Λαστιχάρα! με 'γειές.
Υπάρχει κάποια οδηγία για το πως θα χρησιμοποιηθεί; εννοώ την φορά του πίσω.
πολυ ομορφο..θα ελεγα αν οχι ολο πορτοκαλι
να βαλεις καποιο αυτοκολλητο πορτοκαλι-ασπρο στο ιδιο
μοτιβο με τα υπολοιπα
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αλλαγή τσιμούχες σε ZXR400L.
Το πηρούνι στο ZXR έχει την ιδιαιτερότητα, ότι το ελατήριο που είναι τέρμα κάτω, δεν αποτελεί εγκλωβισμένο μέρος του cartridge, δλδ το ελατήριο είναι ΕΞΩ από το cartridge και όταν λύσεις βίδα κάτω, τάπα πάνω, αυτά χωρίζουν, και βγαίνουν ένα κομμάτι όλο μαζί το cartridge, και ένα κομμάτι το ελατήριο.
Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί μας τα λες εδώ;
Γιατί όταν πας τα να δέσεις, και θέλεις να βάλεις την βίδα κάτω, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ να ασκεί δύναμη στο κάτω μέρος του cartridge, για να το το βρει η βίδα και να το πιάσει.
Ετσι, πρέπει αναγκαστικά να λυθεί η τάπα του cartridge πάνω, να αφαιρεθεί ο αποστάτης του ελατηρίου, ώστε να βάλεις κάτι μακρύ, μια ράβδο, ένα πολύ μακρύ κατσαβίδι, κάτι, ώστε να πατήσει τελείως κάτω την βάση του cartridge και να μπορέσει έτσι να βιδωθεί η βίδα κάτω.
ΕΚΕΙ είναι η ιδιαιτερότητα στην πράξη.
ΜΕΤΑ, όταν βάζεις τον αποστάτη, και πας να δέσεις την τάπα πάνω, στο στέλεχος του cartridge, o ίδιος ο αποστάτης σου κρύβει παντελώς το σημείο που δένει η τάπα, και το ελατήριο από κάτω πιέζει με δύναμη να μην μπορείς να το σπρώξεις κάτω.
ΕΚΕΙ λοιπόν λύνει τα χέρια το παρακάτω αυτοσχέδιο εργαλείο που μαγκώνει σε δυο τρύπες που έχει ο αποστάτης.
Με το οποίο μαζί με ιμάντες, κρατάει σταθερά τον αποστάτη κατω και το ελατήριο συμπιεσμένο, μέχρι να κάνεις την δουλειά σου να βιδώσεις με άνεση την τάπα πάνω στο στέλεχος και να σφίξεις και το κόντρα παξιμάδι που την ασφαλίζει.
Με λίγα λόγια, αγαπητή Showa, υπάρχει κάποιος λόγος που φτιάχνεις cartridge για USD Honda π.χ. RVF, VTRSP και είναι πανεύκολο το βάλε-βγάλε το Cartridge όλο μαζί με το ελατήριο σε ένα κομμάτι, και όταν είναι για άλλους πελάτες π.χ. Kawasaki το κάνεις δύσκολο;
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Άψογο αποτέλεσμα και πολύ καλός χρωματικός συνδυασμός , αναμενόμενο μιας και κάνουν πολύ καλή δουλειά τα παιδιά.
Μπορείς να τος ζητήσεις να σου φτιάξουν αυτοκόλλητο για το μπροστά μέρος του φτερου μονο στο ίδιο μοτίβο, δεν χρειάζεται όλο, γνώμη μου
Πάντως μια αλλαγη σε χρωματισμό κλπ αλλάζει τελείως τις μοτοσικλέτες
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ