Χαχα γαμάτο σκηνικό.
Θύμησε λίγο φάση, στάσου μύγδαλα χαχα
Χαχα γαμάτο σκηνικό.
Θύμησε λίγο φάση, στάσου μύγδαλα χαχα
¨![]()
![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Σε είδα εσένα που θες να λέγεσαι πατέρας, πάνω στο παπί, το μικρό παιδάκι σου (περίπου 5) μπροστά σου να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στη σέλα, και το μεγάλο πίσω να σε κρατάει γερά για να μην φύγει πουθενά (περίπου 7).
Τι σας φταίνε τα παιδιά ρε; Όταν φτάσουν 20 θα τρέμει η ψυχή σας!!!
Τώρα???? Τώρα καμία ευθύνη! Κι αν γίνει η στραβή θα φταίνε οι άλλοι! "Καλά δε βλέπουν ότι έχω δυο παιδιά πάνω;"
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Σε παρόμοια φάση, πάλι με 2 μικρά παιδιά (παίζει να ήταν ο ίδιος...) κατεβαίνοντας εγώ την Ιφιγένειας προς Ηρακλείου, σφάζει το στοπ και βγαίνει Ιφιγένειας χωρίς να κοιτάξει καν πάω δίπλα και του τα χώνω μιας και κόντεψα να τους πάρω αγκαλιά και μου λέει το θεϊκό: "αφού βλέπεις ότι έχω παιδιά πρέπει να με αφήσεις να περάσω".... Καμία σωτηρία
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Εδώ ο άλλος άφησε το 5χρονο παιδί του μόνο του στην παιδική χαρά για να πάει να πάρει καφέ λίγο πιο πάνω!Αληθινή ιστορία από χθες το απόγευμα.
Και φυσικά να μην πω για τους γονείς/κηδεμόνες με παιδιά ή μωρά/καρότσια που είναι στο δρόμο με πεζοδρόμιο ΧΩΡΙΣ εμπόδια![]()
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
σε είδα, σε άκουσα, σε χαζεψα άγνωστε φίλε με το βυσσινί σου μπολ ντ'ορ 1100, στο λιμάνι!!!δεν σε πρόλαβα να ρίξω μια σωστή χαιρετουρα. τι επική μουσική έβγαζε το μπουρι του!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Σε άκουσα στο αυτοκίνητο να μου λες:
- Μπαμπά κοίτα μια μηχανή. Είναι Kawasaki!
- Που το ξέρεις τι μάρκα είναι;
- Αναγνώρισα το πράσινο χρώμα!
Εντάξει, βαδίζουμε σε καλό δρόμο![]()
(Ο 4+ γιος μου σήμερα το απόγευμα περνώντας μπροστά από ένα κομμωτήριο που στη βιτρίνα είχε ντεκόρ μια μικρή πράσινη Vespa ή κάτι σαν παλιά Vespa. Μ' έστειλε αδιάβαστο ο μπαγάσας!)
Σε είδα αγριογούρουνο χτες το βράδυ να περνάς τσίμα-τσίμα μπροστά μου και με πολλά γκάζια,ήσουν και σαν βόδι πανάθεμά σε!
Μπήκαμε και επισήμως στο καλοκαίρι δηλαδή.
Σε είδα ακριβώς πριν τις τρύπες του Καραμανλή οπως πηγαίναμε Σούνιο με αμάξι επάνω στο πέταλο, να κόβεις τις 2 λωρίδες της κατεύθυνσης σου και ύστερα και την δική μου που ήμουν στην εξωτερική από το αντίθετο, πήγαινα με λίγα χλμ αλλά αναγκάστηκα να κόψω πολύ απότομα γιατί τσαμπουκαλεύτηκες την αναστροφή, έδωσες την εντύπωση οτι απλά δεν κοίταξες.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;