Καλησπέρα σας
Έχουμε κάποιο συνεργείο για σοβαρές εργασίες μεγάλου κυβισμού Suzuki ?
Καλησπέρα σας
Έχουμε κάποιο συνεργείο για σοβαρές εργασίες μεγάλου κυβισμού Suzuki ?
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Πάρε ένα τηλέφωνο στο moto technology, ο Χρήστος είναι μηχανολόγος μηχανικός με εξειδίκευση και σε Suzuki, δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυο καθώς πλέον πρέπει να έχεις έκθεση για να έχεις συνεργείο εξουσιοδοτημένο, από όσο γνωρίζω δεν ισχύει στην Ευρώπη αυτό.
Αλλά κάνει παπάδες
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Γιώργος Τριανταφύλλου
Πελοπίδα 21 Άγιος Δημήτριος
Ότι θες σε suzuki από vstrom έως hayabusa.
Πες του από τον Νίκο τον συμμαθητή του
Moto technology, Πρωιμαδης, Μάντης. Είναι πολλοί…
Για busa?
Ride(s) the wind of change...
Ε καλα ολοι αυτοι τα εχουν και τα 2...
Ειναι που σε βολευει μετα. Γιατι ειναι μεγαλη η Αθηνα...![]()
Εγω μετα απο πολλα χρονια σε διαφορους εχω καταλαβει οτι σαν τα χερια σου δεν θα βρεις αλλου δυστυχως.
Οποτε πας στη λιγοτερη πιθανη χασουρα. Ξεκινα απο τον moto technology και βλεπεις.
Σε γενικες γραμμες παντως και ο Μαντης ειναι καλος. Εχει αναλαβει ο γιος του αν δεν κανω λαθος.
Εκει ειχα ρυθμισει το λετζενταρι το μακρινο 2007...μαζι με τα σερβις του.
Δεν θα πω ονοματα, αλλα ειναι σε αυτα που αναφερθηκαν πιο πανω, για χρονιο προβλημα που ειχα με πολλαπλασιαστες,
ενας απο τους παραπανω "ειδικους" ειχε προτείνει ρυθμιση βαλβίδων για την επιλυση.
Προσωπικη γνωμη, μην ψαχνεις για μηχανικους Suzuki, αλλα για μηχανικό που να δουλευει μόνος του πανω σε καθε μηχανακι
χωρις βοηθους και προσωπικο, κι ας μην ειναι εξουσιοδοτημενος.
Τσεκ Καπερνέκας επίσης στο Περιστέρι. Οσο ειχα το κ7 μονο εκει περα το πήγαινα.Ο Θανάσης ειναι λιτός στα λόγια και αυστηρός με τη δουλεια του. Εγώ μονο καλά λογια εχω να λέω.
Motoworkz εχει καλο μαστορα που ξερει τα suzuki,ο Γιαννης,συνεργειο Bmw ειναι αλλα δεν εχει να λεει.Επισης Moto Workshop,ο Μαριος
K.P.Tech workshop πηγαινα το K8 για χρονια...πολλες οι επιλογες οντως,αμα ξερεις απο μαστορια τοτε θα μπορεσεις να διαλεξεις αυτον που σου κανει.