Αν έχει τρυπήσει μην ασχοληθείς.
Έλεγα μήπως φαίνονταν κάπως και σας τρόμαξε![]()
Αν έχει τρυπήσει μην ασχοληθείς.
Έλεγα μήπως φαίνονταν κάπως και σας τρόμαξε![]()
Αφού ο φίλος σου θέλει να το τροποποιήσει σε τέτοιο βαθμό γιατί δεν προσπαθεί να ταιριάξει ένα άλλο τεπόζιτο, ώστε να έχει και μεγαλύτερη χωρητικότητα; Ταιριάζει από το Revere χωρίς τροποποπηση στο φιλτροκούτι με μικρή τροποποπιηση στις βάσεις. Επίσης αν σκοπεύει να καταργήσει το φιλτροκούτι και να βάλει φιλτροχάνες, ας ψάξει να βρεί από άλλα Honda με παρόμοιες γωνίες στις δοκούς του σκελετού, ακόμα κι από CB-1 ή από κάποιο VFR ή και από Ducati Monster.
[Υ.Γ. Τι λέω ο ερίφης, μισώ τα καφερέησο...]
Κουκλί το έκανες να το ευχαριστιθείς καλά χιλιόμετρα.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Η βαλίτσα το χαλάει πολύ αλλά.... ας όψεται η καθημερινότητα.
Το ζελατινάκι κάνει δουλειά; Μεχρι ποιες ταχύτητες προστατεύει;
Προσανατολίζομαι κι εγω στην αγορά μιας παρόμοιας κυρίως για τα ταξιδια στην εθνική.
το 400ή το 650 είναι;
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Ωραίες φωτό με D.O.F. , ωραίο το bros, ωραίο και το μέρος, στο ανέβασμα του Ζ στον Υμηττό πάνω από το Λιόπεσι κάπου να υποθέσω
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Η βαλίτσα όπως το λες, αλλά εγώ δεν τη βλέπω όταν καβαλάω...Το ζελατινάκι δεν το έχω δοκιμάσει σε Α/Δ, μόνο στην Αττική Οδό με 120 χαω το πολύ. Νομίζω ότι μου κάνει περισσότερο θόρυβο χαμηλά στο κράνος από αέρα. Πάντως με 140 κοντερίσια που έχω ταξιδέψει προτού βάλω το ζελατινάκι δεν με προβλημάτισε τίποτα, κάποια στιγμή θα το πάω μια γρήγορη βόλτα και θα δω. Ψάξε να βρεις κάποιο καλομεταχειρισμένο, αξίζει ακόμα νομίζω σαν μηχανή.
πανεμορφο...ας σου κάτσει κανε την ιδια διαδρομη (σβελτη) με και χωρις βαλίτσα μηπως εντοπίσεις διαφορα και μας πεις. λέγοντας σβελτη , το γραφω γτ μόνο σε πιο μεγαλες ταχύητητες θα δεις πιθανον κουνημα στο πισω μερος κλπ..
καλα χιλιομετρα να έχεις και απροβλημάτιστα
..without engineers, science is just philosophy..