η ΚΤΜαρα ποτε δεν πεθαινει ρε νιαμου![]()
Ειχα αρχίσει να ανησυχώ, έφτασα στην μέση του κειμένου, και δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ''πρώτοι και μόνο ΕΜΕΙΣ σε όλο το μουλταιβερς το λέγαμε''. Ημουν έτοιμος να στείλω μήνυμα DΜ, να τον ρωτήσω αν είναι καλά, αν αντιμετωπίζει κάτι πολύ ανησυχητικό στην υγεία του, αν καίγεται στον πυρετό ή αν έχει κάποια σαρωτική ανατροπή στην ζωή του, από ενδιαφέρον σαν άνθρωπος ρε παιδί μου.
Ε εντάξει, λίγο μετά διάβασα αυτό:
''Σημειώστε πως κανείς, πέρα από το ΜΟΤΟ, δεν έχει μιλήσει...''
και ήρθα και ηρέμησα, όλα καλά, όλα ανθηρά. Ουφ
Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 20/05/2025 στις 21:44.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Προσωπικα ειχα βγει λιγο πριν τα 20€, χονδρικα διπλασιαζοντας τα λεφτα μου. Απο εδω και περα ανταποκριτης ο basilis_k6, εγω δεν ασχολουμαι πλεον γιατι βγηκα.
Να πω την αληθεια με ειχε φοβισει ο byron και την κοπανησα νωρις. Φαινεται πως το too big to fail τελικα ισχυει για την ΚΤΜ παντως και μαλλον θα βγει κι αλλο μεροκαματο.
εχω χασει το μετρημα ποσες φορες εκανε +50% μεσα σε μια εβδομαδα και ξανα παλι κατω. το προχθεσινο +90% παντως εχει γινει λιγες φορες αλλα αυτη η τελευταια ηταν σχεδον δεδομένη καθως ειχε ηδη κυκλοφορησει η φημη οτι τα 600 ερχονται σε καθε περιπτωση απο την bajaj. btw οχι, δεν το εγραψε το μοτο πρωτο. στο twitter το εβγαλε ενας γερμανος δημοσιογραφος.
Ναι, αλλά ήταν οι πρώτοι που έκλεψαν την πρώτη είδηση.
έκλεισε απο ότι διαβαζω. η κτμ εχει νέα διοίκηση την bajaj. οσο κατασκευαζουν και σχεδιαζουν στην αυστρια καλα θα ειναι, μπορει και καλυτερα.