Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
οχι ρε γαμωτο....γιατι ρε παιδια να εχουμε τετοια αυχηματα.....
μακαρι να ειναι καλα το παληκαρι και να ειναι τελικα μονο υλικες ζημιες....
εμεις να ειμαστε καλα και τα σιδερα ειναι παντα σιδερα ....
![]()
![]()
![]()
zaharakis dimitris
ολοι μας αγαπαμε αυτο που κανουμε....
ας κοιταμε να το κανουμε με ασφαλεια..
παντα καποιος μας περιμενει να γυρισουμε πισω ακεραιοι...οχι αλλες απωλειες....
http://www.youtube.com/user/zaharakis?feature=mhum
Είναι δυνατόν μετά από τέτοια στούκα να είναι κανείς "καλά" ????
Εύχομαι το καλύτερο για το παιδί βέβαια, αλλά...
Κρίμα , κρίμα...![]()
Μακάρι να μη χτύπησε σοβαρά...
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
...ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
Αυτό εξαρτάται από τα μυαλά που κουβαλάει ο καθένας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
:a19:
![]()
![]()
zaharakis dimitris
ολοι μας αγαπαμε αυτο που κανουμε....
ας κοιταμε να το κανουμε με ασφαλεια..
παντα καποιος μας περιμενει να γυρισουμε πισω ακεραιοι...οχι αλλες απωλειες....
http://www.youtube.com/user/zaharakis?feature=mhum
το αυτοκινητο απο την στιγμη που ειχε τρακαρει και ηταν σταματημενο γιατι δεν εβαλαν ενα σημαδι,κωνο, κατι ρε παιδι μου για τους διερχομενους οδηγους;
το τρακαρισμα ηταν πολυ δυνατο για τον μοτοσυκλετιστη.
ο θεος μαζι του.
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Μιας και έχει παραγίνει τελευταία:
Και αυτή είναι η 7η φορά μες το 2006, και επειδή πιστεύω ότι έχουμε "λόγο" να ψάχνουμε τους λόγους... και να τους κάνουμε βίωμα και καθημερινή σκέψη, και αν για αυτούς τους λόγους μπορεί να φταίει κάποιος (εμείς , άλλοι) χωρίς πολλές φορές να το ξέρουμε, πρέπει να είμαστε και να αισθανόμαστε σαν να ζήσαμε αυτή την στιγμή , και να δούμε πως θα την αποτρέψουμε για εμας και τους άλλους στα ανθρώπινα δυνατά μέτρα...
6η, 5η, 4η, 3η, 2η, 1η, , φορά το 2006.
Αναρωτηθείτε γιατί, και τι κάνετε-κάνουμε για αυτό εμείς σε προσωπικό επίπεδο, καθημερινά με την δική μας αντιμετώπιση...
πως οδηγάμε, πως προφυλασσόμαστε, πως αγαπάμε, πως παθιαζόμαστε, πως θυμόμαστε, πως βελτιωνόμαστε...
![]()
Τώρα το είδα... ΣΟΚ!!!
Κρίμα και πάλι κρίμα...
Αυτό που έχω να πω είναι ότι εκτός από την απαραίτητη προσοχή και ηρεμία είναι καιρός να μάθουμε όλοι μας να σεβόμαστε αυτό που οδηγούμε καθώς και ότι οδηγούμε στην Ελλάδα. Στην ελληνική πραγματικότητα.
Μακάρι το παιδί να τη γλιτώσει φτηνά και να μην ξανατύχει τίποτα σε κανέναν αλλά δυστυχώς...
τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Όπως και η έλλειψη σεβασμού.
Όσο για το άλλο...
" Δυστυχώς σήμερα "έφυγε" ακαριαία, μαζί με τη κοπέλα του, ένας 17χρονος που έμενε στη γειτονιά μου, με ένα DT... "
δεν ξέρω φίλε αν μένεις κάπου προς το Μενίδι, Λιόσια κ.λπ., γιατί σήμερα επίσης σκοτώθηκαν δύο παιδιά με μηχανή. Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι πάντως γι' αυτούς που λέω διαμαρτυρήθηκαν και οι Τσιγγάνοι...
προσοχή και σεβασμός στους δρόμους παιδιά!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αναρωτηθείτε γιατί, και τι κάνετε-κάνουμε για αυτό εμείς σε προσωπικό επίπεδο, καθημερινά με την δική μας αντιμετώπιση...
πως οδηγάμε, πως προφυλασσόμαστε, πως αγαπάμε, πως παθιαζόμαστε, πως θυμόμαστε, πως βελτιωνόμαστε...
![]()
+1000!!! file tropea... +1000!!!
Prin 10 meres exasa ki egw enan diko mou... AS EINAI KALA EYXOMAI TO PAIDI!!!
KAI KAPOIOS NA SKISEI TO MALAKA POY EGRAPSE OLOYS STA "TETOIA TOY" KAI AFHSE TO AMAKSI MES TH MESH!!!!!!!!
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
παιδια μην προτρεχουμε και βγαζουμε συμπερασματα.μποει και να μη φταιει το κουτι,δεν ειμαστε παντα εμεις οι σωστοι και δε φταινε παντα οι αλλοι.παντως ηταν πολυ δυνατη η συγκρουση.![]()
![]()
Ακριβώς Νίκο, για αυτό λέω τα παρακάτωΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
+1000
παιδια μην προτρεχουμε και βγαζουμε συμπερασματα.μποει και να μη φταιει το κουτι,δεν ειμαστε παντα εμεις οι σωστοι και δε φταινε παντα οι αλλοι.παντως ηταν πολυ δυνατη η συγκρουση.![]()
![]()
και το πιο πιθανό αν ήταν σταματημένο, λόγω ταχύτητας και ελιγμού, να έφταιγε ο μοτοσυκλετιστής , αλλά δεν το ξέρουμε και δεν πρέπει να κρινουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
... και επειδή πιστεύω ότι έχουμε "λόγο" να ψάχνουμε τους λόγους... και να τους κάνουμε βίωμα και καθημερινή σκέψη, και αν για αυτούς τους λόγους μπορεί να φταίει κάποιος (εμείς , άλλοι) χωρίς πολλές φορές να το ξέρουμε, πρέπει να είμαστε και να αισθανόμαστε σαν να ζήσαμε αυτή την στιγμή , και να δούμε πως θα την αποτρέψουμε για εμας και τους άλλους στα ανθρώπινα δυνατά μέτρα...