Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Joyride 300

Νέο μέλος

Joyride 300

Καλησπέρα Αγόρασα το joyride εδώ κ 10 μήνες περίπου . Στον πρώτο μήνα ξερασε η αριστερή μπουκάλα τα λάδια κ το μηχανάκι έτρεμε από τά 65 έως 75 χλμ.
    Για την διαροη οκ βγήκε εγγύηση κ επισκευάστηκε
    Αλλά για το τρέμουλο ο γκοργκολης δεν το αναγνωρίζει ως ζημιά καινούργιο μηχανάκι,κ το πρόβλημα όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει.
    Μου είπε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ότι ο κινητήρας συντονίζει τό μηχανάκι σέ αυτές τίς στροφές
    Έχει κανείς μήπως ανάλογο πρόβλημα;
    Δεν ξέρω τι νά κάνω;

Παλαιό μέλος
    νομιζω το εχει και αλλο ενα μελος αυτο το μηχανακι. δεν εχει αναφέρει κατι τετοιο. να πας και σε αλλο συνεργειο. εγω αλλαξα 3 καποτε μεχρι να βρει ο 3ος τι πραγματικα ειχε το μηχανακι.

Νέο μέλος
    Καλησπέρα παλικάρια εγώ έχω 12 μήνες το joyride 300 το αγόρασα καινούριο και δεν έχω αυτό το πρόβλημα που αναφέρει το παλικάρι….εχω όμως ποιο περίπλοκο που θα ήθελα την βοήθεια σας…από την στιγμή που το αγόρασα τυχαία άκουσα από τα πρώτα 100 μέτρα χτύπο δυνατό μεταλλικό στο τιμόνι προερχόμενο από τα πιρούνια πατοντας ελαφριά σαμαράκια ή μικρές λακούβες που έχουμε εμείς εδώ στην πατρίδα μας….μήπως υπαρχει κάποιος άνθρωπος που το εχει διαπιστώσει και αυτός;το έχω πάει σε εξουσιοδότημενω μαγαζί γκοργκολη και το τσέκαραν πιδοντας πεζοδρομιο …εφόσον τους είπα ότι δεν είναι τρόπος ελέγχου αυτός απομάκρυνθηκα και τώρα κατόπιν επικοινωνίας με γκοργκολη μου ειπαν να αλλάξω κατάστημα….εγω δεν θέλω να ξαναδώ κάτι τέτοιο επομένως θα ηθελα μήπως εχει συμβεί σε κάποιον και εχει να μου προτείνει κάποια λύση ….. ευχαριστώ

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johni Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα παλικάρια εγώ έχω 12 μήνες το joyride 300 το αγόρασα καινούριο και δεν έχω αυτό το πρόβλημα που αναφέρει το παλικάρι….εχω όμως ποιο περίπλοκο που θα ήθελα την βοήθεια σας…από την στιγμή που το αγόρασα τυχαία άκουσα από τα πρώτα 100 μέτρα χτύπο δυνατό μεταλλικό στο τιμόνι προερχόμενο από τα πιρούνια πατοντας ελαφριά σαμαράκια ή μικρές λακούβες που έχουμε εμείς εδώ στην πατρίδα μας….μήπως υπαρχει κάποιος άνθρωπος που το εχει διαπιστώσει και αυτός;το έχω πάει σε εξουσιοδότημενω μαγαζί γκοργκολη και το τσέκαραν πιδοντας πεζοδρομιο …εφόσον τους είπα ότι δεν είναι τρόπος ελέγχου αυτός απομάκρυνθηκα και τώρα κατόπιν επικοινωνίας με γκοργκολη μου ειπαν να αλλάξω κατάστημα….εγω δεν θέλω να ξαναδώ κάτι τέτοιο επομένως θα ηθελα μήπως εχει συμβεί σε κάποιον και εχει να μου προτείνει κάποια λύση ….. ευχαριστώ
    Εγω θα σου προτείνω να το πας στον Τετορο στον Πειραιά να το δει του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη αν είσαι απο Αττική

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ ναι θα το προγραμματίσω

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2024, 11:05
  2. Sym Joyride 300 2022
    από Lioulios στο forum SYM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2022, 01:50
  3. Για Kawasaki Klx 250-300- D-tracker
    από ondrift στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2