Ωραία ήταν, σε γενικές γραμμές, αν και υπήρχαν βαριές απουσίες .
Πιο καλοστημένο περίπτερο αυτό της Yamaha. Το νέο Tracer είναι το ίδιο άσχημο κι από κοντά, ειναι όμως ένας συμβιβασμός που θα εκανα για τοσο αποδοτικά φώτα.
Οι Ducati πανέμορφες , φωτιά στα κόκκινα αλλα και στις τσέπες (δεν ηξερα ότι υπηρχε καν το δίλημμα Ducati ή γκαρσονιέρα , ακου 45.000€ για multistrada

)
Το soft spot μου για το 765 μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, πόσο κουκλί σε όλα του!
Επίσης κούκλα η CBR1000 αλλα και η 20ετους + σχεδίασης 600RR.
Μου έκανε εντύπωση το ποσό μαούνα είναι το S1000XR! Γιατί τόσος ογκος βρε παιδιά... Τα R & RR κούκλες αλλα πολλά αβαφα φτηνιάρικα πλαστικά για τα λεφτά που ζητάνε, νομίζω. Επιπόλαια παρατήρηση αλλα μένει το μάτι.
Η Σουζουκαρα ειχε πλήρη παρουσια με πολλά νεα/παλιά μοντέλα.GSXS/GT/GX κτλ με Κ5 καρδιά και Κ9 ψαλίδι, Hayabusa δομικα ιδιο απο το 99, φρεσκο DR με βαση τα '90's επισης . Τα μόνα εντελώς καινούρια με σχεδίαση από το 0 ηταν τα GSX8 R/S και το αντίστοιχο V STROM που κι αυτα μετράνε κάποια χρονια στην αγορά. Μηπως το έκλεισαν το τμήμα σχεδιασμού?
Στο τέλος της έκθεσης με έπιασε σφίξιμο όταν άκουγα τους κόφτες στα κρύα εκθεσιακά "μηχανάκια " .
Εντύπωση μου προκάλεσε το ποσό αθόρυβο ηταν το 400αρι DR4 . Ούτε παπί δεν δουλεύει τοσο ήσυχα.
Και του χρόνου?