Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Mπότες – μποτάκια Revit Fuse H2O

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Μερικά συμπεράσματα ακόμα μετά τις πρώτες μέρες

Είναι μπότες και όχι μποτάκια, πιο άνετες και ελαφριές μεν, αλλά μπότες.

Καμία σχέση με την αίσθηση γύψου των αγωνιστικών αλλά και με της μπότας του σκι των φουλ τουριστικών, αλλά σίγουρα πιο «βαριές» από ένα μποτάκι ημίψηλο.

Ιδανικές αν κάποιος σκέφτεται για μπότες αλλά του φαίνονται too much ή για κάποιον που δεν την παλεύει ήδη με τις μπότες του αλλά τα μποτάκια του φαίνονται πολύ light από πλευράς προστασίας.

Το βγάλσιμο που ήταν το πιο δύσκολο βελτιώθηκε και είναι πλέον νορμάλ – θέλει τράβηγμα από το τακούνι προς τα κάτω και όχι προς τα πλάγια.

Αναλόγως επαγγέλματος κάποιοι θα μπορούσαν να τις φορούν και όλη την ημέρα ειδικά τον χειμώνα – πολύ άνετες στο περπάτημα και στο πόδι για αυτό που είναι.

Γενικά δικαιώνουν απόλυτα το Fuse στο όνομά τους καθώς είναι ένας έξυπνος και τολμηρός συνδυασμός στοιχείων!

Περισσότερα για αντοχή σε νερό και κρύο μόλις έχω την ευκαιρία

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Αναλόγως επαγγέλματος κάποιοι θα μπορούσαν να τις φορούν και όλη την ημέρα ειδικά τον χειμώνα – πολύ άνετες στο περπάτημα και στο πόδι για αυτό που είναι.
    Σε αυτό το κομμάτι θέλω να σχολιάσω και εγώ για την εμπειρία μου. Έχω αυτά εδώ τα μποτάκια τα οποία ούτε αδιάβροχα είναι ούτε πολύ ψηλά ( έχω κατί δερμάτινες της Forma για τέτοιες δουλειές),
    τα πήρα για τις καλοκαιρινές μικρές βόλτες και για χρήση στην πόλη οπού μπορώ να τα φοράω σαν κανονικό παπούτσι.
    Αυτό που με έκανε εντύπωση πέρα απο την ποιότητα τους είναι το πόσο καλό περπάτημα και άνετο πάτο έχουν. Ειδικά μετά την περίοδο του break-in (δέρμα γαρ) μπορώ άνετα να τα φοράω όλη μέρα χωρίς να μου κουράσει το πόδι.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων ρεβ.jpg‎  

"Ανατομικά" η ολλανδική εταιρεία είναι σίγουρα εξαιρετική, αφού οι δικές μου μπότες είναι τόσο άνετες φαντάζομαι τα δικά σου θα είναι σαν αθλητικά!

Και επί τη ευκαιρία να γράψω και εντυπώσεις από κρύο - βροχή

Πήγαινε - έλα Χαλκιδική με 7 βαθμούς και 140 και με κάλτσες μοτοσικλέτας δεν κατάλαβα τίποτα από κρύο, απλά δεν ασχολείσαι δηλαδή για μικρομεσαίες αποστάσεις τουλάχιστον!

Αν χτυπήσω καμιά Καστοριά ή μεγαλύτερη απόσταση θα σας ενημερώσω αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα χρειαστεί πολύς αυτοκινητόδρομος με πολύ κρύο για να αρχίσουν να κρυώνουν τα πόδια.

Στις δύο βροχές που έφαγα συνολικά η μία ήταν καλή και με αιφνιδίασε, το τζιν κεβλαρ μούσκεμα και από πάνω υπερελαφρύ μπουφανάκι με μεμβράνη μούσκεμα και αυτό αλλά κράτησε τα προσχήματα.

Υπολογίστε 15 λεπτά κανονική βροχή με 70 - 90 και άλλα 5 άγρια στην πόλη με ανάλογες ταχύτητες...

Πόδια κατάστεγνα με μία αίσθηση και μόνο υγρασίας καθώς η διαπνοή είναι πιο ζόρικη στα πιο βαριά υποδήματα

Γενικά αυτή η εποχή που φοβάσαι περισσότερο ότι θα κρυώσεις παρά θα ζεσταθείς είναι η ιδανική για τις μπότες αυτές και φοριούνται ευχάριστα και χωρίς να τις σκέφτεσαι καν.

Εδώ και οι πρώτες ταξιδιωτικές εντυπώσεις από...

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164759

...για να είναι συγκεντρωμένες οι πληροφορίες:

Ό,τι καλύτερο έχω ποδηθεί σε ταξίδι!

Άνεση και πρακτικότητα ακόμα και με ολοήμερη σχεδόν χρήση, δεν γλιστράνε, δεν μυρίζουν άσχημα και δεν ανυπομονείς να τις πετάξεις από τα πόδια σου. Απλώς δεν ασχολήθηκα με το κρύο ακόμα και στα βουνά πριν τα Γιάννενα ξημερώματα με 4 βαθμούς. Ήταν να δοκιμάσω και κάτι θερμαινόμενες κάλτσες αλλά δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος!Με νορμάλ προς ζεστές θερμοκρασίες προφανώς υπήρχαν κάποια σημάδια υγρασίας στις κάλτσες αλλά η διαπνοή τους ήταν υποδειγματική για χρήση από Οκτώβρη μέχρι Μάη. Γενικά η αίσθηση ποιότητας που σου δίνουν είναι εξαιρετική και μετά από επτά ημέρες στον δρόμο ήταν σαν καινούριες με ένα απλό καθάρισμα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] ΜΠΟΤΑΚΙΑ REVIT TAYLOR No46
    από tasosbob στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2020, 20:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •