Έχω κάνει ταξίδι οδικώς στο εξωτερικό τρεις φορές, δύο φορές Ιταλία και μια νότο Γαλλίας.
Με αυτοκίνητο μισθωμένο.
Στη Γαλλία ενώ ήταν 8 ημέρες και είχα κάνει πάνω από 5000 χλμ ούτε ένα πρόβλημα, ούτε μια κλήση.
Στην Ιταλία και τις δύο φορές τρεις ημέρες το ταξίδι τρεις κλήσεις πήρα.
Την πρώτη φορά έκανα τα δικά μου (είχα μπει ανάποδα σε κεντρικό δρόμο στο Μιλάνο κλπ) οποτε μάλλον καλά έκανα και με ζωγράφισαν.
Τη δεύτερη όμως φορά είχα πάει προετοιμασμενος και ήμουν κυρία...5 χλμ κάτω από το όριο, πάντα με εισιτήριο για παρκάρισμα, οδήγηση προβλεπε κλπ.
Ε και εκεί όμως μια από ίδια σε σημείο που είχα εκνευριστεί και είδα σε διάφορα site ότι είναι και λίγο φάμπρικα.
Είχαν έρθει κλήσεις από τη δημοτικη αστυνομία και καλά για διέλευση σε περιορισμένης κυκλοφορίας ζώνη (όπου εγώ δεν είχα δει καμία σήμανση σχετική).
Εκτός των κλήσεων είχα και ισοποσο penalty από την εταιρεία μισθωσεων λόγω των παραβασεων.Αυτά τα πήραν από την κάρτα απευθείας. Τα άλλα όμως της δημοτικής αστυνομίας τα αγνόησα. Το είχα πάρει πατριωτικά λέω να μου δουν τον γκιωνη.
Μετά από κανένα εξάμηνο ήρθε έγγραφο από δικηγορικό γραφείο όπου ο δήμος είχε εκχωρησει την είσπραξη.
Ε εκεί που το σκεφτόμουν ότι όχι ρε δεν θα τους κάνω την χάρη, κιοτεψα, λέω του πο@στη θα ξαναπάω κάποια στιγμή στην Ιταλία, δεν λέει να κινούμαι σαν τον Παλαιοκωστα χαχαχα.
Οπότε ξέρω ότι δεν το αφήνουν στην τυχη τους, τώρα εάν το συνέχιζα μέχρι που θα έφταναν δεν ξέρω.