Δεν ξέρω αν σπάσει το δικό μου αλλά προς το παρόν απόλυτα ικανοποιημένος. 2015 με 14.000 χλμ πλέον. Το αγόρασα την άνοιξη με 8000. Από κει και πέρα όπως σου την καπνίσει.
Δεν ξέρω αν σπάσει το δικό μου αλλά προς το παρόν απόλυτα ικανοποιημένος. 2015 με 14.000 χλμ πλέον. Το αγόρασα την άνοιξη με 8000. Από κει και πέρα όπως σου την καπνίσει.
done.
Προσφορά Kawasaki Versys 650 2024 στα 8.895€
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
ωραία παρουσία
Όμορφο ειδικα το μαύρο κόκκινο
Ταίριαξε επίσης το total black σε όλα τα περιφερειακά.
Ωραία γραφικά.
Σίγουρα η πιο όμορφη μούρη στη κατηγορία
Πολύ ωραία οθόνη
Άνετη σέλα / αναρτήσεις
Υπάρχει όμως ακόμη ένα μελανό σημείο, δεν επουλώθηκε τουλάχιστο επικοινωνιακά από τον κατασκευαστή
Τελευταία τροποποίηση από doctoras; 24/07/2024 στις 21:58.
you rise you fall you're down then you rise again
Αυτό που δεν μ' αρέσει είναι το ρύγχος, αυτή η προεξοχή κάτω από τα φώτα, μου θυμίζει λίγο από BMW F900XR... για το F750GS δεν μπορώ να πω, γιατί όντας κάτοχος, δεν θα είμαι αντικειμενικός, ως προς το αισθητικό κομμάτι...ως προς το υπόλοιπο σύνολο, πιθανώς το Kawasaki να είναι ίσο -ή και καλύτερο από το BMW- και σου μένουν και 3 χιλιάρικα στην τσέπη...
Γεμάτο είναι, ζουμερό, δεν έχει το γκάζι του 800 ή του "750", έχουν διαφορά.
Δεν έχει και τον όγκο τους σαν αίσθηση βέβαια.
Το μούτρο του είναι περίεργο, τι ήθελαν και το έβαλαν στην οικογένεια των ss..
Μου άρεσε "αυτό το σχέδιο" στα φώτα από την ducati. Σε αυτό ίσως σε μονόχρωμο να τα εκτιμούσα περισσότερο.
Το πιο όμορφο και στο λευκό φαίνεται πολύ ωραίο το ρυγχος/προεξοχη κατω από τα φώτα. Αντε το 660 tiger να το κοντράρει.
done.
Kawasaki Versys 650 2025 - Φρεσκάρισμα με δύο νέους χρωματισμούς
Δίχως αλλαγές στην τεχνική του βάση, το δικύλινδρο Versys ανανεώνει τη χρωματική του παλέτα.
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Συνεργατης αγορασε versys 650 με 60.000χλμ.καθε φορα που συναντιομασταν ,το χαζευα ,μ αρεσε το μηχανακι και ο κινητηρας.Στην τελευταια συναντηση δεν ειχε το μηχανακι,που ειναι το μηχανακι του λεω?
Παει μου λεει ,εφυγε μια ασφαλεια και καταστραφηκε το μοτερ ,θελω κινητηρα μου λεει γυρω στα 1500€ ,δυστηχως ηταν συντομη η συναντηση μας και δεν προλαβε να μου δειξει φωτο και να το συζητησουμε,φρικαρα.
Οντως συμβαινει?.....
Να φεύγει μια ασφάλεια και να καταστρέφεται ο κινητήρας;
Μη νομίσεις πως έχω κάτι με εσένααλλά λόγο του ότι έχουμε χορτάσει διαγνώσεις 15 χρόνια τώρα για αυτόν τον κινητήρα, αν δεν το ανοίξει να δούμε τι συνέβη, μην περιμένεις πολλά.
Σε γενικές γραμμές είναι ένας κινητήρας που χρειάζεται να προσέχεις - συντηρείς το κύκλωμα ψύξης του και να μην τον ζεσταίνεις με μικρές ταχύτητες.
Κοντά στις 60Κ φθείρεται η φτερωτή της τρομπας.
Ανάλογα το περιβάλλον, το μαμησιο ψυγείο βουλώνει επίσης στα ίδια χλμ.
Ποιο μοντέλο έχει ο φίλος σου;
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 19/02/2025 στις 18:17.