το π…. το τρίβουμε και μετά βάζουμε το π… στα κακά στόματα…:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
sotpag, λίγο έκατσα χτες μαζί σας, αλλά δεν θυμάμαι να ειπώθηκε κάτι κακό για τα Ζ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Ρε Ευθύμη μήπως έχεις δίδυμο αδελφό που τον λένε Ευτύχη…..
Καλώς τον στην παρέα μας αν και για να σου μιλάω να αλλάξεις μηχανάκι…![]()
Εδώ μιλάγαμε με τον Ζορο για τα ακροβατικά του, πως πήγαν λίγο στραβά σε μερικές περιπτώσεις, πως χάλασαν τα πλαστικά, πως πήρε το τιμόνι, πως βάρεσε η ζάντακτλ. Αλλά το Ζ του ήταν απ'έξω!
![]()
Αντιθέτως, μόλις ξεκινήσαμε να μιλάμε για τα κάτι VStrom και λοιπά ονοφια ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
sotpag, λίγο έκατσα χτες μαζί σας, αλλά δεν θυμάμαι να ειπώθηκε κάτι κακό για τα Ζ.![]()
Εδώ μιλάγαμε με τον Ζορο για τα ακροβατικά του, πως πήγαν λίγο στραβά σε μερικές περιπτώσεις, πως χάλασαν τα πλαστικά, πως πήρε το τιμόνι, πως βάρεσε η ζάντακτλ. Αλλά το Ζ του ήταν απ'έξω!
![]()
Αντιθέτως, μόλις ξεκινήσαμε να μιλάμε για τα κάτι VStrom και λοιπά ονοφια ...![]()
Ποιος είπε κακή κουβέντα για τα Ζ να του βάλω πιπέρι…..
Τα καλύτερα μηχανάκια είναι….,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Σωστά βάζουμε το πιπέρι ανάμεσα στην κολώνα και το π…. το τρίβουμε και μετά βάζουμε το π… στα κακά στόματα…:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
>> Eυτύχη (megatim) καλώς ήρθες και θα τα λέμε..
Ε όχι και Ευτύχης!!!! Έχω όνομα σπάνιο, αρχοντικό και μελοδικό. Πολλοί θα το ήθελαν, μα λίγοι το έχουν. Ευθύμης!!!!
Σε ευχαριστώ για το καλοσώρισμα! Θα τα λέμε συχνα εύχομαι!!!
![]()
![]()
ουπς!! Λάθος! Sorry αλλά τί Ευτύχης τί Ευθύμης εεεεε??? :rotflmao: και με λίγο κρασί παραπάνω άλλα λέει η θειά μου άλλα ακουν τ'αυτιά μου!
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
να σου πω ρε παιδί!!! ακόμα δεν πήγες σπίτι? που δουλευεις στην Αυστραλία???Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Κακό παιδί, δεν σου έχω πει ότι δεν κάνουμε χειρονομίες![]()
![]()
Δουλεύω ρε!! Dεν τεμπελιάζω μόλις πάω σπίτι θα ποστάρω τις λίγες χτεσινές photo.
Πάντως καλά ήταν και χτες, είχαμε και νέο μέλος στην παρέα, καλός ήρθες Εύθυμη![]()
![]()
ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ!! ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
κρατα τα μυξομαντυλα γιατι δεν λεω να γιανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Που είναι οι φωτό?? ΟΕΟ???
υ.γ. Αδικαιολόγητη απουσία ΤΟΟL!!! Και σου έφερα και υποαλλεργικά μυξομάντηλα ρε γμτ!!![]()
![]()
![]()
εκανα τη μ@λακια κ εφυγα απ'το σπιτι την παρασκευη κ ακομα το φυσαω.τωρα 37μιση+ σταθερο κ τρελοι πονοκεφαλοι...
μαρτης γδαρτης ε?...
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Bέβαια,με το V-Strom που έχει τώρα γύρισε σπίτι..!Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
να σου πω ρε παιδί!!! ακόμα δεν πήγες σπίτι? που δουλευεις στην Αυστραλία???![]()
:a5: