όταν το μηχανάκι δεμπαιρνει μπρος, η προσέγγιση ΔΕΝ είναι πανικός αλλά αγιαστουρα χαλαρή.Αν συνεχίσει να μη μπαιρνει,το ύφος εμπλουτίζεται με λόγια αγάπης και τελευταίο στάδιο έρχονται οι απειλές.
αν φτάσει εκεί, συνήθως όλα παίρνουν μπρος.
τσιλ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Τα σουτζουκια θελουν και συμπλεκτη πατημενο.
Ας εισαι νεκρα και σταντ...χωρις συμπλεκτη δεν...
(Δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει στο στρωμα αυτο)
Επισης εχε το νου σου στο kill switch.
Ride(s) the wind of change...
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Όχι.
Το benelli μου δεν παίρνει μπροστά όταν έχει στάντ κατεβασμένο, ανεξάρτητα του αν έχεις νεκρά και αν πατάς τον συμπλέκτη.
Αν το βάλεις μπροστά και μετά κατεβάσεις το στάντ, απλά σβήνει.
Προφανώς και κάθε μάρκα υλοποιεί τον υποχρεωτικό κανονισμό λίγο διαφορετικά.. :P
Ο υποχρεωτικός κανονισμός λέει οτι με κατεβασμένο stand και ταχύτητα (ακόμα κι αν είναι πατημένος ο συμπλέκτης) η μοτοσυκλέτα πρέπει να σβήσει.
Υποθέτω οτι άλλες μάρκες τον εφαρμόζουν κατά γράμμα (π.χ. τόσο το Honda το δικό μου, όσο και της σχολής οδηγών παίρνουν μπροστά με το stand κατεβασμένο, αλλά σβήνουν αν πας να βάλεις ταχύτητα πριν ανεβάσεις το stand) ενώ άλλες το πάνε και ένα βήμα παραπέρα..
Πάντως είναι πιθανό και να είχε κολλήσει κάποιος αισθητήρας..
Υ.Γ.: Αυτό με το kill switch το έπαθα την τρίτη μέρα που πήρα το δίπλωμα! Πάω να βάλω μπροστά και τίποτα.. Πάλευα κανένα τέταρτο, και είχα και όρεξη για βόλτα!
Μετά είδα το switch, το οποίο μάλλον το πάτησα κάποια στιγμή κατά λάθος προσπαθώντας να "παρκάρω" καλύτερα τη μοτοσικλέτα σβηστή στο γκαράζ...
Διορθώνεται ρε 'σεις.
Δεν έχει αισθητήρα ταχυτήτων;
Να ελεγχθεί μήπως είναι επιλογή στο software της ecu πρώτα.
Καλημέρα!
Όποιος θέλει σήμερα μπορεί να αποφύγει οποιαδήποτε αγορά και πληρωμή .
kosmodromio.gr/2025/02/19/inka-mpo%cf%8akotaz-thn-tetarth-19-febrouari/
http://https://kosmodromio.gr/2025/0...-19-febrouari/
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 19/02/2025 στις 07:52.
Μετά από πολλαπλές δοκιμές, αν σβήσει από κατέβασμα του ποδαρικού, δεν ξαναπαίρνει ο,τι και να κάνεις αν δεν ανεβάσεις το ποδαρικό ξανά. Σαν το kill switch ένα πράγμα.
Σήμερα ανακάλυψα ότι το ίδιο συμβαίνει και με το κεντρικό κατεβασμένο. Ήθελα να γυρίσω λίγο την αλυσίδα μετά το καθάρισμα, για να την λαδώσω, οπότε τελικά το έκανα χειροκίνητα.
Άλλο μακελιό με το κεντρικό. Μέχρι να το βρω έκανα cardio από τα σμπρώξε σήκω και τελικά με βοήθησε ο γείτονας.