Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 113

Θέμα: PowerDays Megara Circuit 17-18 Μαΐου 2025

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Απο 1.15 μέχρι 1.10 είσαι ενδιάμεσος από 1.10 έως 1.05 ας πούμε προχωρημενος από κει και κάτω το χάος...άστο...για αρχάριους το 1.25 με 1.15 ειναι μεγάλο εύρος και για αυτό οι αρχάριοι έχουν πολύ κόσμο πάντα αλλα αν σκεφτεί κανεις ότι ο μέσος όρος ειναι 1.20 εεεε δεν είσαι και σβέλτος είσαι απλά αρχάριος..τώρα στο 1.50 γυρνάνε οι αρχάριοι στις Σέρρες και αν....μήπως δε μετράς κάτι σωστά?
    Δεν μπορώ να πάω τόσο γρήγορα, και δεν ντρέπομαι να το πω.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Δεν τίθεται θεμα ντροπής ο καθένας πάει οπως μπορεί και νιώθει ανετα...είπα απλά μήπως δεν μέτρησες κάτι καλά...συμβαίνει συνέχεια
    Throttle that mysterious friend of ours

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Το πλαγιάσαμε σήμερα αγαπητοί!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	chicken_strips.jpg 
Προβολές:	136 
Μέγεθος:	24,9 KB 
ID:	462442

Και τα «παράσημά» μου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	track_days_parasima.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	69,3 KB 
ID:	462443

(ναι, το μεκανάκι μου θέλει πλύσιμο )

Πέρα από πλάκα, η μέρα ήταν πολύ καλή. Ωραία παρέα με την ώρα να περνά γρήγορα.

Πολλά ευχαριστώ στον Νίκο από τους πλοηγούς μας. Με βοήθησε πάρα πολύ. Σε συνδυασμό με την ψυχολογική/πνευματική δουλειά που έκανα είχε αποτέλεσμα μεγάλη βελτίωσή.

Προσωπικά πολύ ευχαριστημένος από τη διοργάνωση. Προφανώς δεν έχω εμπειρία από το χώρο, αλλά για μένα ο Χάλαρης έδειξε να το αντιμετωπίζει πιο σοβαρά..

Τώρα για τα πέντε γκρουπ δεν έχω άποψη. Προφανώς και είναι και εμπορικό θέμα (στο κάτω της γραφής κέρδος πάει να βγει). Στο τέλος της ημέρας πιστεύω πως ο κόσμος στην πλειονότητά ταυ έφυγε ευχαριστημένος/χαρούμενος
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Να πω δυο λογια κι εγω.

Γενικά η διοργάνωση ήταν Α-Ψ-Ο-Γ-Η. Ολα κύλησαν ομαλα, ευτυχως δεν υπήρξαν πολλές πτώσεις και οταν χρειάστηκε να μπει ασθενοφόρο η διακοπή κράτησε ελάχιστα. Σωτήριες οι τέντες του διοργανωτη, είχε τόσο κόσμο που οι υφιστάμενες τεντες της πίστας δεν έφταναν.

Έδωσε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια. Μας μαζεψε όλους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δώσει εκκινηση αν δεν ερθουν όλοι οι συμμετέχοντες για ενημέρωση. Εμας τους νιουφηδες μας κρατησε λίγο περισσότερο να μας εξηγησει 5 πραματα παραπάνω.

Μέσα στην πίστα υπήρχαν όλη την ώρα πλοηγοι που παρατηρουσαν και βοηθουσαν. Σε κάποια φάση με ανέλαβε κι εμένα προσωπικα και μου έδειξε γραμμες. Σε κάποια άλλη φάση έτυχε να δειχνει γραμμές στον μπροστινό μου (συμπτωματικά ήταν κοπέλα) οπότε ακολουθουσα κι εγω. Χρήσιμη και εξαιρετικά βοηθητική η παρουσία των πλοηγων, εκτος των άλλων μου έδιναν και μια αίσθηση ασφαλειας.

Στα του γκρουπ. Κι εμενα με ρωτησαν αν εχω ξαναμπει και ανεφερα οτι ειναι η δευτερη μου φορά οπότε με εβαλαν στους νεους για πρωτη φορά. Προσωπικά όχι μονο δεν με χαλασε, αποδειχτηκε και η καλύτερη επιλογη. Ίσως δεν θα έπρεπε να ειναι ξερα "πρωτη φορά" γιατι ειχε και κατι χιλιαρια που πηγαιναν τον κωλο τους και η μονη εξηγηση θα μπορουσε να ειναι γιατι δεν χωρεσαν στους αρχάριους.
    Στο τελευταίο σεσσιον που ηταν κοινο για τα 2 γκρουπ οι "αρχάριοι" πήγαιναν πολύ γρήγορα. Αν ημουν από την αρχή σε αυτό το γκρουπ μαλλον δεν θα ενοιωθα και πολύ άνετα.

Εν κατακλείδι, εγω πέρασα υπέροχα, πολύ καλύτερα απ' ότι φανταζόμουν. Πολλές φορές είχα καθαρή πίστα μπροστά μου χωρίς να με προσπερνάνε συνέχεια και θεωρώ ότι βελτιώθηκα σε σημαντικό βαθμό. Μπορεί τα 5 γκρουπ να ήταν αρκετουτσικα, παρόλα αυτά ο χρόνος πέρναγε γρήγορα. Το αποδίδω στην καλή παρέα και στις ανυπαρκτες καθυστερήσεις. Όχι απλά δεν το μετάνοιωσα, ψήθηκα ηδη για το επόμενο, το "δικό μας".

Μόνο ο αέρας να μην ήταν τόσο δυνατός.....!

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Ότι είπε ο συνονόματος
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Μπορεί τα 5 γκρουπ να ήταν αρκετουτσικα, παρόλα αυτά ο χρόνος πέρναγε γρήγορα. Το αποδίδω στην καλή παρέα και στις ανυπαρκτες καθυστερήσεις. Όχι απλά δεν το μετάνοιωσα, ψήθηκα ηδη για το επόμενο, το "δικό μας".
    5 ισως ειναι πολλα αλλα οταν εχει ζεστη τα 4 ειναι το μινιμουμ για να προλαβαινει το σωμα (και το μυαλο) να ξεκουραστει. την εχουμε πατησει αρκετες φορες με τα 3 γκρουπ που δεν ηθελες να "καψεις" σεσσιον γιατι μετα περιμενες πολυ ωρα να ξαναμπεις και πιεζεις τον εαυτο σου να μπεις στην ωρα σου με 30αρια και ηλιο με πολυ μικρο διαστημα για να κουλαρεις. μην ξεχνας οτι θα εισαι εκει 6-7-8 ωρες και προς το τελος της μερας, σε πιεση, μπορει να κατεβασει διακοπτες το σωμα. ειδικα οι λιγοτερο γυμνασμενοι, λιγοτερο νεοι κτλ εχουν αυξημενο κινδυνο πτωσης οσο απογευματιαζει. ειδικα οι αρχαριοι, οχι σε χρονους, αλλα σε χρονο μεσα στις πιστες, ντυνονται λαθος, ξεχνανε να πιουνε νερο κτλ. τα 5 γκρουπ σιγουρα ειναι πολυ πιο safe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Στο μοναδικο τρακντει που εκανα,στο 4ο σεσσιον βγηκα στο δεκαλεπτο γιατι καταλαβα οτι δεν ειμαι για αλλο και αν συνεχισω μαλλον θα γινει μαλακια.

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Όντως ήταν καλά οργανωμένος ο Χάλαρης! Είχε νερά, μπανάνες, σάντουιτς, τέντες και ρεύμα (πολύ σημαντικό), δωρεάν!!!
    Επίσης, καλή ενημέρωση και αντιληπτή παρουσία πλοηγών.

Τα 5 γκρουπ, είχαν τα καλά τους, όπως ειπώθηκε και πριν, οι αρχάριοι ήταν μόνοι τους (άκουσα από μια παρέα ότι γυρίζανε 1.30-1.29) που σημαίνει μικρότερες διαφορές χρόνου στα άτομα του κάθε γκρουπ και ο πολύς κόσμος είχε μοιραστεί στα πέντε άρα δεν ήταν τόσο γεμάτη η πίστα σε κάθε φορά. Δηλαδή θα ήταν αναλογικά +25% τα άτομα σε κάθε γκρουπ αν ήταν 4 και πρακτικά σε κάποια θα γινόταν χαμός. Επίσης, τα 15 λεπτά του σέσιον και ο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής για το επόμενο, βοήθησαν στην κούραση και απλά κάναμε 1-2 σεσιον παραπάνω από ότι συνήθως.

Το πρόβλημα με τα 15λεπτα, που ήταν πιο έντονο χθες λόγω των 5 γκρουπ, είναι ότι μια πτώση τρώει πολύ χρόνο από το σεσιον και μετά κάνεις άλλη μία ώρα και 15 λεπτά για να ξαναμπείς.

Ειδικά τέτοια περίοδο, αν είχαν κάθε ΣΚ trackdays, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

Περάσαμε ωραία πάντως και ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία για την καλύτερη τιμή!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    300αρια κάνουν 1.00 ξερό
    Ποιά 300ρια κάνουν ενα λεπτό και ξερό μάλιστα; Ψαχνω να βρω αποτελέσματα αγώνων SS300 στα Μέγαρα, και δεν βρίσκω τίποτα, μετά το 2018.

Γιατί τα αποτελέσματα των Ελληνικών αγώνων, ΔΕΝ τα ξέρει-ΔΕΝ τα βρισκει το google;
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Δεν βρίσκεις, γιατί δεν γίνονται πλέον αγώνες Πανελληνίου στα Μέγαρα...και αν θυμάμαι καλά, όντως σταματήσανε το 2018

Moderator
    Μια λέξη φωτεινέ παντογνωστη του γκουγκλ...περιστερας junior...αν ήσουν ενεργός στα δρώμενα θα γνώριζες...δεν είσαι άσε το γκουγκλ ησυχο λοιπον και πάμε παρακάτω...έχει χρόνο και 0.58 στα Μεγαρα....σε αυτή τη ζωή και χώρα η όλα τα ξέρουμε η θα μας τα πει το γκουγκλ άρα όλα τα ξερουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Μια λέξη φωτεινέ παντογνωστη του γκουγκλ...περιστερας junior...αν ήσουν ενεργός στα δρώμενα θα γνώριζες...δεν είσαι άσε το γκουγκλ ησυχο λοιπον και πάμε παρακάτω...έχει χρόνο και 0.58 στα Μεγαρα....σε αυτή τη ζωή και χώρα η όλα τα ξέρουμε η θα μας τα πει το γκουγκλ άρα όλα τα ξερουμε
    Εγώ το 2018 βλέπω ότι ο πιο γρήγορος στα SS300 γύριζε ρεκόρ στο 1:04.58 πάντως, και ο δεύτερος 3 δευτερόλεπτα πιο αργα, στο 1:08.

Εδώ είναι το μόνο λινκ που βρήκα με νούμερα στο κείμενο >>> https://2wo.gr/race/1443:neoi-racing...-agonas-megara

Στοιχεία για αυτό που ισχυρίζεσαι έχεις; Κάποιο λινκ, από κάποιο άρθρο ή αναφορά χρόνων των αγώνων;

Επίσης, και πέρα από όλο αυτό, το ότι τα ss300, τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, με τους ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, γυρίζουν σε χρόνους κοντά στο λεπτό, αποτελεί ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΧΡΗΣΙΜΗ πληροφορία για κάποια που ρωτάει πόσο γυρνάνε οι τρακντεάδες με πολιτικά μοτό;

Θεωρείς δλδ ότι απαντάς σε ένα ερώτημα'' ρε παιδιά τι χρόνους γυρνάνε στην πιστα'', συγκρίνοντας με τον χρόνο των αγωνιζώμενων, σε αγώνα;

Οι χρόνοι που ''κατέταξες'' τους ''αρχάριους'' ας πούμε, είναι εκτός πραγματικότητας.

Οι αρχάριοι που μέτρησα εγώ το Σάββατο, γυρνάγανε οι πιο πολλοί σε χρόνους αρκετά άνω του 1:20 μέχρι και 1:40.

Νταξ, καλό το καθρέπτη καθρεπτάκη μου, μην παραπληροφορείτε τον κόσμο που δεν ξέρει όμως, ρωτάει και διαβάζει άκυρες απαντήσεις με αποτέλεσμα να μπερδεύεται περισσότερο.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Moderator
    Αχ να χαρείς δε θα μπω στη διαδικασία να εξήγησω για χρόνους και τι ειναι εντός και εκτός πραγματικότητας σε ενα άνθρωπο που η μόνη του πληροφορία ειναι η θεωρία στο κεφάλι του και η επαφή του με την πίστα τα τελευταία 40 χρόνια ειναι του θεατή και κριτή...πάμε παρακάτω να χαρείς..τα λέω παραπάνω...ύπαρξα αρχαριος υπήρξα ενδιάμεσος τώρα προχωρημενος....ξερω καλά που κυμαίνονται οι χρόνοι....αντε καλημέρα και καλό καφέ και γκουγκλ σερτσιν..

Moderator
    Ναι το κλείδωσα κατα λαθος

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Εγώ το 2018 βλέπω ότι ο πιο γρήγορος στα SS300 γύριζε ρεκόρ στο 1:04.58 πάντως, και ο δεύτερος 3 δευτερόλεπτα πιο αργα, στο 1:08.

Εδώ είναι το μόνο λινκ που βρήκα με νούμερα στο κείμενο >>> https://2wo.gr/race/1443:neoi-racing...-agonas-megara

Στοιχεία για αυτό που ισχυρίζεσαι έχεις; Κάποιο λινκ, από κάποιο άρθρο ή αναφορά χρόνων των αγώνων;

Επίσης, και πέρα από όλο αυτό, το ότι τα ss300, τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, με τους ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, γυρίζουν σε χρόνους κοντά στο λεπτό, αποτελεί ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΧΡΗΣΙΜΗ πληροφορία για κάποια που ρωτάει πόσο γυρνάνε οι τρακντεάδες με πολιτικά μοτό;

Θεωρείς δλδ ότι απαντάς σε ένα ερώτημα'' ρε παιδιά τι χρόνους γυρνάνε στην πιστα'', συγκρίνοντας με τον χρόνο των αγωνιζώμενων, σε αγώνα;

Οι χρόνοι που ''κατέταξες'' τους ''αρχάριους'' ας πούμε, είναι εκτός πραγματικότητας.

Οι αρχάριοι που μέτρησα εγώ το Σάββατο, γυρνάγανε οι πιο πολλοί σε χρόνους αρκετά άνω του 1:20 μέχρι και 1:40.

Νταξ, καλό το καθρέπτη καθρεπτάκη μου, μην παραπληροφορείτε τον κόσμο που δεν ξέρει όμως, ρωτάει και διαβάζει άκυρες απαντήσεις με αποτέλεσμα να μπερδεύεται περισσότερο.
    Λίγο έλεος λέμε....

Δεν έχεις βαρεθεί με τον εαυτό σου;

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. PowerDays Megara Circuit 29-30 Μαρτίου 2025
    από harris_x στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2025, 20:16
  2. Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2008, 17:13
  3. ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 16-17-18 Μαίου
    από vakouz στο forum Συναντήσεις & βόλτες