Αν θέλετε, όποιος πάει πρώτος, πιάνει θέση δεξιά όπως καθόμασταν με το TD του Moto.gr για να είμαστε όλοι μαζί παρειά...εγώ θα είμαι με μαύρο τίγρη αυτή τη φορά...μην φοβάστε, θα τον έχω ταΐσει!!!![]()
Αν θέλετε, όποιος πάει πρώτος, πιάνει θέση δεξιά όπως καθόμασταν με το TD του Moto.gr για να είμαστε όλοι μαζί παρειά...εγώ θα είμαι με μαύρο τίγρη αυτή τη φορά...μην φοβάστε, θα τον έχω ταΐσει!!!![]()
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Έχει πολύ κόσμο...προς παρόν βλέπω ότι έχει να κάτσουμε μόνο προστα στο κτίριο της γραμματείας
Είναι πολλά τα 5 γκρουπ,μην τρελαθούμε.
Πάνε οι εποχές που τα γκρουπ ήταν 3 και τα sessions 20’
Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως, να υπάρχουν περισσότερα γκρουπ ·αναβάτες,λιγότερος χρόνος στην πίστα, μεγαλύτερη αναμονή αλλά το κόστος συμμετοχής να μην μειώνεται;;
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Μεγάλη κουβέντα αυτή...από την μια ναι όπως τα λες , ηταν πολύ καλύτερα παλιά αλλά από την άλλη είναι καλό που έρχεται περισσότερος κόσμος και επίσης που διαχωρίζει τους τελείως αρχάριους.
Η λύση για αρχή είναι να γίνονται περισσότερα track dys
Τελευταία τροποποίηση από grharris; Σήμερα στις 09:52.
Είπα δε θα πω κάτι αλλά....ειναι τελείως μάρκετινγκ η φαση τώρα...ότι ειναι ας πούμε φοβερή η διαφορά του αρχάριου στο 1.18 με τον δεν εχω μπει ξανα(άρα αρχαριος στο 1.20) απαπαπαπαπα....αλλα φάε απ τους υπόλοιπους 5 λεπτά....φάουλ κάτι εμε χωρίς λόγο αλλα χου κεαρς..απλά μάζεψε πολύ κόσμο στους αρχάριους και το έσπασε έτσι...πιο marketing approach..it is what it is..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Μας εξήγησε ο Χαλαρης γιατί έβαλε 5ο γκρουπ.
Δεν είνε παράλογη η σκέψη του
Αλλα σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τεό.
Σώζεται μονο οτι λόγω εποχής ειναι μεγαλύτερη η ημέρα και βγαίνει ικανοποιητικός αριθμός σεσσιον.
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Αν έγραφες "κάποια που δεν έχει ξαναμπεί" θα δικαιολογούσε και το 1:50.