Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Kymco X town 300 E5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Δημήτρη, πάρε με ένα τηλέφωνο αύριο, έχω κάποιες ενστάσεις γι αυτό που λένε για τα euro 5, σε εμένα είχαν κάνει update, για την ρύθμιση του ψεκασμού(για αλλο λογο).

Σε αντίστοιχο θέμα με δυσκολία στην πρώτη πρωινή εκκίνηση, ήταν θέμα ρύθμισης βαλβίδων.

Μέλος
    Αν μπορείς να δεις το βίντεο που έχω ανεβάσει ακούγεται σαν να κοπανάς κάτι με σφυρακι, θα σε καλέσω γιατί θα ξεχάσω και τα λίγα που ξέρω με αυτά που ακούω!! Ταιβανεζικες και κινεζικές φωτοτυπίες καλά να πάθω

Μέλος
    Σήμερα παρέλαβα πισω τον τενεκε , η διάγνωση είναι πως η μπαταρία ήθελε φόρτιση και καθαρισμό στο σώμα ψεκασμού, η αλήθεια είναι πως δεν κάνει τώρα θόρυβο και έχει πιο ομαλή λειτουργία στο ρελαντί αλλά τώρα έχουμε και 24 βαθμούς, μου είπαν να το παρακολουθήσω και βλέπουμε
    Η αλήθεια είναι πως τον μηχανικό της mototred τον εμπιστεύομαι αρκετά
    Θα δείξει

Νέο μέλος
    Καλησπέρα σε όλους, νέος οδηγός εδώ που δεν την παλεύει άλλο με την κίνηση/πάρκινγκ στην Αθήνα με το αμάξι και θέλω να πάρω ένα καλό σκούτερ 300 κυβικών για να με πηγαίνει άνετα.

Σκέφτομαι μόλις ξεμπερδέψω με το δίπλωμα να πάω για το Kymco X-Town 300i. Κάνω κι εγώ την διαδρομή από περιφερειακό αρκετά συχνά και είμαι αρκετά βαρύς. Πιστεύετε θα πηγαίνει; Το βρίσκω μεταχειρισμένο γύρω στα 3 χιλιάρικα, για μοντέλα μέχρι 30 χιλιάδες χιλιόμετρα και από το 2020 και μετά. Το μπάτζετ κάπου εκεί είναι, ιδανικά και λίγο πιο κάτω. Με ενδιαφέρουν κυρίως το να μη βγάζουν πολλές βλάβες και να υπάρχει αρκετός χώρος κάτω από την σέλα για μέχρι και 2 κράνη.
    Τελευταία τροποποίηση από chris.p98; 22/04/2025 στις 13:19.

Μέλος
    Καλησπέρα φίλε μου, το x town έχει τα εξής θετικά
    Απλετους χώρους και τεράστια σέλα καθώς και πολύ καλή προστασία από βροχή και αέρα, πολύ στιβαρό στο δρόμο χαμηλή κατανάλωση στα 3,5 λίτρα φθηνά ανταλλακτικα και πλαστικά και ακολούθως οικονομικά Service,
    Αρνητικά είναι το πιο αργό 300αρι καθότι έχει 25 σκάρτα άλογα και περίπου 170 κιλά, το euro 4 που κοιτάς εσύ είναι καπως πιο γρήγορο από το euro 5 που έχω εγώ αλλά και πάλι είναι αργό
    Επίσης το euro 4 έχει βγάλει λιγότερες βλάβες από το euro 5, και φυσικά δεν το αγαπάνε και πολύ οι κλέφτες σημαντικό εάν το παρκάρεις στο δρομο
    Ταξιδάκι έχω πάει μέχρι Βόρεια Εύβοια και έχω γυρίσει και την μισή Κρήτη με την σύζυγο που γενικά δεν τα συμπαθεί τα μηχανακια καθότι έχει ευαίσθητα οπίσθια και όλο παραπονιέται ότι την ποναν στην μηχανή!
    Αν έχεις απορίες ρωτα ελεύθερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Επιβεβαιωνω το παραπανω που λεει ο Δημρης και εγω με την σειρα μου. Οι χωροι του ειναι κορυφαιοι ανεξαρτητος κατηγοριας.

Ναι ειναι στα χαρτια το πιο αργο 300αρι, αλλα δεν ειναι τραγικα πιο αργο απο οτι κυκλοφορει.

Ναι βγαζει χαζο προβληματα (ο συγκεκριμενος κινητηρας/ηλεκτρονικα) αρκετα πιο συχνα σε σχεση με αλλα "πακετα" της KYMCO ( π.χ. ο κινητηρας που φορανε τα 350 δεν κανει κιχ) ειδικα σε καποιες παρτιδες/χρονιες παραγωγης (euro 5). Δεν σε αφηνει στον δρομο, αλλα το γεγονος οτι ισως πρεπει να πας απο το συνεργειο ειναι αρκετο για να ξενερωσεις.

Με 100-110 απλα μπορεις να γυριζεις ασταματητα και να σε παει οπου αντεχεις εσυ. Αν θελεις παραπανω, δεν κανει (γνωμη μου).
    Quod me nutrit... me destruit.....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοήθεια για λάστιχα σε Kymco X-Town 300 (120/80-14 & 150/70-13).
    από ptc στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2022, 18:45
  2. KYMCO X-TOWN 125, τέλος;;;;;;
    από newmember41 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2021, 13:09
  3. Kymco x town 300, sym citycom 300 , sym gts 250 .
    από Sachry στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2020, 10:13
  4. Kymco K-XCT 300(με ABS ή χωρίς) vs XCITING-R 300i
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2015, 08:44
  5. Yamaxa x max- kymco down town
    από georgemp2 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2013, 01:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα