Ωραίο είναι,εμένα μου φάνηκε βαρύ για χώμα!
Για πες,τεστ η αγορά,μην πεις οτι έδωσες το τενερε γι αυτό!
Τι παίχτηκε εδώ;
Ακόμη το ονειρεύομαι το άτιμο. Για δώσε εντυπώσεις.
Μαρεσει αισθητικά το μηχανάκι και γενικώς το σχεδιαστικό της RE, καθώς είναι ο κατασκευαστής που καταλαμβάνει το μερίδιο της ρετρό λουκ αισθητικής σε κάθε μοντέλο
Είναι σίγουρο πως το γουστάρουν και τα δάση αυτό το πράμα.![]()
καποιοι θα το πουν ρετρο, καποιοι κλασσικο και καποιοι απλα ομορφο. το σχεδιο του ειναι απο τα καλυτερα της δεκαετιας. ασχετα με το αν υπαρχουν και καποιοι που δεν τους αρεσει, παραμενει ενα κορυφαιο σχεδιο και μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις στρογγυλου φαναριου εδω και παρα πολλα χρονια.
απο τις καλύτερες υλοποιήσεις σε οθόνη τύπου ρετρό που έχω δει και γενικότερα προσεγμένο σχεδιαστικά
Εξαιρετικές πληροφορίες για ένα μηχανάκι που το βλέπω καθημερινά στη γειτονιά μου και με προβληματίζει πολύ αισθητικά η σιλουέτα του αλλά μάλλον είναι function over form για τους χωματερούς![]()
Ο μόνος λόγος που δεν το πήρα ήταν το λογισμικό της οθόνης. Μου κακοφάνηκε πρώτον που για κάποιες λειτουργίες θα πρέπει να έχω το κινητό μου συνδεδεμένο με την εφαρμογή και την οθόνη ανοιχτή και δεύτερον, οπότε θα ψόφαγε η μπαταρία.
Δεύτερον, σαν κατασκευή δεν μου γέμισε το μάτι όσον αφορά την μακροχρόνια αντοχή της στα διάφορα καιρικά φαινόμενα.
Αν βγει καλή σε βάθος χρόνου και αυξηθούν τα μεταχειρισμένα, ίσως να το ξανασκεφτώ.
Εγώ το είπα αισθητικά ότι είναι πολύ όμορφο, το τονίζω.
Απο κει και πέρα, ψάχνοντας λίγο αυτό που είπες, καταλαβαίνω οτι το τηλέφωνο κάνει casting/mirroring (μετάδοση/κατοπτρισμός ελληνιστί) κάποιων εφαρμογών στην 4" οθόνη του Enfield
γι'αυτό και σε εφαρμογές τύπου navigation χρειάζεται να είναι η οθόνη ανοιχτή.
Υποτίθεται οτι για το όλο σύστημα, σε θέματα UX/UI συνεργάστηκαν με την ίδια την Google.
Δεν το βρίσκω τόσο μεγάλο θέμα στο σενάριο της πολύωρης χρήσης GPS εφόσον έχει απ'ότι είδα type c φορτιση σε ειδική υποδοχή οπότε
η μπαταρία μου τελειώνει
type c έχω και δεν με ξενερώνει
Επίσης δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα περι αντοχής , αν και τέτοια θέματα το 2025 νομίζω οτι σπανίζουν.
Κάτι άλλο πρεπει να σε αποθάρρυνε εσένα και κατέληξες στο Suzuki, μίλα γρήγορα
ΥΓ
2 λινκ για το σύστημα του Royal Enfield η σκέτο Enfield στην Αγγλία
https://www.royalenfield.com/np/en/m.../tripper-dash/
Το tubeless που μου έδειξαν στην αντιπροσωπεία, χρώματος λευκού, δεν είχε ούτε καν απλή θύρα usb. Επειδή είχα δει όλα τα στοιχεία της μηχανής στο ίντερνετ, τα έψαξα ένα ενα και αυτό έλλειπε. Αν το είχε ίσως να το είχα σκεφτεί λίγο περισσότερο. Βέβαια εφόσον δεν μου το έδιναν για βόλτα ούτε καν στο πάρκινγκ τους, δεν το πήρα γιατί ήθελα να δω πως είναι το ζύγισμα εν κινήσει και όχι μόνο από το διπλό στάντ.
Επίσης, το κιτ χαμηλώματος μου είπαν ότι είναι έξτρα.
Στην Σουζούκα κατέληξα γιατί ως παρθένος με την πρώτη βόλτα έπαθα κοκομπλόκο, τσότσο, ντουβρουτζά. Πώς το λένε;
Πάντως η Himalayan και το crf είναι ακόμη στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Το δεύτερο το πήγα μερικές βόλτες εδώ στα ξένα, σε χώμα και βομβαρδισμένη άσφαλτο και ήταν καταπληκτικό.
Τον Ινδό τον ζήτησα για ενοικίαση στην Γεωργία τέλη Μαΐου και περιμένω έγκριση. Ελπίζω να μην μου αρέσει τόσο ώστε να μετανιώσω που πήρα τον Ιάπωνα![]()