Όσο οι κινητήρες ήταν σε κοινή θέα (μέχρι δηλ το 87/88)ήταν όμορφοι.
Μετά που καλύφθηκαν από τα Φέρινγκ,δεν ήταν ανάγκη να τους φτιάξουν και όμορφους στο μάτι,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ τους έβλεπε το μάτι.
Όσο οι κινητήρες ήταν σε κοινή θέα (μέχρι δηλ το 87/88)ήταν όμορφοι.
Μετά που καλύφθηκαν από τα Φέρινγκ,δεν ήταν ανάγκη να τους φτιάξουν και όμορφους στο μάτι,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ τους έβλεπε το μάτι.
Μέχρι τότε όντως ήταν όμορφο γιατί φορούσε το πολυφορεμένο μοτέρ cbr1000rr ‘06 που μπήκε σε ένα σωρό μοντέλα.
Το υπάρχον cb1000f φοράει νέα πλατφόρμα cbr1000rr που όντως τα κάτω καρτερ φαίνονται σα πτερύγιο ιστιοπλοικού
Όπως και να έχει άλλο street fighter άλλο sport naked retro look
Στο καινούργιο το οποίο μου αρέσει πολύ με ξενίζει λίγο το πλαίσιο που φαίνεται κάτω από το ρεζερβουάρ ενώ στα παλαιότερα 750 δεν φαινόταν.
Το θετικό στο καινούργιο είναι ότι φαίνεται αρκετά ψηλό αφού το πλαίσιο βασίζεται σε street fighter μοντέλο οπότε θα έχει άνετες γωνίες στα πόδια.
Το μόνο αρνητικό θέμα που βρίσκω είναι πως δεν έχουμε λεφτά να το πάρουμε.
Συμφωνώ ότι το μοτέρ του τελευταίου CB1000F δεν είναι όμορφο όπως το Bol'dor το παλιό το ορθόδοξο.
Η διαφωνία μου είναι ότι τα όμορφα μοτέρ σταμάτησαν 30-40χρόνια πίσω. Υπάρχουν ακόμα γυμνά με όμορφα μοτέρ, απλά τυχαίνει το τελευταίο μοτέρ 1000 της Honda να μην είναι ένα από αυτά.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
τα παλια ειναι ομορφοτερα γιατι ξεχωριζουν τα μερη
βλεπεις ξεκαθαρα καρτερ κυλινδρο κεφαλη ψευτοκαπακο καρμπυρατερ
το καινουριο ειναι ενα μαυρο κουτι με τα μισα κρυμενα
βρε παιδιά.....
ο άνθρωπος είπε πως θα μπορούσαν να του βάλουν ως αισθητική παρέμβαση ψύκτρες, γιατί? γιατί άλλοι το έκαναν, αν είναι αποτελεσματικό να το συζητήσουμε, όμως σίγουρα είναι πιο ταιριαστό σε μια τέτοια έκδοση
το παράδειγμα: kawa z900 μοιράζονται το ίδιο μοτερ με z900rs ίδιες γενικές προδιαγραφές διαφορετική ρύθμιση και απόδοση
![]()
you rise you fall you're down then you rise again
Ρε συ Χρήστο, ναι, δεν αντιλέγουμε ότι είναι απείρως πιο όμορφο με τις ψύκτρες, αυτό που είπα εγώ και το δείχνει και το παράδειγμά σου, είναι ότι τα εργοστάσια μια αλλεργία σε οτιδήποτε ανεβάζει το κόστος παραγωγής έστω και ένα ευρώ, την έχουν.
Την ομορφιά αυτή, καλείται να την πλΕρώσει ο καταναλωτής και καθόλου φτηνά κιόλας.
Η γενική τάση της αγοράς, καλώς η κακώς είναι αυτή, ο κόσμος ΔΕΝ θέλει να πλΕρώνει πλουμιστά κι έτσι.
Και τα εργοστάσια το ξέρουν.
Κάποιοι βγάζουν σπέσιαλ εκδόσεις σαν αυτήν που έβαλες, πόσοι είναι διατεθειμένοι να την πληρώσουν;
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 25/03/2025 στις 10:22.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Οι ψύκτρες ανεβάζουν και τις διαστάσεις του κινητήρα περιμετρικά και ως γνωστόν οι εταιρίες πλέον προσπαθούν όλο και περισσότερο να μειώσουν και διαστάσεις και βάρος
Πάντως όλα τα CB400SF CB1000SF και CB1300 η πρώτη γενιά είχαν ψυκτρες όπως και ducati st2 καί st4 έχουν επίσης ψυκτρες υδροψυξη και το st4 και ψυγείο λαδιού
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές