Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 138

Θέμα: Παιδί και μοτοσυκλέτες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    καλα.. οτι ναναι...
    "Δεν έχω παιδί αλλα πιστεύω πως όταν..."

Σαν να σου δίνει οδηγίες για αντισύλληψη δια αποχής ο 15χρονος ανηψιός σου....

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Αναγκαζομαι παλι να μπω..
    Αυτο που λεει ο Byron κι εγω ειναι γιατι πρεπει να παρουν τα παιδια μας το ρισκο της μοτοσυκλετιστικης καριερας οταν και χωρις αυτην μπορουν καλιστα να τα καταφερουν?
    Δεν ειναι πια και τοσο αντιδημοκρατικο να αποτρεψεις το παιδι σου να κανει κατι τοσο επικινδυνο (εστω και με αγριαδα). Νομιζετε οτι τα ναρκωτικα ειναι πιο επικινδυνα?
    Ο πατερας μου ηταν αγριος τυπος (αλλα και στοργικος), μου απαγορεψε πολλα πραγματα αλλα τωρα του ειμαι ευγνωμων γι'αυτο χωρις να νιωθω καποιο στερητικο συνδρομο για οτιδηποτε. Μου στερησε και την μοτοσυκλετα αλλα εγω στο τελος επιβληθηκα οντας ενηλικος. Αν ομως καποτε παθω κατι θα παρω και τον πατερα μου στον ταφο. Και αυτο θα ειναι αδικο. Δεν θελω λοιπον να υποφερω οπως υποφερουν οι δικοι μου οταν καβαλαω την μηχανη. Μπορει να ακουγεται αφελες και εγωιστικο αλλα το οτι συμβαινουν τραγωδιες στα αλλα σπιτια αυτο αυτοματα δεν συμαινει οτι δεν θα συμβει και στο δικο μας.
    Σκεφτειτε κατι αλλο, μαθαινεις το παιδι σου μοτοσυκλετα και καποια μερα στο φερνουν με φερετρο (χτυπα ξυλο 1000 φορες). Η θεα φυση φταιει? Ο γονεας δεν εχει καμια υπευθυνοτητα? Καποιοι θα μου πουν οτι και με το αυτοκινητο σκοτωνονται οι νεοι, και με τρενα και με λεοφωρεια. Υπαρχουν ομως στατιστικα και βαθμοι επικινδυνοτητας για ολα.
    Γιατι ποιπον να παρουμε το γαμημενο το ρισκο?
    Οντως το thread ειναι πολυ καλο αλλα αυτοι που δεν ειναι γονεις εδω μεσα μαλλον εναι εκτος θεματος.
    Σορρυ κιολας που επεμβαινω αν και δεν ειμαι γονιος, αλλα πρεπει να ρωτησω...
    - Ο πατερας σου οδηγουσε μηχανη?
    - Μπορεις να φανταστεις τι θα σκεφτοσουν για εκεινον αν οδηγουσε, αλλα θεωρουσε οτι σε καμια περιπτωση εσυ δεν μπορεις και δεν πρεπει να οδηγησεις?
    - Αν εσυ καβαλας (χωρις μαλιστα την εγκριση των γονιων σου...) πως θα απαγορευσεις στο παιδι σου να καβαλησει? ....Παιδι σου θα ειναι και οταν θα ειναι ενηλικος και οικονομικα ανεξαρτητος. Τι θα του πεις τοτε?
    - Το παιδι σου το ανεβαζεις πανω στην μηχανη σου με οδηγο εσενα για βολτα?
    - Αν ναι, τι του λες μετα? μονο εγω μπορω, εσυ οχι?
    - Τελικα σαν γονιος πρεπει ή δεν πρεπει να εισαι το παραδειγμα για τα παιδια σου?

Δεν μπορει καποιος να αποζητα την παραδοχη της "γονικη αυθεντιας" δειχνωντας αντιφατικη και υποκριτικη συμπεριφορα... αυτο ειναι που σιχαινεται και κοροιδευει η νεολαια σε ολα τα επιπεδα...κοινωνικο, πολιτικο, προσωπικο και για αυτο ισως να αντιδρα...(αλλα μην παμε αλλου προς το παρον)
    Ολα αυτα φιλικα εντελως απο καποιον που δεν ειναι γονιος (αρα δεν το εχει δει το "εργο"...) αλλα ειναι σε συνεχη επαφη με παιδια λογω επαγγελματος (γυμναστης-προπονητης) και θυματε ακομα πως ειναι να εισαι παιδι και εφηβος...

Μηχανη στα 8 του δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο να παρεις σε ενα παιδακι...αλλα το προβλημα σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι το παιδι αλλα ο γονιος...(γιατι το κανει? πως το κανει?). Παντως με γεωμετικη προοδο θα φτασουμε σε καποια στιγμη που και αυτο θα ειναι παιχνιδι, οπως και το ποδηλατο, τελικα και τοτε το θρεντακι αυτο θα εχει πλακα να ξαναδιαβαστει...
    Καλους δρομου σε ολους σας (γονεις, παιδια ή και τα δυο μαζι...)

υ.γ.1 Δεν εχω σκοπο να δημιουργησω καμια προσωπικη αντιπαραθεση, αλλωστε τα ιδια και πολλα αλλα παρομοια, συζηταω και με τους γονεις των παιδιων που γυμναζω και νομιζω οτι κανει καλο σε ολους μας...
    υ.γ.2 αυτο ( ) σημαινει μπυρα... ...?!!!γιατι δεν το λεγατε τοσο καιρο? εγω τοσο καιρο νομιζα οτι κερναγα τσαγια... :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Σορρυ κιολας που επεμβαινω αν και δεν ειμαι γονιος, αλλα πρεπει να ρωτησω...
    - Ο πατερας σου οδηγουσε μηχανη?
    - Μπορεις να φανταστεις τι θα σκεφτοσουν για εκεινον αν οδηγουσε, αλλα θεωρουσε οτι σε καμια περιπτωση εσυ δεν μπορεις και δεν πρεπει να οδηγησεις?
    - Αν εσυ καβαλας (χωρις μαλιστα την εγκριση των γονιων σου...) πως θα απαγορευσεις στο παιδι σου να καβαλησει? ....Παιδι σου θα ειναι και οταν θα ειναι ενηλικος και οικονομικα ανεξαρτητος. Τι θα του πεις τοτε?
    - Το παιδι σου το ανεβαζεις πανω στην μηχανη σου με οδηγο εσενα για βολτα?
    - Αν ναι, τι του λες μετα? μονο εγω μπορω, εσυ οχι?
    - Τελικα σαν γονιος πρεπει ή δεν πρεπει να εισαι το παραδειγμα για τα παιδια σου?

Δεν μπορει καποιος να αποζητα την παραδοχη της "γονικη αυθεντιας" δειχνωντας αντιφατικη και υποκριτικη συμπεριφορα... αυτο ειναι που σιχαινεται και κοροιδευει η νεολαια σε ολα τα επιπεδα...κοινωνικο, πολιτικο, προσωπικο και για αυτο ισως να αντιδρα...(αλλα μην παμε αλλου προς το παρον)
    Ολα αυτα φιλικα εντελως απο καποιον που δεν ειναι γονιος (αρα δεν το εχει δει το "εργο"...) αλλα ειναι σε συνεχη επαφη με παιδια λογω επαγγελματος (γυμναστης-προπονητης) και θυματε ακομα πως ειναι να εισαι παιδι και εφηβος...

Μηχανη στα 8 του δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο να παρεις σε ενα παιδακι...αλλα το προβλημα σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι το παιδι αλλα ο γονιος...(γιατι το κανει? πως το κανει?). Παντως με γεωμετικη προοδο θα φτασουμε σε καποια στιγμη που και αυτο θα ειναι παιχνιδι, οπως και το ποδηλατο, τελικα και τοτε το θρεντακι αυτο θα εχει πλακα να ξαναδιαβαστει...
    Καλους δρομου σε ολους σας (γονεις, παιδια ή και τα δυο μαζι...)

υ.γ.1 Δεν εχω σκοπο να δημιουργησω καμια προσωπικη αντιπαραθεση, αλλωστε τα ιδια και πολλα αλλα παρομοια, συζηταω και με τους γονεις των παιδιων που γυμναζω και νομιζω οτι κανει καλο σε ολους μας...
    υ.γ.2 αυτο ( ) σημαινει μπυρα... ...?!!!γιατι δεν το λεγατε τοσο καιρο? εγω τοσο καιρο νομιζα οτι κερναγα τσαγια... :rotflmao:
    Ο πατερας μου (τωρα 82 χρονων ) οδηγουσε DKV, BMW και αλλα που δεν θυμαμαι. Μεγαλωσα παντως μεσα στο καλαθι της BMW μαζι με τον διδυμο αδελφο και τη μανα μου ενω ο μεγαλυτερος αδελφος μου με τον πατερα μου παλευε με τους αερηδες και τις βροχες εκει μπροστα.
    Ο πατερας μου παντα αρνητικος στην ιδεα του να οδηγαω μοτοσυκλετα και αυτο επειδηνωθηκε οταν χασαμε εναν ξαδερφο στα 19 του. Ωστοσο ποτε δεν μου το απαγορεψε. Ξερω ομως πως οποτε καβαλαω την μηχανη πεθαινει απο μεσα του και αυτο με γεμιζει ενοχες.
    Δεν ξερω τι θα εκανα αν ο γιος μου μου ηθελε να αγορασει moto μιας και εχω δυο κορες.
    Ομως οπως ειπα και ενωριτερα η ιδεα να ανεβαινουν οι δυο κορες μου σε moto εν αγνοια μου μου προκαλει φρικη. Θα παρακαλουσα να μην επιμεινετε σε συναδελφικες πατρικες συμβουλες κοινωνιολογικου φιλολογισμου μιας και οι αποψεις μου ειναι ξεκαθαρες.
    Απλα ηθελα να απαντησω στις αποριες του φιλου Λουκι Λουκ.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αλεξανδρε φαντασου τον δικο μου πατερα που δεν καβαλουσε ποτε και ειχε και αυτος τραγικες εμπειριες απο μηχανη μεσα στη οικογενεια του. Οταν ενηλικιωθηκα αγορασα παπι και δεν μου εδωσε κυριολεκτικα δραχμη για να μην θεωρει οτι βοηθησε στον χαμο μου...
    Τωρα πλεον μετα απο 15 χρονια οδηγωντας μονο μηχανη ακομα εχει αγχος οπως και η μητερα μου αλλα εγω, οπως και εσυ, οπως και ολοι μας, κανουμε οτι μπορουμε για μην τους στενοχωρησουμε...
    Παντως αν οι κορες σου ηθελαν να αποκτησουν μηχανη (δεν οδηγουν μονο οι γιοι...) καλο θα ηταν να σταθεις διπλα τους και να τις στηριξεις με την εμπειρια σου και την μοτοσυκλετιστικη σου παιδεια. Θα το εκτιμουσαν πολυ φανταζομαι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Σορυ για το ξεθαμα,αλλα αξιζει.

19/08/2009

16 χρονια πριν Πατηστε στην παραθεση

Και μετα εδω ⭣⭣⭣⭣⭣⭣

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	unnamed1.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	100,8 KB 
ID:	460401

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    να τον χαίρεσαι να τον καμαρώνεις!
    you rise you fall you're down then you rise again

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Σορυ για το ξεθαμα,αλλα αξιζει.

19/08/2009

16 χρονια πριν Πατηστε στην παραθεση

Και μετα εδω ⭣⭣⭣⭣⭣⭣

Όνομα:	unnamed1.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	100,8 KB 
ID:	460401

Να τον χαίρεσαι τον παλίκαρο!!!
    Ο δικός μου, 24 ετών ούτε να ακούσει για μηχανή.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Αφού το ξεθάψατε που το ξεθάψατε, ας γράψω ως το τέκνο!
    Στα 15-18 είχαμε ένα runner. Φοβερό, αλλά όχι για την ηλικία μου. Εκτός του ότι δεν υπολόγιζα τίποτα, την τελευταία φορά που το οδήγησα πήγε να με μαζέψει η μάνα μου με το αυτοκίνητο γιατί κατέβαινα ανάποδα μονόδρομο.
    Από τότε κάθε κουβέντα για δίκυκλο κόπηκε.

Fast forward στα 30, έχω μαζέψει λεφτά επιτέλους για δίπλωμα, εξοπλισμό και μηχανή. Μόλις το μαθαίνουν, πόλεμος. Πόλεμος από ολόκληρο το σοι, τόσο το δικό μου όσο και της νύφης. Και θα σκοτωθείς, και έτσι και αλλιώς.

Τελικά μια μέρα με είδαν στην αυλή να κορνάρω και να δίνω ξερογκαζα με νεκρό, ειδικά με το v strom, σκέτη παρωδία.
    Μόνο που δεν έκαναν προ παραγγελία τα κόλυβα και την κάσα.
    Οι συγγενείς με μηχανές στο παρελθόν μου έκαναν απίστευτο πόλεμο σε σημείο που τσακωθήκαμε. Δηλαδή, με τι σκεπτικό κουνάς το δάχτυλο για κάτι που έκανες εσύ και δεν θα κάνω εγώ; Και όταν σου λέω γιατί σταμάτησες να καβαλάς, μου λες λόγω ηλικίας άρχισαν τα πονάκια εδώ κι εκεί. Ούτε καν λόγω πιθανότητας ατυχήματος.
    Οι γονείς, τα ίδια. Εσείς δεν μου καμαρώνατε παλιότερα ότι ανεβαίνατε σε χιλιάρα και κάνατε βόλτες; Τώρα τι έγινε; Έγιναν σκοτώστρες;
    Καταλαβαίνετε την ειρωνία του πράγματος ε; Ένας Μήτρος δεν βρέθηκε να μου πει δυο πράγματα στα σοβαρά, τι να προσέξω και τι όχι. Μόνο γκρίνια.
    Τι αποτέλεσμα έφερε αυτό; Να κάνω εγώ το κομμάτι μου χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν, αυτό έλλειπε δηλαδή και ενώ αυτοί οι δύο τρεις που σίγουρα θα ξέρουν κάτι, θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμοι, τόσο τεχνικά αλλά κυρίως οδηγικά, καταλήξανε να είναι στην λίστα των μπλοκαρισμένων, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Και τρέχει ο PJ στα φόρουμ να βγάλει άκρη γιατί το μηχανάκι δεν μπιστάει και γιατί δεν στρίβει.

Μακάρι όλοι οι γονείς να σκεφτόντουσαν όπως ο zephyr1. Δεν ξέρω για τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά ξέρω ότι θα είχαμε σίγουρα καλύτερους οδηγούς.
    Και για να επανέλθω στον μονόδρομο. Πως ένας έφηβος κόβει δρόμο για το σπίτι ανάποδα σε στενά; Προφανώς το είδε από κάποιον δικό του, όπως είδε και το δεν φοράω ζώνη, τρέχω σε κατοικημένη περιοχή, δεν συντηρώ το όχημα μου κτλ κτλ.

Και στον πάτο, μπορεί να μην ξέρω να στρίβω σωστά ακόμη, κυρίως επειδή είμαι κότα, αλλά από τις πρώτες βόλτες με την μηχανή της σχολής, διότι κάναμε κανονικά όλα τα μαθήματα, είδα να βελτιώνεται η γενικότερη οδηγική μου συμπεριφορά. Δύο βδομαδες με την Σουζούκα και ήδη όταν πιάνω το αυτοκίνητο, σκέφτομαι διαφορετικά, κοιτάζω κι άλλα πράγματα στον δρόμο που πριν αγνοούσα, έμαθα να παίρνω καλύτερη θέση για να διευκολύνω περισσότερο τα δίκυκλα.

Δεν ξέρω αν θα κάνω παιδιά, αλλά αν γίνω πατέρας, θα ήθελα να τα μεγαλώσω όπως ο zephyr. Είτε μιλάμε για οδήγηση είτε για πασιέντζα. Όσα συγχαρητήρια και να σου δώσω είναι λίγα. Να περνάτε πάντα όμορφα και να απολαμβάνετε ό,τι γουστάρετε μαζί!

Νέο μέλος
    Πριν αρκετα χρονια, ειχα παει στο κουρεα που πηγαινα συνηθως στο Νικο, στη Κερκυρας στη Κυψελη, μαζι του ηταν και η συζηγος του που βοηθουσε στο κουρειο. Θα αγορασω παπι για το μικρο της λεει, τι λες του λεει αυτη, να πεσει και να χτηπησει? τωρα της απανταει, ανεβαινει πισω σε αλλουνου μηχανακι, ειναι πιο εξυπνος ο αλλος? αν πεσει και χτυπησει θα ειναι απο δικο του λαθος, οχι καποιου αλλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Να γράψω και γώ την εμπειρία μου σαν παιδί και σαν γονιός.Σαν παιδί στα 16 πήγαινα ερχόμουν δουλεία με το ποδήλατο σε κανά εξάμηνο λέω τον πατέρα μου να πάρω μηχανάκι γιατί μου βγήκε η γλώσσα μέσα μου ήξερα οτι θα έλεγε όχι και μου έρχεται ξαφνικά η απάντηση βγάλε δίπλωμα και πάρε καλά μιλάμε έμεινα παγωτό.Βγάζω δίπλομα βρίσκω ένα town mate και μου λέει (ο πατέρας) σε είδα ή μου είπαν οτι σε είδαν χωρίς κράνος ή να κάνεις σούζες ,μ@λ@κίες στο δρόμο την ίδια στιγμή θα το πάρει ο παλιατζής κομματάκια.Όταν έφτασε ο καιρός και του είπα οτι θα πάρω μηχανή μου άρχισε οτι τι να την κάνω οτι με το παπάκι μια χαρά μετακινούμε κ.τ.λ. αλλά δε με εμπόδισε στο να το πάρω.Όταν έγινα πατέρας από την ώρα που άρχισαν τα παιδία να καταλαβαίνουν τους εξηγούσα οτι δεν ανεβαίνουμε στη μηχανή χωρίς να φοράμε κράνος (σε σημείο που για να τους ανεβάσω στη μηχάνη στατικά τους φόρεσα το κράνος) και οτι το αμάξι δεν ξεκινά αμα δεν φορούν όλοι ζώνη.Επειδή κάποια στιγμή θα ανέβουν στο μηχανάκι είτε κανενός φίλου είτε κανενος γκόμενου θεώρησα ότι πρέπει να τους δείξω τι σημαίνει οδήγηση μηχανής ωστε να είναι σε θέση να κρίνουν αν ο οδηγός οδηγάει ή παίζει ρώσικη ρουλέτα οπότε τα περί κράνους μπουφαν και τα σχετικά τους τα έλεγα από μωρά έπρεπε να τους μάθω τον δρόμο πήρα ποδήλατο και ξεκινήσαμε σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μόλις έμαθαν να αναγνωρίζουν τις ταμπέλες και να αντιδρούν ανάλογα τους έβγαλα στον δρόμο μπροστά αυτοί και πίσω εγώ ,το πως το άγχος του δρόμου με τα αυτοκίνητα δίπλα τους τους έκανε να ξεχάσουν αυτά που στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής τα τηρούσαν απλά δε περιγράφετε άλλο η ασφάλεια του πάρκου και άλλο η ζούγκλα του δρόμου.Τώρα ο μεγάλος κυκλοφορει με πατίνι φορά το κράνος και οδηγεί όσο γίνεται πιο άκρη του δρόμου ωστε να μην παρεμποδίζει την κυκλοφορία από τη περίοδο που πηγαίναμε με τα ποδήλατα κάτι του έμεινε ελπίζω τώρα που θα ξεκινήσει το δίπλομα να μπορέσει να τα εφαρμόσει και στο μηχανάκι.Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι η εφηβική παρόρμηση όσο και να τους εκπαιδεύσω δεν μπορώ να τους διδάξω το να μην παρασυρονται από τις στιγμές τις παρέες λάθοι όλοι κάναμε και κάνουμε.
    Υ.γ.Ο πατέρας μου ευτυχώς δεν με πίεσε στο αντίθετο από αυτό που ήθελα αυτά που θεωρούσε εφόδια μου τα έδωσε(δίπλομα,κράνος μακάρι να ήξερε και το μπουφάν και το παντελόνι και τα παπούτσια μηχανής να τα μάθαινα και γω μια ώρα αρχήτερα).
    Για τα παιδία αυτο μου έλεγε το κεφάλι μου αυτό έπραξα σωστο λάθος θα δείξει.
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Ο δικός μου πατέρας πάντως αν και χρόνια μηχανοβιος κανονικός από τις εποχές που ταξίδευαν κοπάδια με 50ρες "Τζιλιέρες" δεν ήθελε να ασχοληθώ.
    Μου είχε τάξει το χιλιάρι Καβασάκι μόλις γίνω 18 και βγάλω το δίπλωμα και τελικά όταν ήρθε ο καιρός το κλειδωσε και έθαψε που λέει ο λόγος τα κλειδιά.
    Τον μίσησα κυριολεκτικά αλλά αν κρίνω από τις μαλακίες που έκανα μερικά χρόνια μετά με δικές μου χιλιάρες είχε δίκιο.

Το πρόβλημα ήταν πως δεν είχε ο ίδιος μοτοσυκλετιστική παιδεία για να με διδάξει και γενικά άλλες εποχές.
    Μπράβο σε όλους σας τους γονείς που φτιάχνετε σωστούς μοτοσυκλετιστές ,αγόρια ή κορίτσια,οδηγούς ή και συνεπιβάτες .
    when life gets complicated... i ride.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αν το παιδί σας, ζητήσει απο μόνο του να μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το πάτε σε κάποιο σχετικό σχολείο.

Εδω ο δικός μου στα 4,5 (πριν περίπου 10 χρόνια):

Όνομα:	01.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	82,7 KB 
ID:	460421

Όνομα:	02.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	72,6 KB 
ID:	460422

Πλέον το θέμα μοτοσυκλέτα έχει απομυθοποιηθεί και δε δείχνει να τον ενδιαφέρει.
    Ξέρει πολύ καλά όμως ότι αν θελήσει να ασχοληθεί, θα είναι ξανά στον ίδιο χώρο και όταν είμαστε και οι δύο σίγουροι, θα βγει και έξω.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Αν το παιδί σας, ζητήσει απο μόνο του να μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το πάτε σε κάποιο σχετικό σχολείο.
    Πολύ σωστά.
    Η μικρή μόλις πήρε το δίπλωμα και χρειαζόταν real life εξάσκηση.Τι καλύτερο λοιπόν από ένα φορτηγάκι

Όνομα:	482255772_612924921543737_3927005051496949366_n.jpg 
Μέγεθος:	76,4 KB 
ID:	460423

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Πολύ σωστά.
    Η μικρή μόλις πήρε το δίπλωμα και χρειαζόταν real life εξάσκηση.Τι καλύτερο λοιπόν από ένα φορτηγάκι

Όνομα:	482255772_612924921543737_3927005051496949366_n.jpg 
Μέγεθος:	76,4 KB 
ID:	460423
    Αν το βανάκι δε κουβαλούσε κάτι σχετικό με το θέμα, στο έσβησα σε 5... 4... 3... 2...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Κουβαλούσε κουβαλούσε!

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ