Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Μπουλονοκλειδο Αερος ή Μπαταριας

Μέλος Το avatar του/της silkman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dkmusic Προβολή μηνύματος
    Πχ μόνο για παπί παίζουν διάφορα πρότζεκτακια μικρά βέβαια ..άνοιξα δύο μοτέρ και με τυρανισσαν μπουλόνια όπως της καμπάνας
    Και άσχετα βιδωματα σε πχ μοτέρ χλοοκοπτικου που δεν μπορούσες να το μαγκωσεις με τίποτα .. κάνα δυο φορές το χρόνο που χρειάζεται όχι τίποτα τρελό ..από ότι κατάλαβα πάω στο μικρό
    Τα περισσότερα απο αυτα τα έχω συναντήσει κι εγω, μαχαιρι μηχανης γκαζον, δισκος σε δισκοπρίονο χωρίς κλείδωμα, καμπάνα σε αλυσοπρίονο κλπ.

Ολα τα λυνει ανετα το βιδωτηρι 1/4 Dewalt που έχω (80κατι ευρω χωρίς μπαταρια το δινουν, μοντελο 887). Οριακα και με κόπο λύνει μπουλόνι του σμαρτ (σφιγμένο με δυναμόκλειδο στα 110Νμ).

Για την καμπανα στο παπι δεν ξέρω αλλά μήπως χρειαζεσαι κατι πιο μικρό που να κάνει και για άλλες δουλειες; Γιατί το μπουλονοκλειδο δε θα το χρησιμοποιεις και πολύ, θα μαζευει σκόνη σε ενα ραφι...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    Τα περισσότερα απο αυτα τα έχω συναντήσει κι εγω, μαχαιρι μηχανης γκαζον, δισκος σε δισκοπρίονο χωρίς κλείδωμα, καμπάνα σε αλυσοπρίονο κλπ.

Ολα τα λυνει ανετα το βιδωτηρι 1/4 Dewalt που έχω (80κατι ευρω χωρίς μπαταρια το δινουν, μοντελο 887). Οριακα και με κόπο λύνει μπουλόνι του σμαρτ (σφιγμένο με δυναμόκλειδο στα 110Νμ).

Για την καμπανα στο παπι δεν ξέρω αλλά μήπως χρειαζεσαι κατι πιο μικρό που να κάνει και για άλλες δουλειες; Γιατί το μπουλονοκλειδο δε θα το χρησιμοποιεις και πολύ, θα μαζευει σκόνη σε ενα ραφι...

Α, γειά σου!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Ουσιαστικα είναι ίδιο πραμμα ...ο ανταπτορας μπροστά αλλάζει ...

Μέλος Το avatar του/της silkman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dkmusic Προβολή μηνύματος
    Ουσιαστικα είναι ίδιο πραμμα ...ο ανταπτορας μπροστά αλλάζει ...
    Δεν ειναι ίδια, τα μεγαλύτερα μοντελα εχουν κυριότερα μεγαλύτερο σφυρι μέσα και ίσως λιγο μεγαλύτερο μοτερακι.

Παντως το dewalt 887 το βιδωτηρι 1/4 ειναι το ίδιο ακριβως με το μπουλονοκλειδο 3/8, εκει οντως μονο το μπροστινο αλλαζει.

Σκεψου οτι στα μπουλονοκλειδα οσους ανταπτορες βαζεις, χανεις 30% δυναμη για καθε ανταπτορα...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι ίδια, τα μεγαλύτερα μοντελα εχουν κυριότερα μεγαλύτερο σφυρι μέσα και ίσως λιγο μεγαλύτερο μοτερακι.

Παντως το dewalt 887 το βιδωτηρι 1/4 ειναι το ίδιο ακριβως με το μπουλονοκλειδο 3/8, εκει οντως μονο το μπροστινο αλλαζει.

Σκεψου οτι στα μπουλονοκλειδα οσους ανταπτορες βαζεις, χανεις 30% δυναμη για καθε ανταπτορα...
    Ναι το ιδιο λέμε ..αποφάσισα να πάρω ένα τέτοιο και τελικά μπαταρίας όχι καλωδίου ..ευχαριστώ πολύ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Φόρτιση μπαταρίας
    από harlek στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2013, 11:09
  2. προβλημα μπαταριας
    από elnor στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2006, 08:30
  3. Φιλτρα αερος
    από tifoefs στο forum Kawasaki