....ααα πειρα την απαντηση μου....
motoyulis μη μασας αστους να λενε... εμεις την επανασταση μας...
....ααα πειρα την απαντηση μου....
motoyulis μη μασας αστους να λενε... εμεις την επανασταση μας...
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Θειο πιασε 2 ΧL και για μενα με nick και λοιπα μπινελικια.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ερωτηση:
εγω που θελω συγκεκριμενο χρωμα μπλουζας και γραμματων + φωτο?
πως θα γινει γι αυτο η συννενοηση?
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Συντομα (μπορει και αυριο) θα ξερουμε ακριβως τιμη, παντος στα 85 μπλουζακια που ειμαστε τωρα σιγουρα θα πεσει πολυ κατω. Και επισης θα ξερουμε και διαδικασια πληρωμης.
@Motoulis, ενα κοκκινο μαρκαδορο σου κανει?![]()
και εγω θελω + (αυτοκολητα,καλα ασχετο αυτο)
αλλα να ρωτησω κατι προφανως θα ειναι 100π.χ.σε συγκεκριμενο
χρωμα? η 10κοκ,30πρασινα 40μαυρα κ.ο.κ?
ε? για την εκπτωση ρωταω
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ερωτηση:
+1
OXI TO ΘΕΛΩ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΤΥΠΩΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ BLACK LIST ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ RtCT ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Συντομα (μπορει και αυριο) θα ξερουμε ακριβως τιμη, παντος στα 85 μπλουζακια που ειμαστε τωρα σιγουρα θα πεσει πολυ κατω. Και επισης θα ξερουμε και διαδικασια πληρωμης.
@Motoulis, ενα κοκκινο μαρκαδορο σου κανει?![]()
:rotflmao:
![]()
@sotpag δεσμεύομαι συντροφε να σου τα στείλω φέρω ή ότι άλλο χρειαστεί εγω γιατί κάτι μου λέει οτι θα πέσει δάκτυλος RtCT![]()
...και περιμενεις μετα απο αυτα τα "γλυκα" λογακια σου, να παραγγειλει και για εσενα???Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
OXI TO ΘΕΛΩ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΤΥΠΩΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ BLACK LIST ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ![]()
![]()
Θα μου παραγγείλει αλλιώς σύσωμη η 13Φ θα επιτεθεί στον κούριερ που θα σας τα φέρνει και το δικό σου μάντεψε τι θα γίνει.......Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...και περιμενεις μετα απο αυτα τα "γλυκα" λογακια σου, να παραγγειλει και για εσενα???![]()
![]()
...θα γινει στουπι για λομοτωφ στο 3μπ@#ελο πραπρα σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Θα μου παραγγείλει αλλιώς σύσωμη η 13Φ θα επιτεθεί στον κούριερ που θα σας τα φέρνει και το δικό σου μάντεψε τι θα γίνει.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτον σωστά μάντεψες θα γίνουν στουπί
Δεύτερον λάθος για μολτόφια υπάρχουν καλύτερα υλικά
Τρίτον 3μπούρδελα λέγαμε κάτι γιαπωνεζούρες που όπως πάντα προσπαθούσαν να αντιγράψουν τα ευρωπαικά αλλα στα σεμινάρια για το πώς δουλεύουν τα τρικύλινδρα είχαν πυρετό και λείπανε απο το μάθημα με αποτέλεσμα να το γυρίσουν στις ραπτομηχανές (αλλά και εκεί καλύτερες είναι ευρωπαϊκές Σίνγκερ, Καϊζερ κλπ.)
Τέταρτον πραπρα κάνουν κάτι μηχανακια πεφτω πεφτω πεεεεφτωωωωωω που 20 χρόνια δεν μπόρεσαν να τους βρούν ένα αξιοπρεπές κέντρο βάρους και η δικαιολογία ήταν ψηλό είναι τι ψάχνεις? πεφτει......
και για να τελειώνουμε και να σου φύγει η απορία το μπλουζάκι σου θα καταλήξει να γυαλίζει τα γρανάζια μου![]()
Μια χαρά το βρίσκω![]()
O Mr Copy μέχρι αύριο θα μου δώσει προσφορά για 50-70 μπλουζάκια...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
αναμενουμε για προσφορα....
και μετα να ρωτησουμε για δυνατοτητα χρωματων μπλουζας, γραμματων + προσθηκης φωτο για οσους επιθυμουν
τα οποια θα επιβαρυνουν αυτους που θα διαφοροποιησουν τη μπλουζα τους..
παιζει κατι τετοιο Κωστα?
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Κάποιος στην υπογραφή του γράφει:
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!
![]()
---
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ερωτηση:
Βασικά για να ισχύει η τιμή της μαζικής παραγγελίας, πρέπει να είναι ίδιο χρώμα η στάμπα, π.χ. ασημί. Οπότε μετά τα χρωματα στα μπλουζακια μπορουν να ειναι κατ'επιλογή, αλλα να ταιριάζουν με το χρωμα της σταμπας...
---