Πρωινό με καφεδάκι και γαλλικό κρουασάν από παραδοσιακό φούρνο.. Δε ξέρω για σας, ωστόσο για μένα που το πρωινό μου εδώ και 20 χρόνια ως ενήλικας είναι ένας καφές, ε είναι το μοναδικό πράγμα που ζηλεύω που δεν έχω στην Ελλάδα. Πείτε όοοο,τι θέλετε αλλά αυτό το κρουασάν δε το έχω ξαναφάει. Και στο περσινό ταξίδι και στο φετινό είναι το χάι λαιτ μου σε φαγητό...
Κινάμε πάλι απροσδιόριστα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πλάνο, εκτός του ότι πάμε νότια με σκοπό την επόμενη να περάσουμε από.. ε ας το δούμε την επόμενη.
Έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 3 διαδρομές και ως γνωστόν η μεσαία είναι πάντα η καλύτερα και μπορώ να πω πως δεν χάσαμε παρότι η διαδρομή που διανύσαμε ξεπέρασε 550 χιλιόμετρα..
Μέχρι το Σαιν Πουρσαίν συρ Σιουλ (συγνώμη δε έκανα εγώ την βάφτιση) η διαδρομή δεν είχε κάτι το ιδιαίτερα αξιοσημείωτο. Ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά κάπως κάτι άλλαξε καθότι χωθήκαμε στον μαγικό φυσικό πάρκο Livradois Forez..
Η φύση είναι κάτι υπέροχο, μαγικό. Κάποια στιγμή του καλοκαιριού, λίγο πριν το ταξίδι, γνώρισα μια μικρή σαμάνα μάγισσα, ψηλά σε ένα βουνό, και μου δίδαξε τα μυστικά της φύσης, κάτω από την πανσέληνο, δίπλα σε λίμνες και ποτάμια ,την επαφή με το δάσος και τη ζωή που προσφέρει, το γείωμα και τις ενέργειες που μαγικά μας χαρίζει απλόχερα η φύση. Και να που μετά από λίγο καιρό βρίσκομαι σε ένα μέρος που μου πήρε όλη την κούραση, με γέμισε ενέργεια, με γέμισε χρώματα και μυρωδιές της γης και μου έδειξε πως η μαγεία είναι πραγματική..
Συνεχίσαμε με τον Νικόλα να οδηγάμε χαζεμένοι έως ότου φτάσαμε στο χωριό Μπελβιου Λα Μοντανιε όπου και αποφασίσαμε να μείνουμε, η ώρα είχε περάσει. Φαγητό δεν είχε, είχε όμως μπύρα όπου την απολαύσαμε και κοιμηθήκαμε.