Επίσης καλές προσφορές βγαζει ο Τζορτζοπουλος να κοιτάξεις
Επίσης καλές προσφορές βγαζει ο Τζορτζοπουλος να κοιτάξεις
Δεν έχεις λόγο για τέτοιες υπερβολές. Δε θα τρέξεις στο Dakar. Μια καλή τουριστική θα πάρεις με στανταρ προστασίας CE.
Καλησπέρα.
κάθε περίπτωση διαφέρει και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες αλλά παρακάτω μια φωτογραφία από την δικιά μου μπότα μετά από ατύχημα .
Μοντέλο τουριστικό και μάλιστα σχετικά φτηνό ,του ορίου κάτω από 150ε.
'Επεσα με 100-110 περίπου χλμ και σύρθηκα γύρω στα 10-15 μέτρα ,το γόνατο μου πχ έπαθε σοβαρή ζημιά .
Μπορείς να διακρίνεις τα σημεία επαφής ,κρούσης και τριβής με το οδόστρωμα ,παρόλα αυτά στο πέλμα δεν έπαθα κάτι.
Από εκεί και πέρα όσο περισσότερο προστασία έχει τόσο καλύτερα από την στιγμή που θα τις φοράς καθαρά σε βόλτες/ταξίδια.
Επίσης σε 2 σχετικά σοβαρές σαβούρντες που είχα στην ζωή μου και στις 2 χτύπησα περισσότερο σε γόνατο-γοφό-πέλμα γιατί αυτά ακούμπησαν κάτω πρώτα και πολύ λιγότερο
σε χέρια-σώμα οπότε τα θεωρώ πολύ τρωτά στην περίπτωση ατυχίας.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από katsar; 16/04/2025 στις 21:12.
when life gets complicated... i ride.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Καλύπτουν μέχρι εκεί, αλλά τις είχα βγάλει από την λίστα μου, γιατί σκεφτόμουν πως σε μια πτώση η σκληρή, τύπου enduro προστασία, θα φάει όλο το ξύλο και το πόδι μέσα το πολύ πολύ να στραμπουληχθεί/γυρισει, ενώ η πιο μαλακια τουριστική θα είναι απλά ένα ακόμη layer.
Ουσιαστικά το σκεφτόμουν ακριβώς σαν τις μπότες ασφαλείας. Αν έχεις σίδερο/κεβλαρ στα δάχτυλα, ότι και να πέσει πάνω σου θα μείνει εκεί.
Είχα διαβάσει και την κριτική αυτού εδώ για της gaerne που τον πλάκωσε η μηχανή και με έβαλε σε σκέψεις.
Διόρθωση, κοίταζα μπότες τύπου MX κι όχι εντουρισιες. Εκτός του βάρους, οι πρώτες έχουν καλύτερο πάτο. Για το περπάτημα μετά την βόλτα υπάρχουν και τα ελαφριά trail αθλητικά, που δεν πιάνουν καθόλου χώρο που μπαίνουν ακόμη και στην μπαγκαζιέρα.
Τελευταία τροποποίηση από Peterjackson; 17/04/2025 στις 08:11.
Τις μπότες που θα βάλεις μετά είναι το θέμα.![]()
Ride(s) the wind of change...
Οι adv boots από ότι βλέπω ανεβαίνουν σε τεχνολογία και πρακτικότητα σε σχέση μέχρι πριν λίγα χρόνια.
Προσωπικά μεταξύ εταιρειών την Gaerne θα την έβαζα πιο πάνω σε προτίμηση. Πιο πολλά χρόνια παραγωγής και εξέλιξης
Στην πλαϊνή βαλίτσα που θα πάρω του χρόνου
Δευτερεύον αυτό. Πρώτα η ασφάλεια και μετά η άνεση.
Παλιότερα θυμάμαι ότι οι Γερμανοί που έσκαγαν με τα GS για καφέ στον πατέρα μου, άφηναν τις μπότες στην είσοδο του καφενείου, σαν τις ομπρέλες και κυκλοφορούσαν με τα σανδάλια. Μικρός εγώ τότε, εντυπωσιαζόμουν με την αμφίεση των τύπων αυτών που έμοιαζαν με ρομποκοπ. Ισως γι αυτό να μου έμεινε κάποιο παιδικό τραύμα και θέλω να γίνω ίδιος![]()
Καλη η ασφαλεια αν σου βγαζει την ψυχη και σε κουραζει καταληγεις να μην τα φορας, "γιατι να εδω διπλα στην Κορινθο θα παω", κλπ και τελικα μενουν σπιτι
Για εμενα οι κατηγοριες ειναι ξεκαθαρες. Αν θες ΜΧ μποτα την θες για κανεις ΜΧ, το ιδιο και οι enduro.
Για τουρισμα υπαρχουν οι αντιστοιχες με προστασιες.
Ε όχι και δίπλα η ΚόρινθοςΆσε που εκτός του ότι τις θέλω και για κάθε μέρα, οι αποστάσεις στην επαρχία είναι όντως μεγαλύτερες, αφού είναι πολύ πιθανό να πεις ότι πάμε στο διπλανό χωριό σήμερα για καφέ.
Πάντως λόγω νοοτροπίας και λόγω δουλειάς, είμαι συνηθισμένος να φοράω εξοπλισμό προστασίας ακόμη και για πέντε λεπτά. Όχι δεν έχω καβαλήσει ποτέ την μηχανή, ακόμη και για καφέ, χωρίς ωτοασπίδες.
Μιας που το έφερε η κουβέντα, το μάθημά μου το πήρα πριν κάποια χρόνια που έβγαλα το κράνος σε κλειστό χώρο γιατί έλα μωρέ, ένα κομπρεσέρ φτιάχνω και στο αμέσως επόμενο λεπτό χτύπησα το κεφάλι μου σε μια σωλήνα από πάνω μου.
Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με την προστασία στις touring γιατί τα λίγα ζευγάρια που είδα από κοντά «διπλώνουν» αν τα σφίξεις με το χέρι το οποίο κάποια σάιτ το θεωρούν αρνητικό όσον αφορά την ασφάλεια. Δεν έχω βρει και μέχρι τώρα κάποιο συγκριτικό που να λέει δοκιμασαμε αυτό κι αυτό σε αυτές τις κατηγορίες, όπως με τα κράνη. Από την ολονύχτια μελέτη χθες βράδυ έμαθα ότι οι δερμάτινες ελαφριές είναι καλύτερες για σύρσιμο και ατύχημα σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ οι γκουμουτσες MX για κρούση και μικρότερες ταχύτητες λόγω αυξημένης αδράνειας.
Από την άλλη διαβάζω και οτι όσους τους πλάκωσαν το πόδι άλλοι το έσωσαν. Το ατύχημα δεν το παραγγέλνεις, οπότε δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Γι αυτό εξοπλίζεσαι όσο καλύτερα μπορείς για να μειώσεις τον δυνητικό τραυματισμό. Στον δρόμο αυτό είναι πολυπαραγοντικό. Αλλιώς θα χτυπήσεις αν σε χτυπήσει αυτοκίνητο στο φανάρι, αλλιώς αν πέσεις στην στροφή, αλλιώς αν πέσεις με μικρή ταχύτητα στο χώμα, αλλιώς στην εθνική.
Ε κι επειδή δεν είμαστε για δύο ζευγάρια και πειράματα και επειδή η παραγγελία θα γίνει ιντερνετικά/τηλεφωνικά, ψάχνω την χρυσή τομή και ψειρίζω την μαϊμού παίζοντας τον ρόλο του αντιλόγου και ρωτώντας αν κάνει αυτό κι αν κάνει το άλλο.
Εγώ φοράω αυτές, έχουν προστασία στον αστράγαλο και στην κνημη επίσης μπροστά μου με αντίστοιχες μπότες έχει σπάσει αλυσίδα και τα κομμάτια της έχουν καρφωθεί πάνω τους στο σημειο του αστραγάλου χωρίς να διαπερασουν το υλικό της μπότας φαντάζομαι σε πτώση μακριά από εμάς πιστευω ότι έχουν μεγάλη αντοχή,
Έχουν όλες μπότες μηχανής πιστοποίηση δες εδώ https://motoheaven.com.au/blogs/arti...wear-explained.
Επίσης το να είναι κάτι σκληρό γενικά και αόριστα για να είναι ασφαλές δεν ισχύει. Όπως είπαν οι παραπάνω σύντροχοι κάθε μπότα έχει κάθε χρήση. Επίσης στην εξίσωση της ασφάλειας πάντα βάζω και την άνεση.