Σε ευχαριστώ φίλε μου.
CBR 600F
Ακόμα δεν το τέσταρα οπως πρέπει! παντως μέχρι τώρα μόνο θετικά εχω να πω
Τέλος και το "στρώσιμο"...Πλέον μπορώ να πώ με σιγουρια οτι ήταν πολύ καλή επιλογή μηχανης.Γκάζι υπέρ του δέοντος ικανοποιητικο, λαστιχάρες , φρενάρες και γενικά πολύ ωραίο στήσιμο στο δρόμο. Χαίρεσαι να το βολτάρεις....Ερωτεύτηκα!!!![]()
Νεκρανάσταση θέματος: μοντέλο του 2013 με 100.000χλμ αν είναι καλοσυντηρημένη και 1ο χέρι, να την τσιμπήσω? Θα κράξετε αλλά πήγαινα για cfmoto 300nk (καινούριο με 2 χρόνια εγγύηση). Πρώτη μηχανή btw.
heeeeelp
Γιατί όχι; Η Yamaha XJ6 που αγόρασα πέρσι είναι μοντέλο του 2010 και όταν την πήρα (1ο χέρι) ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε γράψει ~126000χμ. Αλλά την είχε πένα! Παρεμπιπτόντως κι εμένα η πρώτη μου μηχανή είναι.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
3 χήνες έδωσα για το XJ6 μου. Έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές με τα μεταχειρισμένα από τον κορονοϊό και μετά δεν είχα ελπίδες για κάτι καλύτερο.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
o τιτλος μιλάει για cbf500 '05 είναι στρογγυλοφάναρο μονοσοκ και καρμπς
εσύ μάλλον μιλάς για το πρώτης γενιάς cb500f ιντζεξιον
τα λεφτά είναι οκ και απο ότι βλέπω το φθηνότερο απο όλα τα αντίστοιχα
τα χλμ είναι οκ αν γίνοται οι συντηρήσεις και ο αναβάτης δεν ήταν κανιβαλος. Αυτό το μοτερ θα βγάλει άνετα 300k χωρίς καμιά ένδειξη για επισκευή
you rise you fall you're down then you rise again
Για το μοτέρ όντως έχω διαβάσει τα καλύτερα από άποψη μακροζωίας. Συντηρήσεις στην ώρα τους κι ο αναβάτης απ'όσο κατάλαβα δεν ήταν κανίβαλος. Το θέμα είναι σε ορίζοντα 2ετίας τι γίνεται με καθημερινή χρήση και με δεδομένο οτι είναι ήδη 100k km. Είναι λαχείο αν θα μου βγάλει κάτι πέρα απ'τα προβλεπόμενα και αναλώσιμα?