Ναι, μπίστηξα κανονικότητα.
Ναι, μπίστηξα κανονικότητα.
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Με είδα να έχω μια σχεδόν στατική πτώση και ένα πολύ μεγάλο ξενερωμα. Απώλειες: ο λεβιές ταχυτήτων,ένας καθρέφτης και γρατσουνιές στα πλαστικά. Επειδή οι αφραγκειες αυτό τον καιρό είναι μνημειώδης τα λέμε από κοντά κατά την Άνοιξη , ελπίζω.
P.S Τώρα είδα το " Μου έπεσε !!"![]()
Με είδα να πηγαίνω στην δουλειά συνεχόμενα με αυτοκίνητο, επί μία εβδομάδα κ να βλέπω μέση κατανάλωση στο ταμπλό 8,8 λτ/100.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Όχι η μπλε είναι για μασκάρισμα και είναι χρώματος μπλε για να αντιδράει λιγότερο με της ακτίνες UV, έχει λιγότερη κόλλα και πρέπει να έχει και περισσότερη πυκνότητα. Είναι και πιο ακριβή.
Επειδή έχω καεί με την κανονική χαρτοταινία να πω κι εγώ τη γνώμη μου, η μπλε χαρτοταινία ειδικά πάνω σε χρώμα ξεκολλάει χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ η κανονική αν μείνει για ένα διάστημα αφήνει κόλλα και μικροσκοπικά κομματάκια χαρτιού που σπάνε αφάνταστα τα νεύρα για να βγουν.
Για αυτό αν δείτε φωτό από ταξίδια έχω πάντα μπλε χαρτοταινία στην ουρά για προστασία από γρατζουνιές.
Για χρήσεις όπως του Δημήτρη και μικρές επιφάνειες ίσως δεν έχει διαφορά αλλά για πιο εκτεταμένη κάλυψη ακούστε με για να μη σας σπάσουν τα νεύρα μετά![]()
Σε συνεργείο με μονώσεις τις μπλε δουλεύαμε για τους λόγους που αναφέρθηκαν ή αλλιώς με είδα να δουλεύω μπλε χαρτοταινία![]()
when life gets complicated... i ride.
Και δίνεις την εναλλακτική λύση στο πρόβλημα του Bowleno παραπάνω.