Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Ηταν δλδ σωστα συντηρημενα τα καρμπς στο δικο σου και παλι το εκανε;
Γιατι θεωρειται γυμνασιο αυτο που εκανα; Δεν ανεβασα στροφες σε κρυο μοτερ, απλα η περιστροφη του γκαζιου ηταν λιγο πιο γρηγορη (οπως κανουμε καμια ξερογκαζια σταματημενοι στο φαναρι πχ).
Αν καταλαβα καλα εννοεις οτι ειναι δεδομενο οτι θα θελει συντηρηση στα καρμπιρατερ μια μηχανη που ηταν σε ακινησια.
Μπορεί να είναι κάτι άλλο φυσικά αλλά στο ΧΤ μου είχα το ίδιο πρόβλημα μετά από 2 περίπου χρόνια ακινησίας.
Έπαιρνε κανονικά,κρατούσε ρελαντί αλλά με το άνοιγμα του γκαζιού μπέρδευε μόνο.
Ο ντόπιος μάστορας μου είπε ''φίλε μάλλον βαλβίδες θέλει'',αφού είχε κάνει καθάρισμα στα καρμπς μου ο ίδιος.
Φυσικά του είπα πάνε δες αν έρχομαι και έστειλα τα καρμπυρατερ στον σωστό άνθρωπο που τα έκανε ανακατασκευή και όχι απλά τα ανοίγω-ψεκάζω-κλείνω
και μετά τελίκιαζε στα 180 το χτ ,αλήθεια λέω![]()
( όχι εντάξει,απλά δούλευε κανονικά )
when life gets complicated... i ride.
Βρηκα αυτο το βιντεο που περιγραφει ακριβως αυτο το φαινομενο. Λεει οτι αιτια μπορει να ειναι καποια διαρροη στη βαλβιδα καυσιμου που δεν επιτρεπει τη σωστη δημιουργια κενου ή το καρμπιρατερ (και συγκεκριμενα τα ζιγκλερ).
Έχω το προηγούμενο μοντέλο, το Hornet του 2002.
Και έχει το ίδιο θέμα. Τα πρώτα λεπτά λειτουργίας δεν του αρέσει αυτή η συμπεριφορά καθόλου.
Μου το έκανε και πριν, και μετά από το πλήρες σέρβις των carbs.
Πλήρες service στα carbs έκανα ακριβώς πριν την Μ. Εβδομάδα.
Και τώρα που το πήρα από πλήρες service θέλει να δουλέψει λίγο (κανένα λεπτό) για να δεχτεί απότομο άνοιγμα του γκαζιού.
Αλλιώς απλά κάνει stall
Ενδιαφερον. Οκ, σας ευχαριστω πολυ.