σας παρακαλώ κύριε... αί συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει.
αναμένεται μέσα με τέλη Φλεβάρη. του είπα σφύρα μου κλέφτικα δις να δω κάτι που θέλω...όχι για μένα...για έναν... απ'το χωριό...δεν τον ξέρεις
σας παρακαλώ κύριε... αί συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει.
αναμένεται μέσα με τέλη Φλεβάρη. του είπα σφύρα μου κλέφτικα δις να δω κάτι που θέλω...όχι για μένα...για έναν... απ'το χωριό...δεν τον ξέρεις
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
το ντιμπέι θα είναι αν η προφορά θα ναι κοκνη ή σκαους![]()
επειδή θυμάμαι οτι οτι ειχαμε συζητήσει απο κοντά, το μοντέλο για τις προδιαγραφές μας είναι το Ténéré 700 Explore, είναι 20mm χαμηλότερο απο το απλό tenere που με την σειρά του είναι 20 χαμηλότερο απο raid που δοκίμασες.
On topic είναι ωραία τα kawasaki λίτρου και τα μοτερ τους ασπαστα
you rise you fall you're down then you rise again
ετσι μια εξέλιξη που υπενθυμίζει ότι το σανη γκρις δεν κάνει για πολλά πέραν του τουρισμού.
ντριν ντριν προχθες με καφασακι, ελα ρε μάγκες τι έγινε και ουτε φωνη ουτε ακρόαση;
δεν εοχυμε λεει εξελιξεις. για την ώρα ολες οι διορίες εχουν πάει κουβά.
2 μόλις Ζ900 εχουν έρθει μεχρι στιγμης και κολλάνε στο τελωνείο καθως ΔΕΝ μπορούν να πάρουν εγκριση τυπου!!!
ναι καλα ακουσατε, ενας βιομηχανικός κολοσσός, που δεκαετίες τώρα πουλάει οχηματα σε καθε γωνια του πλανήτη, εδώ στην Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει (ακόμα τουλαχιστον) εγκριση τύπου για ένα μηχανάκι που κυκλοφορεί απο το 2003!!!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
γουι αρ νοτ.
ντατσουν,αντιντας και χάνι της Γραβιάς, μόνο!
τα καβασακι είναι για αρχοντους, όχι για λινατσες
Γιάννη έχεις αποφασίσει για το 900? Θα αποστρατευσεις το 750?
ναι το 900SE γαργαλησε κάποια ευαιστητη ορδή () στη γκλάβα μου και δείχνει πως θα γίνει το επόμενο.
όλα αυτά φυσικά αν και όταν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες της ελληνικής πραγματικότητας γιατί δε μπα να θέλω εγώ και να σκουζω; αν δεν το φέρουν να το δούμε, ένα ριπαπα θα τσιμπήσω.
Η μοίρα του 750 είναι ακόμα στον αέρα. θα εξαρτηθεί από το αν και τι, θα έρθει.
Το Performance ετσι...?![]()
Ride(s) the wind of change...