Τις δικές σου τις περίεργες γιατί δεν τις έβαλες??Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom![]()
Ναι καλά κατάλαβες αυτές που έκανες κάτι σχέδια στη γωνία λέω...
![]()
![]()
![]()
![]()
:a17:
Τις δικές σου τις περίεργες γιατί δεν τις έβαλες??Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom![]()
Ναι καλά κατάλαβες αυτές που έκανες κάτι σχέδια στη γωνία λέω...
![]()
![]()
![]()
![]()
:a17:
Εγώ τις έχω εγώ αποφασίζω τι θα βάλω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Ποιον νομίζετε ότι είδαμε στο διπλανό τραπέζι??????
Τον απίθανο Θανάση
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ρε ... γιατι εκοψες τη φωτογραφια
![]()
και αφησες το χερι;;;:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αυτά τα λίγα από εμένα, καλά περνάμε και η παρέα έχει αρχίσει και δένει και τώρα που ανοίγει ο καιρός θα περνάμε ακόμα καλύτερα![]()
![]()
Κουράγιο και καλή ξεκούραση στον sotpag που είχε να κάνει μια μετακόμιση σήμερα και από χτες από ότι έμαθα έψαχνε υποψήφια θύματα![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
![]()
Αυτολογοκρίθηκα, αλλά μάλλον μισές δουλειές έκανα :rotflmao: :rotflmao:
Ήσυχο το λες που μας έφαγες (πάλι) με τη μουρμούρα σου...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
...για να πιούμε ένα ήσυχο καφεδάκι στο Γαλαξίδι...![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Την έκοψε γιατί....το χέρι που κρατάει ο Θανάσης είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
![]()
του Βασίλη!!
![]()
Το χέρι του ξέφυγε..!
Και σου είπα ρε Βασίλη εμείς δεν θα το πούμε πουθενά αλλά μην καφώνεσασι και μόνος σου!![]()
![]()
:a5:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Την έκοψε γιατί....το χέρι που κρατάει ο Θανάσης είναι...
του Βασίλη!!
![]()
Το χέρι του ξέφυγε..!
Και σου είπα ρε Βασίλη εμείς δεν θα το πούμε πουθενά αλλά μην καφώνεσασι και μόνος σου!![]()
![]()
:a5:
ΑΑΑΑ ετσι πεσ' μου και εγω νομιζα πως ηταν ....
του αφεντικου του....:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
του αφεντικου του....:rotflmao: :rotflmao:![]()
Ποιό από τα 2 αφεντικά εννοείς..?![]()
![]()
Μα βρήκα το άλλο μου μισό. Το μέρος του εαυτού μου που τόσα χρόνια καταπίεζα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Ο Ευθυμης ακολούθησε και σήμερα και μάλλον άρχισε να μας γουστάρει επικίνδυνα![]()
![]()
lampro_fazer, όταν ο δρόμος έχει διπλή γραμμή, αυτό σημαίνει πως εχει ΔΥΟ (2) λωρίδες κυκλοφορίας! Δεν είναι μονόδρομος και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται έτσι, ειδικά σε κλειστές στροφες με 130 χλμ και 0 ορατότητα!!
![]()
![]()
Βέβαια, υπάρχουν και οι άλλοι, οι ώριμοι, οι συνετοί, οι μετρημένοι, που έχουν συνεπιβάτισσα αλλά παρόλα αυτά, έγερναν τα vstrom 89 μοίρες!
Περιμένω την επόμενη εξόρμηση!
![]()
![]()