Χθές Σάββατο επισκέυτηκα για δέυτερη φορά την έκθεση μοτοσυκλέτας και είχα την ευκαιρί αν αοδηγήσω 3 νέα μοντέλα. Τα Kawasaki ER-6n, Honda CBR 1000 Fireblade και Yamaha R1.
Το Kawasaki μου φάνηκε πολύ μέτριο και αδιάφορο. Δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση. Μου πέφτει πολύ λίγο. άλλωστε την ίδια αίσθηση μου δημιουργεί πλέον το Fazer, Μόνο που το ER-6n, δεν μπορεί σε καμί απερίπτωση να συγκριθεί με το σαφώς ανώτερο μοντέλο της Yamaha (ή οποιοδήποτε street 600άρι της κατηγορίας αυτής).
Πρώτα απ'όλα η απόκριση δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα ψεκασμού ή το οτι οι διάφοροι testers την έχουν λιώσει/καταστρέψει. Η θέση οδήγησης είναι εντελώς όρθια και φαίνεταιαπο την πρώτη στιγμή πως η συγκεκριμένη μηχανή δεν θα αντιμετοπίσει κανένα πρόβληαμ με τις μετακινήσεις εντός πόλης.
Το Blade είναι μουν@ρα εμφανισιακά αλλά η θέση οδήγησης είναι υπερβολικά σκυφτή με αποτέλεσμα να κουράζει πολύ γρήγορα. Αρκετά βαρύ θα έλεγα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα νέα superbikes που καβάλησα (συμπεριλαμβανομένου και του εκπληκτικού RSV), μου φαίνεται με διαφορά το πιο βαρύ. Το τιμόνι κόβει πολύ λίγο, κάτι που θα δυσκολέψει (σε συνδιασμό με την θέση οδήγησης) την οδήγηση μέσα στην πόλη. Μόλις τελείωσε το session, με πονούσαν τα χέρια μου.
Το R1 ήταν όλα τα λεφτά. Όνειρο. Απίστευτο. Νόμιζα οτι οδηγούσα 250άρι. Τόσο ελαφρύ και εύκολο στην οδήγηση είναι. αυτά βέβαια μεχρί οι στροφές να φτάσουν τις 6.000. Απο κει και πέρα μεταμορφώνεται σε πύραυλο. Αλλά δεν σε τρομάζει. Και όσον αφορά τις στροφές, ήταν σα να έμπαινε και να πλάγιαζε μόνο του. Με ελάχιστη προσπάθεια απο μένα. Ήταν το μόνο το οποίο μου έμπναιε σιγουριά ωθώντας με να το πλαγιάσω ακόμα περισσότερο. Η τεράστια διαφορά με το Blade είναι η θέση οδήγησης η οποία στο R1 παρόλο που είναι κλασική supersport, είναι απρόσμενα ξεκούραστη, ενώ και το τιμόνι κόβει περισσότερο.
Ο χώρος test ride στην έκθεση σου δίνει την δυνατότητα να οδηγήσεις μοντέλα το ένα μετά το άλλο, σε ακριβώς ίδιες συνθήκες και να κάνεις άμεσες συγκρίσεις. Βέβαια η εικόνα που παίρνεις απο κάθε μηχανή κάθε άλλο παρά ολοκληρωμένη είναι.